7/12/11

Οι παραγωγοί μας μιλάνε για τον Πήτερ


Οι παραγωγοί της σειράς Jeff Pinkner and J.H. Wyman μας μίλησαν σε μια συνέντευξη τους για διάφορα θέματα που αφορούν τον Πήτερ. Πιο συγκεκριμένα μας μίλησαν για...

Τη θεωρία του Πήτερ, σχετικά με το "που" είναι το "σπίτι" του στην πραγματικότητα...
Ο Πήτερ πιστεύει ότι βρίσκεται σε ένα timeline (η λέξη "σύμπαν" δεν είναι τόσο κατάλληλη να χρησιμοποιείται), όπου υπάρχει και ένα άλλο timeline όπου έφυγε, εκεί που όλοι τον θυμούνται.

Το αν υπάρχει ελπίδα για τον Πήτερ και την Ολίβια...
Όπως έχουμε ξαναπει, μια ωραία ιστορία αγάπης παίρνει πολλές τροπές στην πορεία. Μία ιστορία αγάπης που αξίζει να την παρακολουθήσει κανείς πρέπει να έχει πολλά εμπόδια και να δείχνει στους Φαν πως τα αντιμετωπίζουν... τουλάχιστον κατά τη γνώμη μας αυτή είναι μια καλή ιστορία αγάπης.
Νομίζω ότι όλοι έχουμε καταλάβει ότι κατά κάποιο τρόπο είναι το πεπρωμένο της Ολίβια και του Πήτερ να είναι μαζί!

Το αν η άφιξη του Πήτερ προκαλεί κάποιες "ανωμαλίες" πριν και μετά...
Σίγουρα είδαμε στο επεισόδιο 6 ότι υπήρχαν επιπλοκές λόγο της άφιξης του σε έναν κόσμο που έχει σχεδιαστεί χωρίς αυτόν! Θα προκαλέσει περισσότερες εξωτερικές συνέπειες, όπου θα μας δείξει το σενάριο.
Σίγουρα οι επιπτώσεις που προκαλεί σε έναν κάπως μεταφυσικό τρόπο, προκαλούνται κυρίως στους ανθρώπους που αγαπάει περισσότερο, στον Γουόλτερ και την Ολίβια.

5 σχόλια:

  1. Την ειχα διαβασει και εγω αυτη τη συνεντευξη αλλα στα αγγλικα και ειχα παραλειψει καποια σημαντικ ακομματια στην κατα τα αλλα τελεια μεταφραση μου... :P νομιζω πως καλυφθηκα τωρα και νομιζω πως θα εχει πολυ ενδιαφερον να δουμε τι συνεπειες θα εχει η επιστροφη του Πητερ, τοσο στον Γουολτερ οσο και στην Ολιβια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. sthn erwtisei gia ton peter kai th olivia katholou anamenomenh h apantisei...mou thn dinoun ta xazo nea pou mas dinoun gia na mas "apalinoun ton pono"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. BadGirl410  η 1η ερώτηση εμένα μου φάνηκε δυσνόητη όπως ήταν διατυπωμένη, προσπάθησα να την διατυπώση λίγο διαφορετικά χωρίς να αλλάξω τον τρόπο που το είπαν... (η λέξη κλειδί πάντως είναι το "πιστεύει", γιατί το πιο πιθανόν είναι να μην ισχύει)

    evhh  Εντάξει καλούλικα είναι, αν και θα προτιμούσαμε το 8ο επεισόδιο και τώρα να μαθαίνουμε νέα για το 9ο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω νομιζω πως ισχυει το πστευει!! Γενικα πιστευω πως ο Πητερ βρισκεται στο σωστο timeline! γιατι αν δεν βρισκοταν η Ολιβια δνε θα τον εβλεπε στον υπνο της..θα επρεπε να τον βλεπει η αλλη Ολιβια(στο timeline Που υποτιθεται οτι τον θυμουνται),οποτε νομιζω οτι ειναι σε καλο δρομο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. den mas lene kai tipota neo (apla mas lene ti pisteuei o peter...pou auto xrw polu to kseroume)
    lete telika na ginei kamia anatroph kai auto ontos na mhn einai to diko mas timeline? (alla apo thn allh pws ton thimontousan o walter kai h olivia)

    ΑπάντησηΔιαγραφή