6/4/12

Νέο Επεισόδιο Fringe: 4x17 - Everything In Its Right Place


Πέρασε κιόλας μία εβδομάδα και χωρίς να το καταλάβουμε με όλες τις διακοπές που έγιναν φτάσαμε στο 4.17 και βρισκόμαστε μόλις 4 επεισόδια πριν από το (ας ελπίσουμε) season finale! Ελπίζουμε το 4.17 να είναι καλύτερο από το προηγούμενο, αν και η πραγματική ανυπομονησία βρίσκεται στο 4x19!!!

Σε αυτό το θέμα μπορούμε να περάσουμε τα τελευταία λεπτά αναμονής μαζί και να σας βοηθήσουμε σε οποιοδήποτε πρόβλημα έχετε με την εύρεση του επεισοδίου!!!

Παρακαλώ όποιος δει το επεισόδιο μην σχολιάσει σκηνές σε αυτό το θέμα γιατί θα μπαίνουν άτομα που δεν το έχουν δει ακόμα. Θα γίνει νέα ανάρτηση για σχολιασμό του επεισοδίου αύριο το μεσημέρι όπου θα έχουμε δει οι περισσότεροι το επεισόδιο.
Ευχαριστώ για την κατανόηση, καλή προβολή!!!

7 σχόλια:

  1. kai se rapridshare
    http://rapidshare.com/files/875432384/Fringe.S04E17.HDTV.XviD-FQM.avi
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. έπεσε λίγο το fringe στα 3,08 εκ. αλλά το κακό είναι ότι έπεσε το νεανικό κοινό στο 1.0 (που είναι το 2ο χαμηλότερο μετά το 0.9 που έκανε στο 4.15)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. da3ei dn prz,gt memonwmena epese k sto epomeno mporei n anevei pali.to poly 8etiko einai oti ta epipeda einai 3+ k auto m kanei xaroumeno :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. To νεανικό κοινό μπορεί να δει τα επισόδεια και με άλλα μέσα (ιντερνετ κτλ). Θέλω να ελπίζω ότι στο Fox το λαμβάνουν αυτό υπόψη. Πάντως για να μην έχουν κάνει ανακοίνωση διακοπής, λογικά 5η σεζόν θα έχουμε. Πιθανό όμως να έχουμε και λιγότερα εφέ. Δεν πειράζει ας δώσουν βάσει στη μυθολογία. (Σε αναμονή υπότιτλων!!!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επεσε στα νεανικα αλλα μην ξεχναμε οτι αυτες τις μερες ειναι η Μεγαλη Βδομαδα για τους καθολικους,οποτε γενικα ειναι πεσμενα τα νουμερα των περισσοτερων σειρων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. edw kai oi ellhnikoi upotitloi!!!  
    http://www.tvsubtitles.net/subtitle-214280.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠισης ελληνικοι υποτιτλοι για την FQM εκδοση, εδω: 
    http://www.xsubs.tv/index.php?catid=1375&linkid=29083

    ΑπάντησηΔιαγραφή