20/6/12

Spoiler για την 5η σεζον απο τον John Noble!





Στο επεισόδιο 4.19 "Letters of Transit" όπου μεταφερθήκαμε στο 2036, ο Πήτερ λέει ότι αυτός, ο Γουώλτερ και όλη η ομάδα ήταν παγιδευμένοι στο κεχριμπάρι για πάνω από 20 χρόνια.Το ερώτημα όμως είναι, αν το "άλμα στο μέλλον" που θα κάνει η τελευταία σεζόν, θα είναι κατά μεγάλο ή... μικρό.

Σύφωνα με τον John Noble το "άλμα στο μέλλον" θα είναι μεγάλο!

Ο Noble στα Critics' Choice Awards είπε:
Απ'όσο γνωρίζω μεταφερόμαστε κατευθείαν στο 2036.


Παρά τους πολλούς φαν που θα "θρηνήσουν" τον χαμένο χρόνο, ο Noble λέει ότι "Θα έχουμε αναφορές στα γεγονότα της ομάδας πριν καταλήξει στο κεχριμπάρι, ακόμα και με σκηνές ώστε να μοιραστούμε κάποιες στιγμές με τους τηλεθεατές."

Επίσης μας θυμίζει ότι στο κυριευμένο από τους Παρατηρητές 2036, " Ο Γουώλτερ, η Ολίβια,η Άστριντ και ο Πήτερ είναι "επαναστάτες", ξέρουμε όλα τα βρώμικα κόλπα που έχουν παιχτεί εναντίον μας και μαθαίνουμε από το παρελθόν τους".

Η έλλειψη της Όλιβια από το μέλλον του "Letters of Transit" ήταν ιδιαίτερα ύποπτη, ωστόσο ο Noble μας καθυσηχάζει ότι θα την δούμε να επιστρέφει. Επίσης οι τηλεθεατές να είναι σίγουροι ότι θα ξαναδούμε την Έττα (στην ηλικία που την είδαμε και στο 4.19).


Αυτό σημαίνει ότι όσο ευχαριστηθήκαμε την συνάντηση του Πήτερ με την ενήλικη κόρη του, να περιμένουμε μια ανάλογη σκηνή επανένωσης μητέρας-κόρης (μια σκηνή την οποία η Torv είναι πολύ ενθουσιασμένη που θα γυρισεί).

Εν τω μεταξύ ο Noble απ΄την πλευρά του είναι ενθουσιασμένος που θα "καλυφθούν οι εκκρεμότητες και οι συναισθηματικοί δεσμοί" που μας έχει παρουσιάσει εδώ και 4 σεζόν το Fringe.

"Ο Γουώλτερ είναι ο άνθρωπος που τα ξεκίνησε όλα αυτά, άρα πρέπει να υπάρχει ανάλυση. Πρέπει να υπάρξει εξιλέωση. Ακόμα έχουμε να δούμε την ολοκήρωση της σχέσης του Πητερ και της Ολίβια, η οποία έχει περάσει από πολλές δυσκολίες και αξίζουν τελικά να είναι μαζί."

Τέλος μας λέει ότι" Θα μου άρεσε να δω την σχέση του Γούωλτερ με τον Πήτερ να αποκαθίσταται και να είναι όπως παλιά."

5 σχόλια:

  1. Καλά άμα ισχύει αυτό, η 5η σεζόν θα είναι απλά ΕΠΙΚΗ!!! Ειδικά άμα βρισκόμαστε καθ' όλη τη διάρκεια στο μέλλον θα κάνει πάταγο απλά!!! Επεισόδια επιπέδου 4.19 να δούμε και η 5η σεζόν θα γίνει η Νο.1!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ'αρέσουν πολύ αυτά τα νέα! Πολύ καλό το γεγονός ότι πάμε κατευθείαν στο μέλλον! Αλλά να μας δείξουν και το πως έγινε όλο αυτό με το κεχριμπάρι. Νομίζω ότι πάμε στην καλύτερη σεζόν του Fringe!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι δυνατον να πηδηξουμε με την μια στο 2036.... Θα μαρεσε πολυ περισσοτερο να δουμε τι εγινε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραία η συνέντευξη ! Επίσης μου άρεσε αυτό που είπε για την πιθανή υποψηφιότητα του για Emmy. Είναι πολύ γλυκούλης !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστεύω πως με αυτό το σενάριο, η 5η season έχει πιθανότητες (αν και μικρότερη σε διάρκεια) να είναι η καλύτερη όλων της σειράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή