19/6/12

Official Poster του Fringe στο Comic Con 2012


Όπως γράψαμε και παλιότερα, το καστ του Fringe και οι σεναριογράφοι θα παρευρεθούν στις 15 Ιουλίου στο ComicCon International: San Diego.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση το πάνελ του Fringe θα αποτελείται απο τους Anna Torv, Joshua Jackson, John Noble, Lance Reddick, Blair Brown, Jasica Nicol καθώς και τους παραγωγούς Jeff Pikner και Joel Wyman!

Παρακάτω δείτε την επίσημη αφίσα που κυκλοφόρησε για το πάνελ του Fringe!


Υ.Γ: Αρχικά θα χρησιμοποιούνταν αυτή η φωτογραφία αλλά τελικά επιλέχτηκε η παραπάνω!

6 σχόλια:

  1. Άρα θα βρεθούν πριν την έναρξη των γυρισμάτων εκεί! Το κακό είναι, πως όσο και να μη θέλω να spoiler-ιαστώ, πέφτω πάνω σε κάτι τέτοιο:  
    http://tvline.com/2012/06/19/fringe-john-noble-season-5-preview-2036-etta/ και κάνω διάφορες υποθέσεις, που δεν μοιράζομαι μαζί σας... ^_^ Αν δεν θέλετε να πάρετε μία ιδέα, μην διαβάσετε τις δηλώσεις του John Noble. Δεν λέει κάτι τραγικό, απλά προδιαθέτει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι το διαβασα και γω..Ενταξει δεν μας λεει και κατι που δεν το υποθεταμε ηδη ολοι μας.Απλα τωρα ερχεται και η επιβεβαιωση!
    Αντε που ειναι η 28η Σεπτεμβριουυυυ???!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνω με τον johnn_k ! οσο και να θες να μν σποιλεριστεις, το τρως το σποιλερ! το διαβασα και εγω χθες το αρθρο που εστειλες και θα το ανεβασουμε συντομα! Ωστοσο οπως ειπε και η Cortexiphan  δεν λεει κατι που δεν το ξεραμε ηδη! Το ειχαν πει και παλιοτερα οτι η νεα σεζον θα κανει "μεγαλοοοο" αλμπα στο μελλον :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. βασικα ο Noble το λεει αυτο πριν τελειωσει ο 4ος κυκλος οπως και ο Josh , το διαβασα το αρθρο και κρατησα 2 σημεια στο ενα σημειο μου εφυγε ενα βαρος βεβαια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι εννοεις οτι "ο Noble το λεει αυτο πριν τελειωσει ο 4ος κυκλος"???Η συνεντευξη με τον Noble εγινε προχτες στα Critics' Choice Awards..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. λεει γενικα για το 2036 και το που θα παρει μερος η 5η σαιζον το ειπε και στο paley fest πριν το φιναλε και σε con μαζι με την jasica οπως και ο josh εριχνε hints για το μελλον και τι σχεση παιζει το letters of transit. αυτα που ειπε ο noble εχτες ηταν απλα πιο διεξοδικα και προσθεσε και αλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή