13/10/12

Σχολιασμός επεισοδίου 5.03 - The Recordist



Όποιος παρακολούθησε το σημερινό επεισόδιο του Fringe μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επικό αυτό επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ!

18 σχόλια:

  1. Και γαμω τα καμουφλαζ ειχαν αυτοι οι τυποι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Proton,auto simeni na eisai iroas..Deuteron,apisteuti i e3omologisi tis olivia ston peter kai i apadisi tou meta.Poli oreo episodio,ligo xirotero apo to proigoumeno se apopsi drasis..M aresoun poli ta minimata kai oi a3ies p pernai to fringe se auton ton kiklo...Proxorai poli kala i sira...Ektimo an kai ine noris akomi oti tha ine makran i kaliteri apo tis 5 season....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δυστυχώς,απλά καλό το επεισόδιο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4.  lol paidia molis eida tin Gene :D epistrefw se ligo gia na sxoliasw to ep

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εγω το βρηκα καλο . Αν σκεφτεις το budget που εχει η σειρα ευχαριστω να λεμε που δεν καθονται ολιμερις στο εργαστηριο να κοιτανε απλα τις κασέτες  Σε 13 επ καποια θα κοστιζουν παραπανω και καποια λιγοτερο δλδ μαπα επεισοδιο λιγοτερα εφε , κτλπ και επειδη λογαριαζω τα 3 τελευταια τουλαχιστον να κοστιζουν παραπανω μαλλον κοβουνε απο τα πρωτα . Δεν μπορεις να εχεις δραση συνεχεια. Αν βαλεις κατω το πρωτο επεισοδιο λεω οτι ειμαστε σε καλο δρομο με πολλα σεναριακα λαθη μια με την ημ/νια της μικρης και τωρα τις συντεταγμενες. Που δεν ητανε λαθος γιατι η Astrid τις ειδε τις κασέτες θα τους μιλαγε που πατε καλε οχι απο εκει !! 

    Αν και ηταν semi-filler επεισοδιο οι χαρακτηρες το σωσανε. Δλδ η Ολιβια το σωσε. Αφου δεν εχει και πολλες κουβεντες,λιγομιλητο το κοριτσι  αυτο το amber τι σου κανει. Ειπε να το βγαλει απο μεσα της βεβαια δεν ειπε στον συζυγο της οτι μπροστα στην κορη μας μην με φερνεις σε δυσκολη θεση και καταλαβει και το κοριτσι τι μπουνταλας εισαι μερικες φορες . Αμαν βρε αγορι μου και εσυ ποιο awkward δεν γινοταν και η μικρη ουτε ματι δεν εκλεινε εκει να τα ακουσει ολα. Αλλα ...εχω να το πω απο το επ2 εκανε προοδο η μικρη και γλυκομιλητη στην μαμα της ητανε και το καλο το λογο ειπε. Μπραβο ευγε Εττα κοριτσι μου !! Να μην τους διεκοπτες ολη την ωρα. Λες και δεν περασε χρονος. Στο ενα επ η Εττα περναει εφηβεια στο αλλο γυριζει στην παιδικη ηλικια που ολο χωνεται αναμεσα στους γονεις . Αλλα μ αρεσει οποτε ... 

    Αλλα και η Ολιβια βρε παιδι μου. Αλλα το περιμενα τοσοι και τοσοι της λενε ποσο δυνατη ειναι αλλα κουβεντα δεν ελεγε και εμεις μεναμε με το μυστηριο συμφωνει?διαφωνει? ΔΙΑΦΩΝΕΙ. Και ξαναλεω η Ολιβια ειχε χαλια ζωη ,οχι οτι τωρα εφτιαξε αλλα 

    - 3 χρονων Πειραματα. Να σε μαθουν να εισαι στρατιωτης .Να περιμενεις την κληση .Γιατι εχεις ενα ανωτερο σκοπο. Βαλε τον εκφοβισμο. Κατι να καις δωματια.Να περνας για την πλακα σου σε αλλα παραλληλο συμπαν

    - 9 χρονων Βαλε σε ολα αυτα  τον πατριο να σε χτυπαει και σενα και την μανα σου που το ανεχεται και στη μεση εσενα να προσεχεις και την μικρη σου αδερφη. Με την μητερα το αντιθετο του "δυνατη" μπαινεις μπροστα να παιξεις το ρολο του προστατη ,μια δυο εξοντωνεις το τερας . Αλλα οταν αλλα παιδακια χαιρονται στην ηλικια 9-13 η μητερα σου αρρωσταινει και αφου δεν ειναι δυνατη το ειπαμε πεθαινει και εσυ εχεις να προσεξεις την αδερφη σου και να γυριζεις απο θετη οικογενεια σε θετη οικογενεια (δεν βαζω την Νινα γιατι η Ολιβια μπορει να θυμηθηκε στιγμες απο την 2 χρονογραμμη αλλα στην ουσια ζει στο γραμμη σ1-σ3 ) 
    Η Ολιβια πολυ απλα δεν εχει το παραδειγμα του "σωστη μητερα" και σε συνδυασμο πειραματα-οικογενειακο παρελθον τα χασε. Δεν ητανε σιγουρη οτι μπορει να τα αταφερει γιατι απλα περιμενε την κληση για αυτο που επρεπε να κανει. Και οταν εχασε την κορη της ενιωσε οτι και ο Πητερ με διαφορα οτι ενιωσε οτι δεν ητανε δυνατη πια. Και οτι τιμωρουνταν για το αισθημα που ειχε. Βλεπει οτι γινεται η μητερα της. Απετυχε στα δικα της ματια οπως η δικια τηε μητερα. Οσο και να της πει ο Πητερ οσο και να της πει η μικρη η Ολιβια νιωθει υπευθυνη. Αντε να της το αλλαξεις αυτο. Δεν μπορεις . Αν και το γεγονος οτι προσεγγιζει την μικρη στο αυτοκινητο ειναι σημαδι οτι θελει να αλλαξει και να εχει μια δευτερη ευκαιρια. Αν και δηλωνω οτι με την αρχη της 5η σαιζον εχω συναισθημα οτι η Ολιβια παλι θα μας την κανει αυτην τη σαιζον. Αυτο το ζητημα με το πεπρωμενο εδω μου καθεται ακομα κλαιω τον μακαριτη τον γιατρο (ΛΟΣΤ) αλλα αν ο Wyman μου σκοτωσει ΠΑΛΙ την Ολιβια να περιμενει αντιποινα σακο του μποξ την καταντησε πια μεχρι και τραπεζακι του καφε ποσες ζωες της εμειναν αραγε?Και επειδη ξερω τι ειπα στο επ 1 αυτης της σαιζον. Ναι JJ και AT βρηκαν τον ρυθμο τους και η σκηνη μεταξυ τους ηταν επιτελους καλα γραμμενη και παιγμενη .Ειδες παλικαρι μου οταν δεν προσπαθεις τοσο παλι με ανιαρα δακρυα και απλα κοιτας και μιλας σιγα τα καταφερνεις καλυτερα? 4 για σενα μεγαλε!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. metrio tha to elega to epeisodio! eixe arketes dramatikes kai wraies skhnes...alla ws eki! perimena kati parapano (thelw na mas diksoun kai kanena flashback re gamoto)
    kala h teleutaia skhnh tou walterakou ta espase kai palh...panta einai korifh o atimos!!!
    http://sphotos-a.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/579113_4295069227644_2120924667_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εκτος απο τη σκηνη με το βιντεο και το μπονγκ που ελιωσα... και την σκηνη Ολιβια - Πητερ , το επεισοδιο δεν ηταν καλο... μονο φανηκε ημιτελες και χωρις νοημα... βεβαια πιστευω ειναι η μετριοτητα πριν το ΧΑΜΟΣ ... στο επομενο μπαινει και ο Μπροιλς και πιστευω θα εχουμε καλα επεισοδια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ωραίο ήταν αυτό το επεισόδιο . Πως μπορεί να αντιδράσουν κάποιοι και να ξεχωρίσουν από τους άλλους !!!! Πως μπορεί να γίνεις απο κάποιος απλός σε κάτι ξεχωριστό !!! Και φυσικά αν μπορείς εύκολα να πάρεις αυτήν την απόφαση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνο 100% με την Ευη...απο το επομενο επεισοδιο ξεκινανε τα παντα και η δραση θα κορυφωθει.Αυτο το επεισοδιο ηταν ενα απλο καλο επεισοδιο που περναγε ωραια μηνυματα,αλλα μεχρι εκει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε λεω, καλο το επεισοδιο αλλα πολυ χαλαρο ρε παιδι μου... Μεχρι στιγμης απλα μας στηνουν την ιστορια, αλλα ας σκεφτουν οτι δεν εχουν full σεζον μπροστα τους (22 επεισοδια) αλλα μονο 13, και ετσι οπως το πανε εχουν μεινει 10 και πρεπει να ανεβσουν γκαζια επειγοντως.

    Παρολα αυτα πιστευω συντομα θα εχουμε δραση και εξελιξεις.. απο το 5.4 θα ξεκινησει λογικα, μιας και θα πιστευω θα μαθουμε πολλα για τη μερα που εισεβαλαν οι Παρατηρητες...Αναμενουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρκετα μετριο ακομα ενα επισοδιο,αμα καθε επισοδιο θα εχει κ απο μια κασετα κ θα κυμαινετε σε αυτα τα επιπεδα τοτε μαλλον last 3 ep θα δουμε καλο fringe.
    Με κουραζει πολυ να δινουν τοσο χρονο  στη σχεση ετα-ολιβ κ ολιβ-πιτερ..θα ηθελα πχ
    να μας δειχναν περοσοτερο flashback η τους observers παρα αυτα.

    ΥΓ.αγαπαμε γουολτερ κ τις  epic σκηνες που μας προσφερει..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ηταν σχετικα καλο επεισοδιο αλλα  ηθελα πιο πολλους observers και περισσοτερη δραση.Πιστευω οτι μεχρι τωρα το καλυτερο επεισοδιο του πεμπτου κυκλου ηταν το πρωτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Λιγότερη δράση αλλά ένα καλό επεισόδιο πιστεύω !
    http://www.abouttvseries.gr/fringe-5-03-the-recordist-review/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δυστυχώς δεν ενθουσίασε το επεισόδιο, ας ελπίσουμε να ανεβάσει ρυθμούς στη συνέχεια!!! Να πω ότι έχω πεθυμήσει "υπόθεση της εβδομάδας";;; ... αλλά στη Νέα Υόρκη!!! 

    Ένα αρνητικό για μένα είναι ότι δεν έχει καταφέρει ακόμα η σειρά να με βάλει για τα καλά στο κλίμα της 5ης σεζόν... βλέπουμε ότι σε αυτή τη σεζόν η σειρά έχει γίνει post-apocalyptic αλλά παρ' όλα αυτά δεν υπάρχει ο "πανικός" που θα έπρεπε (ίσως και επειδή είμαστε 15 χρόνια στο μέλλον από τότε και έχουμε χάσει 4 χρόνια από τις ζωές των πρωταγωνιστών...) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποοοολυ καλο επεισοδιο για μενα! Ηταν το κλασσικο fringe που γνωριζουμε απο προηγουμενες σεζον. Ελυσε την υποθεση ο Walter κανοντας τα δικα του κολπα και μας πωρωνει. Αδυναμη πολυ η Εττα δεν μου αρεσει καθολου, αν υπαρξει καποιος θανατος εως το τελος ευχομαι να ειναι ο δικος της.
    Μακραν το καλυτερο επεισοδιο για μενα εως τωρα στην 5η..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ Η ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ...PIC THΣ.ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ.ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΑΙΖΟΝ ΟΛΟΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΜΕΤΑ ΤΑ (ΥΠΕΡΟΧΑ) ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.......ΚΑΘΕ ΣΑΙΖΟΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ.ΟΠΟΤΕ!! ΜΗΝ ΤΟ ΚΡΙΝΕΤΕ(ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ),ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΝΩΝΤΑΣ.ΚΑΙ ΕΞΑΛΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ(ΒΛΕΠΕ ΣΗΡΙΑΛ),ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΟΙΟ ΟΜΑΛΟ,ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΟΥΝ ΠΑΛΙ ΣΤΟ PIC(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΦΕΡΝΑΝΕ) Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΣΑΙΖΟΝ.ΟΠΟΤΕ ΧΑΡΗΤΕ ΤΟ ΟΣΟ ΔΙΑΡΚΕΙ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΥΣΤΗΡΟΙ!

     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. to epeisodio htan metrio alla oxi kako.omws perimenw polla perissotera

    k 8a sumfwnhsw apoluta me ton stavro ,oute emena me exei valei sto klima ths 5hs season k genika ston paniko pou prepei..ola fainontai poly apla enw den 8a prepe!gt eimaste sto FRINGE!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. prospathw na to dw sovara den me travaei me tpt re paidia olo pauseis kanw gia na xazepsw net ti na pw

    ΑπάντησηΔιαγραφή