25/2/12

"A Short Story About Love" Teaser



Όπα τι είναι αυτό που λέει ο Πήτερ στο τέλος;;; Μοιάζει με το περιβόητο "μπικοζασουμιουνινσουνσα" που είπε η Ολίβια στο Westfield! (σμ. από υπότιτλους xsubs)

Όμως βάση πληροφοριών έχει γίνει αντιστροφή στα λόγια του Πήτερ γι' αυτό ακούγεται έτσι, δείτε παρακάτω την αντιστροφή του βίντεο για να δούμε τι πραγματικά είπε...



Λέει "I have tried everything that I can think of"!

19 σχόλια:

  1. Ελπίζω να μην είναι κανένα αυτοτελές και μας ξενερώσει !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. abouttvseries  από το promo δε φαίνεται καθόλου αυτοτελές, αλλά από αυτό το teaseraki βλέπουμε μια άλλη υπόθεση... αυτός που την πνίγει είναι ο Michael Massee, ο ηθοποιός που θα κάνει τον καινούριο κακό... υποτίθεται θα τον δούμε σε πολλά επεισόδια γιατί τον διαφήμιζαν ως το νέο "αρχικακό" του Fringe. Τώρα θα δείξει... Πάντως η μακιγιαρισμένη φάτσα του θυμίζει λίγο David Robert Jones! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα μου λείψουν για ένα μήνα τα σαββατόβραδα με fringe αλλά και η Κυριακή που γράφω το review !! Πρέπει να βρω άλλη σειρά .... για προτείνετε καμμία ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμένα φέτος μου αρέσει πολύ το Person of Interest με τον Michael Emerson, αλλά δεν ξέρω αν τραβάει τόσο στο γυναικείο κοινό λόγω θεματολογίας (δεν υπάρχουν έρωτες και τέτοια...) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το παρακολουθώ γιατί αρέσει στον άντρα μου αλλά όντως εμένα δεν με έχει συγκλονίσει ακόμα. Πάντως κάνει πολύ καλά νούμερα. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αχα, είδες που στο 'πα, είναι πιο πολύ αντρική σειρά! Τώρα δεν ξέρω τι άλλο να σου προτείνω... το Αλκατράζ με τον Χιούγκο είναι πολύ καλό, το Once Upon a Time επίσης που έχει να κάνει με παραμύθια και παραμυθένια love stories! 
    Και μία σειρά που έχει δείξει ένα επεισόδιο που έκανε πάταγο είναι το Touch με τον Kiefer Sutherland, και ξεκινάει κανονικά από 19 Μαρτίου! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το Once upon a time το λατρεύω. Το Alcatraz το βλέπω αν και ακόμα δεν με έχει πείσει ... τον πιλότο του Touch το είδα μου άρεσε και περιμένω τη συνέχεια. (Ριξε μια ματιά και σε αυτό το άρθρο για το Touch 
    http://darkustv.blogspot.com/2012/01/pilotwatch-touch.html).
    Ευχριστώ για τις προτάσεις σου ! Αν σκεφτείς κάτι άλλο πες μου :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα το Alcatraz από την αρχή μου άρεσε λόγω Χιούγκο! 
    Αντιθέτως το Once δε με έχει πείσει ακόμα, θα το ήθελα να εξελίσσεται λίγο πιο γρήγορα και να έχει περισσότερα Gold-centric επεισόδια!

    Για το Touch συμφωνώ απόλυτα με το άρθρο, φοβάμαι και εγώ λίγο τον Kring αλλά παίζει ο Kiefer Sutherland και δε θα το 'χανα με τίποτα!!!  

    Δε μου 'ρχεται κάτι άλλο τώρα, game of thrones και breaking bad νομίζω τα βλέπεις ήδη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Παντως εμενα το Person Of Interest με εχει πωρωσει αρκετα και ας ειμαι κοπελα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βλέπεις Person of Interest Εύη; Μπράβο!!! Εσύ βέβαια είσαι άλλη κατηγορία, δεν είσαι από αυτές που χρειάζεσαι απαραίτητα λίγο ρομάτζο στη σειρά απ' ότι έχω καταλάβει! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. πως με εχεις καταλαβει τοσο καλα? ειναι γαματο το PoI παιζει και ο god Emerson τι αλλο να θελω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Έτσι είναι! Εγώ θα ήθελα να παίζει και ο god o Terry O Quinn αλλά δε μπορούμε να τα 'χουμε όλα! 
    Κανονικά σχεδίαζαν την προηγούμενη σεζόν να εμφανιστούν στην ίδια σειρά ο Έμερσον και ο Ο Κουΐν (στο Odd Jobs) αλλά τελικά δεν προχώρησε αυτή η σειρά καθόλου... πήγε ο Έμερσον στο PoI, θα πάει και ο Τέρρυ στο 666 park, οπότε άντε γεια στην ιδέα... μένει να τους δούμε σε κάποιο guest μαζί να κάνουν πάταγο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Game of thrones πρόσφατα είδα τον 1ο κύκλο και  έχω πορωθεί ! Περιμένω τον 2ο με αγωνία! Breaking Bad είμαι στην προσπάθεια ...κάπου έχω σκαλώσει. Σήμερα θα δω τον πιλότο του Awake. Εκανε και καλά νούμερα, όχι πως πάντα σημαίνει κάτι βεβαια αυτό ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ιιιιιιιιιιιιιιιιι που σκάλωσες στο Breaking Bad;; Εγώ μονορούφι είδα τους 3 πρώτους κύκλους, και καπάκι τον 4ο κάθε βδομάδα! 
    Το Game of Thrones κάνει πάταγο, να δούμε και τη συνέχεια...
    Εμένα δε με τραβάει πολύ το θέμα του Awake αν και άκουσα καλά σχόλια για τον πιλότο αλλά φοβάμαι ότι θα κουράσει λίγο με αυτό το θέμα.. αν ήταν ταινία ίσως την έβλεπα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σκάλωσα με το Breaking Bad για να το ξεκινήσω γιατί προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να το ξεκινήσουμε ... (άκουσον άκουσον !). Το awake το είδα εχθές, μου άρεσε πολύ, δες τον πιλότο . Είναι ωραία σκηνοθετημένο και δεν σε κουράζει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ααα νόμιζα το είχες ξεκινήσει ήδη και κόλλησες σε κάποιο επεισόδιο... 
    Για το Awake δε με ενδιαφέρει πολύ η θεματολογία του και το procedural στοιχείο του κάθε επεισοδίου... άμα ακούσω καλά σχόλια μπορεί να το ξεκινήσω σε μια επόμενη σεζόν (να δω και μερικά επεισόδια μαζεμένα) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ετοιμάζω review πάντως στο blog :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αφού δεν έχω να γράψω για fringe .... :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Α ωραία, θα μπω να σε διαβάσω! 
    19 και σήμερα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή