10/3/12

4.16 - Nothing As It Seems - Επίσημη περίληψη


Όποιος θέλει να διαβάσει την περιγραφή του επεισοδίου ας πατήσει τον παρακάτω σύνδεσμο...

Η ομάδα ακραίων γεγονότων αντιμετωπίζει μια υπόθεση που φαίνεται γνωστή στον Πήτερ. Κατά κάποιο περίεργο λόγo αυτή η υπόθεση λαμβάνει χώρα σε αυτόν τον κόσμο.

Το επεισόδιο θα προβληθεί στις 30 Μαρτίου!

4 σχόλια:

  1. ε; για να λέει ότι φαίνεται γνωστή στον Πήτερ θα είναι από το "δικό του timeline"..... Αλλά όταν λέει ότι θα συμβεί σε αυτόν τον κόσμο; δηλαδή πριν συνέβει στο άλλο σύμπαν ενώ τώρα θα συμβεί εδώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον!
    Λογικά θα συμβεί κάτι που δε θα έπρεπε να συμβεί εδώ... δηλαδή κάτι που ίσως έχει σχέση με τον Πήτερ! Και ποια υπόθεση έχει άμεση σχέση με τον Πήτερ και εκείνο το timeline;;; Το 1ο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι κάτι που σχετίζεται με τη μηχανή! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επειδη δεν βασιζω και πολλα στο press release λεω "σε αυτον τον κοσμο" = new timeline . 

    1. Ακραιο αλλα θυμαστε που οταν η Olivia συνδεθηκε με τον John και ειχε καποιες απο τις αναμνησεις του? Ο Peter συνδεθηκε με τον September. Δεν θα ηταν επομενο καποια πραγματα που ηξερε να τα ξερει τωρα ο Peter? Ισως αυτο που θα γινει τωρα σε αυτο το timeline ειχε γινει στο original timeline του September . Ειδαλλως δεν εχω ιδεα τι σκατα γινεται.

    2. Γιατι ο Peter ειναι ο μονος που το θυμαται ? Μηπως εχουμε επανεμφανιση του villain απο finale s3? Μονρο? Γιατι μονο αυτο βγαινει νοημα να θυμαται ο Peter και οχι η Ολιβια. H oποια ουτε αναφερεται μαζι με τους υπολοιπους.

    Πρεπει να ξεδιαλυνουνε  την ενοια timeline= λωριδα χρονου και την εννοια world=συμπαν = κοσμος και την εννοια universe=συμπαν. Εχουμε χασει τα αυγα και τα πασχαλια και ειναι ακομα Μαρτιος!! Aναφερουν world και οχι universe καινουργιο ειναι αυτο τωρα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ELEOS prwrth fora blepw deltio tupou...pou anti na boithaei ligo to koino na katalabei ti pezei sto epeisodio....to mperdeuei perisotero xaxaxaxa ARE FRINGARA TI MAS KANEIS

    ΑπάντησηΔιαγραφή