12/4/12

Cancellation quotient από το SpoilerTV!



Το cancellation quotient (για όσους δεν το γνωρίζουν) είναι μια λίστα με σειρές της αμερικανικής τηλεόρασης συνοδευόμενες από ένα "συντελεστη". Όσο μικρότερος είναι ο αριθμός αυτός, τόσο πιθανότερο είναι ότι η σειρά αυτή θα προχωρήσει σε επόμενη σαιζόν. Επίσης το όνομα κάθε σειράς είναι γραμμένο σε φόντο διάφορων χρωμάτων. Το κάθε χρώμα σημαίνει:
  • κόκκινο: η σειρά σίγουρα θα τελειώσει
  • ροζ:είναι αυτές οι σειρές που αυτή την στιγμή παίζεται η τελευταία τους σεζόν.
  • πορτοκαλι: η σειρά κινδυνεύει να κοπει
  • κίτρινο:η σειρά κινδυνεύει
  • ανοιχτό πράσινο: μάλλον ανανεώνεται
  • μπλε: έχει ανανεωθεί
Aναμένοντας μια απο αυτες τις μερες να βγει η αποφαση για το μελλον του Fringe Το cancellation quotient δεν μας δινει ευχαριστα νεα, η σειρα είναι στο πορτοκαλι χρωμα με συντελεστη 3.07 και δεν εχει πολλες πιθανοτητες να παει για πεμπτη σεζον. 

4 σχόλια:

  1. Δυστυχώς είναι δύσκολα τα πράγματα αλλά δεν ξέρω γιατί είμαι αισιόδοξος. Είναι κρίμα πάντως να ανανεωθεί το alcatraz και όχι το Fringe! Ελπίζω μέχρι αύριο να έχει βγει και η ανακοίνωση να τελειώνουμε με το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νταξει παντα στο 3,07 ηταν οποτε δεν νμζ οτι πρεπει να υπαρχει περισσοτερο αγχος ... + οτι κοπηκε και αλλη σειρα του Fox ... στο συνολο -5 σειρες για το Fox...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. einai polu diskola ta pragmata paidia...an thimame kala kai perisi mono mia seira apo thn kokkinh epikindinh zwnh thn glitose...to chuck... htan akribos sthn idia thesh me emas kai telika katafere na ananeothei gia misi akoma season.....makari na ginei kai kati tetio kai me to fringe!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή