23/2/12

Spoiler για το επεισόδιο 4.14 από το Ε!


Όποιος βλέπει τρέιλερ ή διαβάζει τα σχόλια του blog τα ξέρει ήδη από υποθέσεις πολλών βάση ενδείξεων! Δηλαδή μας λένε ότι στο 4.14...

*Θα δούμε μια απρόσμενη επίσκεψη στο εργαστήριο του Γουόλτερ (μάλλον αναφέρονται στον Σεπτέμβριο)

*Θα δούμε την επανεμφάνιση του παιδιού του Πήτερ, τον Χένρι! (ελπίζω σε flashback μέσω του Observer)

*Θα δούμε μια άτακτη Νίνα

Τέλος μας πληροφορούνε ότι το επεισόδιο είναι ζωτικής σημασίας για τη μυθολογία της σειράς και το τέλος του θα μας ραγίσει την καρδιά!!!

19 σχόλια:

  1. Ayto pou leei oti sto telos tha mas ragisei tin kardia, katholou dn me aresei.

    Fovamai tha kanoun kamia vlakeia me tin Olivia, pano pou tin exei vrei o Peter.
    H pou tha tin skotosoun, gt opos eipe k o Observer dn vlepei kanena pithano senario sto opoio mporei na epizisei, i pou tha paixtei malakia me to Henry. Tha mathei dld oti i alli intone egios kai tha tou pei na paei se ekeini. Vevaia i torini alt-Olivia dn exei idea, opote pali dn ksero...Alla opos kai na exei me provlimatizei para poli... As elpisoume oti dn tha kanoun tipote apo ola auta gt tha kseneroso trela. Ipomoni mexri aurio. (dld methaurio gia emas)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν μ'αρεσει η τελευταια προταση. Παρτε το πισω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανατρεπτικό σενάριο, μικτά συναισθήματα, μυστήριο και αλλαγές που θα ραγίσουν καρδιές. Καλό μου ακούγεται, που υπογράφω ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θέλω το τέλος να είναι ανατρεπτικό μεν, αλλά να μην περιλαμβάνει ανατροπή στυλ "Τόλμη και γοητεία" δηλαδή να μάθει η Ολίβια για το μωρό ή ό,τι άλλο ερωτικό... 

    Η Ολίβια πάντως δεν πεθαίνει πριν το φινάλε... αποκλείεται! Μάλλον ο Observer θα πεθάνει, αλλά θα σωθεί ο Πήτερ! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia malon den leei gia ton peter kai thn olivia....alla gia ton thanato tou parartirith

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για σου ρε Lusifer  αρχηγε!!!!!!!!!!!!!! Διαβαζω τοση ωρα τα σχολια και βλεπω οτι ολοι το πανε στο ερωτικο κομματι Πητερ/Ολιβια και λεω "Μα καλα δεν εχουν δει τρειλερ? δεν εχουν δει τον κακομοιρη τον Σεπτεμβριο ματωμενο και με το ενα ποδι πριν τον ταφο? ΑΝτε και δεν ειδαν ολο το τρειλερ το βιντεακι που εχετε δεξια που εχει φατσα καρτα τον Παρατηρητη καλωδιομενο λες και ειναι κεντρικη μοναδα PC, δεν το βλεπουν??" Και ερχεσαι εσυ ο ΤΙΤΑΝΟΜΕΓΙΣΤΟΣ και κανεις μια σειρα σχολια και λες τα μαγικα λογια!!!


    "re paidia malon den leei gia ton peter kai thn olivia....alla gia ton thanato tou parartirith"

    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

    Οπως καταλαβατε συμφωνω με τον Lusifer :P 
    Δεν χρειαζεται να γινει κατι σπαρακτικο και αυτο να εχει να κανει ντε και καλα με Πητερ/Ολιβια...Υπαρχουν τοσοι αλλοι ηθοποιοι στη σειρα που τους εχουμε αγαπησει..Και ασχετα που τον Παρατηρητη τον εχουμε δει ελαχιστα(ασχετα που ειναι σε καθε επεισοδιο) στην ενεργο δραση πιστευω πως αν τον χασουμε θα ειναι λυπητερο! Ειναι τοσο καλουλης και τον ειχαμε συνηθισει τοσα χρονια :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν εχω ιδεα τι να πω αλλα ειναι τραβηγμενο απο τα μαλλια να μαθει η δικια μας οτι η αλλη Λιβ ητανε εγκυος και ειχε τον πρωτοτοκο [οχι οτι το παιδι βγηκε απο καθαρη αγαπη κτλπ αρε walternate ξυλο που ηθελες] . Μαλλον ο δικος μας το μαθαινει και παθαινει ενα μινι σοκ αν σκεφτεις οτι στο προηγουμενο αναφερθηκε στην προδοσια του , τωρα θα θελει να πεσει στα πατωματα , αλλα Peter πεσε μετα στα πατωματα πηγαινε σωσε την Olivia πρωτα. 

    Επισης τραβηγμενο θα ειναι να μαθει για το μωρο και καπακι η Ολιβια να πεθανει. Εγω δεν θα το αντεξω , 3-4 η ωρα τα ξημερωματα την τσιριδα θα την βγαλω ειπαμε εμποδια αλλα μην το παραχεσουμε ενταξει?Εγω ακομα πιστευω οτι o september ειναι το παιδακι απο inner child και  θα πεθανει για να σωσει peter/olivia και εγω καπου εκει θα κλαιω με μαυρο δακρυ. 

    Οπως και να το παρεις θα χρειαστουμε πακετα με χαρτομαντηλα , υπογλώσσια για παν ενδεχομενο ενα ζευγαρι μαυρα γυαλια μην μας κοροιδευουν και οι γυρω και εξασκηση στο βουβο κλαμα. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dawson_son  Ayto to paidaki apo inner child, den katalava ti akrivos enoeis. Einai apo kapoio epeisodio? H mipos enoeis oti o observer einai ousiastika san paidaki mesa tou?
    Lusifer BadGirl410 Exete dikio. Den eixe skeftei oti mporei to sparaxtiko na einai o thanatos tou Observer. Alloste ontos einai kaloulis, Min ksexname oti opote mporouse prospathouse na voithisei. Apla epeidi to vlepoume oti pethenei, den skeftika oti mporei na ennooun auto akrivos.

    Pantos auto p me kaiei k exo agxos perissotero einai gia to ti akrivos rolo varane oi observer. Perimenoume molis 4 xronia gia na vgaloume akri. An kai pali fovamai oti dn tha exoume olokliromenes dieukriniseis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω δεν πιστευω οτι θα πεθανει ουτε η Ολιβια ουτε ο Πιτερ . Αφου σε φωτογραφιες για τα επομενα επεισοδια ειναι μαζι και οι δυο, οποτε......μαλλον  ο observeroulis :(  
    http://fringe-d-vision.blogspot.com/2012/02/part2.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. 1x15 ακριβως μετα το επεισοδιο ability ειχαμε υποθεση με ενα παιδακι που ητανε σαν μινι observer  και στο τελος του επεισοδιου στο αυτοκινητο οπως εφευγε ειδε τον september

    .Εμενα θα μου πηγαινε γιατι μεχρι στιγμης πολλα επ της 1ης σαιζον ειναι συνδεδεμενα και  βγαινει νοημα με τον September να ειναι συνδεδεμενος με το τριο . αλλα υποθεση ειναι ετσι μπορει να μην εχει σχεση. 

    Αυτο που λεω ειναι οτι answers are coming αλλα  το πως το μεταφραζει ο καθενας ειναι διαφορετικο , αλλοι μπορει να περιμενουν και την παραμικρη λεπτομερεια να εχει την απαντηση της , αλλα αν απαντηθουν ολα το χασαμε το τρενο. Εγω θα ειμαι οκ αν μας πουν τι ρολο βαρανε οι observers και πως γινεται ο september να εχει αντισωματα εναντιον της ισπανικης  γριππης κουβαλαει ανθρωπινο dna και ποιος τους δημιουργησε...γιατι ουδετεροι ουδετεροι αλλα εχουν κανει μανταρα 2 universes με τα εργα τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. E αν ειναι να πεθανει ο Σεπτεμβρης μας, τοτε να το κανει για την Ολιβια ωστε να γινει σημαντικη (οπως σε εκεινο το επεισοδιο με τον παρατηρητη που ειχε απαγαγει την κοπελα) και να την αφησουν στην ησυχια της επιτελους να ζησει τον ερωτα της με τον Πητερ,,,,Ωωωωω.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βρήκα μια συνέντευξη των παραγωγών του Fringe. Για δείτε 
    http://abouttvseries.blogspot.com/2012/02/fringe.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. λεω εγω μηπως εννοαει την Νινα? δηλαδη οτι θα πεθανει και οπως ειναι λογικο θα στεναχωρηθουμε γτ την τρωμε και στη μαπα 4 χρονια οποτε δεν ειναι οποια κι'οποια ...   βεβαια αντε οι 10 που ψηφισαν Νινα να στεναχωρεθουν αλλα αυτοι μου βγαζουν τα σποιλερ που να το ξερουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. η συνεντευξη δεν λεει πολλα. εχω μαθει να κρινω απο την εικονα γιατι οι δυο παραγωγοι μας εχουν βαλει να σκοτωνομαστε απο την αρχη της σαιζον για το τι παιζει οσο για τον θανατο της Ολιβια απο περυσι μας εχει μπει στο ματι . Δεν λεω οτι δεν θα την σκοτωναν , την σκοτωσαν σε μια version της ιστοριας θα το εκαναν ξανα γιατι απο σαιζον 1 δεν την εχουνε αφησει σε χλωρο κλαρι....στο τελος θα παρακαλαμε να πεθανει μπας και ηρεμησει η ψυχη και το μυαλο της κοπελας...ΜΠΑΧΑΛΟ αυτη η σαιζον δεν εχουμε ιδεα τι γινεται...που παταμε και που βρισκομαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. an pethanei h nina tha ragisei sigoura h kardia mou!!!! den tha mporw na faw mia bdomada!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΩ ΠΩ ΠΩ μελι σταζει το στομα σας!!! τη φαγατε τη γυναικα...Θα νομιζει ο κοσμος οτι δεν τη συμπαθουμε κιολας...
    Πειτε απλα ΚΑΛΟ ΨΟΦΟ ΝΙΝΑΚΙ ΚΑΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΜΠΕΛ και ειμαστε ενταξει...! Μα τετοια κακια πια?? τς τς τς τς...:::::::::::PPPPPPPPPPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τι το θελαν το τελευταιο;;;; Λιγο ευκολη απαντηση ομως δεν ειναι ο θανατος του παρατηρητη; Όλοι λιγο πολλοι ξερουμε οτι θα πεθανει πριν δουμε το σποιλερ... Εκτός εαν βοηθήσει με κάποιον τρόπο τους πάντες να θυμηθούν και δώσει την ζωή του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Sawyer_LaFleur  δε θα το έλεγα ακριβώς εύκολη απάντηση, βασικά είναι κάτι που περιμένουμε και απλά θα μας το δείξουν! Τώρα μέσω αυτού μπορούμε να μάθουμε πολλά πράγματα αλλά να πεθάνει όταν πρέπει και να μη μας πει "το μυστικό μας είναι...." και να πεθάνει! 
    Ελπίζω οι παραγωγοί να διαχειριστούν σωστά την ευκαιρία που τους δίνεται για να δώσουν ωραίες και σωστές απαντήσεις!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. vlepw n pe8ainei o septemvrios k n ma8ainoume polla pragmata tautoxrona paidia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή