22/3/12

Η Rebecca Mader στο Fringe


Μετά τον Henry Ian Cusick του Lost, έρχεται η Rebecca Mader και ελπίζουμε σε ακόμα περισσότερες guest εμφανίσεις ηθοποιών του Lost. Διαβάστε παρακάτω κάποια μικρά σπόιλερ για τις εμφανίσεις της ηθοποιού όπως και κάποια πραγματάκια για το φινάλε της σεζόν...

Ο χαρακτήρας της Ρεμπέκα, Τζέσικα, θα εμφανιστεί στα 2 τελευταία επεισόδια της σεζόν. Οι παραγωγοί δεν μπαίνουν σε λεπτομέρειες αλλά λένε ότι η Τζέσικα είναι μία δυνατή και γενναία γυναίκα που μπλέκεται σε μια υπόθεση που συνδέεται με τον σατανικό David Robert Jones.

Ο Wyman προσθέτει "Θα έχει μια συναισθηματική σύνδεση με την Ολίβια", όπως επίσης λέει ότι "Ίσως καταλάβουν ότι έχουν περισσότερα κοινά απ' ότι νόμιζαν αρχικά".

Ξέρουμε ότι η Τζέσικα θα έχει σκηνές και με τους Γουόλτερ και Πήτερ, αλλά οι παραγωγοί δεν απάντησαν σε ερωτήσεις όπως αν θα εξελιχθεί σε love interest για τον Πήτερ ή αν θα την δούμε στην 5η σεζόν (αν υπάρξει) λέγοντας ότι θα αποκαλύψουν πολλά με τις συγκεκριμένες απαντήσεις.

Τέλος ο Jeff Pinkner είπε "Το φινάλε για πολλούς λόγους είναι η τελική μάχη των χαρακτήρων μας"

6 σχόλια:

  1. ο πητερ αρκετα προβληματα ερωτα εχει .....μαλλον για τον Λινκολν την προοριζουν αν μεινει.......αλλα γουσταρω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Συναισθηματική σύνδεση με την Ολίβια";;;; Μην λέτε τέτοια! Με κάνει να υποψιάζομαι ότι μπορεί να υπήρξαν φίλες στις δοκιμές του Κορτέξιφαν και τώρα θα γίνει ο εχθρός της επειδή θα την έχει οΤζόουνς και μάλλον θα έχει κάποιες ικανότητες λόγω Κορτέξιφαν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραιο να βλεπουμε ''Losties''...Αλλα θελω John Locke ή εστω εναν Ben Linus ως guest!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. linuslost  ξεκίνα Person of Interest να χαρείς Michael Emerson με ατακάρες! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ok den thn exw kai se polu megalh ektimish alla den me xalaei kiolas pou tha peksei sthn seira (tha mporousan na einai akoma xirotera ta pragmata kai na epeze h shanon xaxaxaxaxa)
    *pantos einai aparadektoi eki sto fringe....ma na mhn mas baloun ena epeisodio me ton arxonta Tom Friendly gia na ginei PATAGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστα νεα, μπορει να μην ηταν απο τα μεγαλα ονοματα στο Lost αλλα ηταν ωραιος χαρακτηρας, και χαιρομαι πολυ που θα την δουμε στο fringe! Ειναι και μεγαλη φαν της σειρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή