4/11/12

O 2oς κύκλος στο Star από την Τετάρτη!!!


Ο 2ος κύκλος της αγαπημένης μας σειράς ξεκινάει από το Star σε επανάληψη από αυτήν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου. Θα παίζεται καθημερινά από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 12:45 π.μ.

Διαβάστε την περιγραφή της 2ης σεζόν...

“Ο πρώτος κύκλος ήταν μόνο η αρχή. Αυτό που έπεται είναι πέραν κάθε φαντασίας”, δηλώνουν οι παράγωγοι της σειράς “Fringe”, και όχι άδικα. Στον πρώτο κύκλο η ομάδα γνωρίστηκε, δέθηκε και δημιούργησε δυνατές σχέσεις ενάντια ενός κοινού εχθρού. Για να αντιμετωπίσει τον εχθρό αυτό, η ομάδα, θα πρέπει πρώτα να κατανοήσει τη φύση αλλά και τον απώτερο σκοπό της. Διατηρώντας το αισιόδοξο πνεύμα και τα έντονα φιλοσοφικά και υπαρξιακά ζητήματα, ο δεύτερος κύκλος εμπλουτίζεται με εκρηκτικά οπτικά εφέ. Το “Fringe” διεισδύει βαθύτερα στον σκοτεινό, ίσως… παράλληλο, κόσμο του μεταφυσικού αλλά και στο παρελθόν των ηρώων του. Η νεαρή Ολίβια Ντάναμ, πράκτορας του FBI και μέλος του ειδικού κλάδου «Fringe», συνεργάζεται με τον Δρ Γουόλτερ Μπίσοπ και τον γιο του Πίτερ γι’ αυτό το σκοπό. Ο Δρ. Μπίσοπ είναι ένας από τους λίγους ερευνητές που η εμπειρία του στην «περιθωριακή» επιστήμη (τηλεπάθεια, μετεωρισμός, αορατότητα, γενετική μετάλλαξη) τον καθιστά πλέον κατάλληλο γι’ αυτή την αποστολή. Μια αποστολή στον αινιγματικό χώρο του μεταφυσικού, ένας σκληρός αγώνας ενάντια στην άγνοια και ένας πανίσχυρος οργανισμός με την ονομασία «Massive Dynamics», που φαίνεται πως κατέχει σημαντικά μυστικά για την εξέλιξη του ανθρώπινου είδους. Μια συναρπαστική σειρά μυστηρίου και φαντασίας, όπου τα «Χ-Files» συναντούν τη «Ζώνη του Λυκόφωτος» και τις «Ανεξέλεγκτες Καταστάσεις». Προτάθηκε για το βραβείο καλύτερης νέας σειράς από την Ένωση Σεναριογράφων των ΗΠΑ το 2008. Η πρωταγωνίστρια Άννα Τόρβ κέρδισε στην εκδήλωση Saturns Awards 2010, το βραβείο της «Καλύτερης ηθοποιού στην τηλεόραση» για την ερμηνεία της στη σειρά «Fringe».

Περισσότερα εδώ!

11 σχόλια:

  1. πιο αργα δεν μπορουσαν να το βαλουν? Κατι αλλες αηδιες τις βαζουν νωρις νωρις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έδειξαν και τον πρώτο κύκλο ή κατευθείαν στο δεύτερο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den 8a paizei ka8e mera thn idia wra, alles fores 12:45, alles 12:30 alles 12:15

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και οτι ελεγα να ξεκινησω επαναληψη ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εχχχ πολύ αργά ρρ γμτττ ........ Θα προσπαθήσω να το βλέπω !! Αλλάαα επιτέλους ξανά Fringe στην Ελλάδα !! <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. AUTA EINAI!!!  mia epanalipsh den blaptei....kai apo oti fenete tha ksekinisei to star me thn 2h kai kapaki tha balei kai thn 3h!!!

    prosopika h 2h season einai h agapimenh mou!!! EIXE EPEISODIARES!!! to fringe to ksekinisa telios tixea otan eida sto star to epeisodio 2.15!!! (to 2.15 einai h epeisodiara pou o walter pernaei sto paralilo sumpan kai pernei ton mikro peter!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. όπως και να 'χει, θα το ξαναδούμε στους ελληνικούς δέκτες μας! :))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ρε σεις....υπαρχει περοπτωση αμα κανουμε παραπονα στο σταρ ν το βαζει νωριτερα? γτ δεν παιζει τοσο αργα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. εχουν βαλει ηδη 2 φορες τον 1ο κυκλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή