10/4/12

Μέσα στη βδομάδα θα εχουμε την οριστικη αποφαση για το μελλον του Fringe


O J. Wyman(Executive Producer) μέσω twitter αποκάλυψε ότι η οριστικη αποφαση για το μελλον του Fringe θα βγει μεσα στην βδομάδα, και ειπε επισης οτι δεν υπαρχει περιπτωση στο μελλον να δουμε μια ταινια για την αγαπημενη μας σειρα.

8 σχόλια:

  1. Σταυρώστε τα δάχτυλα σας! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΦΟΥΛ ΓΙΑ 5Η ΠΑΜΕ ΑΝΤΕΕΕΕΕΕΕ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Την ερωτηση του τι εκανε Ελληνας! Και στην συνεχεια ειπε ο παραγωγος οτι θα ειναι ευχαριστημενοι αν παρουν 13 επεισοδια!!!
    Παντως για να το βγαζει στην φορα και με τοση χαρα ισως να τους εχουν δωσει θετικα μηνυματα απο το καναλι!!!


    ΥΓ:Ποσο θα γουσταρα μια ταινια Fringe ή LOST??? Και μονο η μαγεια που θα τις βλεπεις στην μεγαλη οθονη,ειδικα το LOST,μαζι με αλλους εκατονταδες φανς θα ηταν τελειο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταυρωνουμε δαχτυλα και ελπιζουμε για το καλυτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντε επιτελους ανακοινωστε το..μας βγαλατε την ψυχη!!!
    Και οσο σκεφτομαι οτι υπαρχουν ατομα που μολις βγει η ανακοινωση της ανανεωσης(!) θα αρχισουν την γκρινια οτι επρεπε να κοπει φετος..ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mesa sthn megalh bdomada tha bgei h anakinosh, tixeo??? gia na doume tha kataferei na anastithei kai h seira!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εύχομαι η σειρά να ανανεωθεί. Πάντως λογικά αυτή η σαιζόν (5η αν όντως υπάρξει), θα είναι μάλλον και η τελική. Αν ο ισχυρισμός περί 13 επεισοδίων αληθεύει, θα πρέπει να κάνουν πολύ λεπτούς χειρισμούς, ώστε η σειρά να τελειώσει με τον τρόπο που της αξίζει. Θα ήταν κρίμα να προσπαθήσουν να συμαζέψουν σε μισή σαιζόν γεγονότα και καταστάσεις από την όλη μέχρι τώρα πλοκή. Ιδίως το Fringe, αποτελεί μια σειρά που τα ανωτέρω είναι ακόμη πιο δύσκολα, οπότε χρειάζεται προσεκτικός σχεδιασμός. Θεωρώ όμως πως (εκτός απροόπτου) δεν θα υπαρξουν προβλήματα. Είδομεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή