28/2/12

O J.H. Wyman μιλάει για το τέλος της σειράς


O J.H. Wyman μιλάει για το τέλος της σειράς όπως θα ήθελε να είναι. Δεν έχει σπόιλερ, για τις σεζόν μιλάει...

Συγκεκριμένα λέει "Αν αυτή η σεζόν είναι η τελευταία θα στενοχωρηθώ επειδή ξέρω πόσα πράγματα έχουμε ακόμα να πούμε και θα λαχταρούσαμε να τα πούμε. Αλλά επίσης θέλουμε να έχουμε ένα τέλος που θα κάνει τους θαυμαστές να πουν "Οοοο είμαι στενοχωρημένος αλλά ικανοποιημένος, σίγουρα άξιζε η σειρά τα 4 χρόνια αφοσίωσης μου". Αυτό που θέλουμε να διασφαλίσουμε είναι δεν θα λένε "Ε για σιγά... τί ήταν τούτο; Ξόδεψα 4 χρόνια από τη ζωή μου και δεν πήρα ούτε μια απάντηση που να βγάζει νόημα". Και για να είμαστε 100% ειλικρινείς, οι συνεργάτες μας στο FOX ποτέ δε θα 'θελαν ενσυνείδητα να αφήσουν κάτι τέτοιο να συμβεί. Γι' αυτό ο Τζεφ και εγώ είμαστε προετοιμασμένοι. Είμαστε έτοιμοι για τα πάντα. Ελπίζουμε να συνεχίσει η σειρά, αλλά είναι πέρα από τον έλεγχο μας."

4 σχόλια:

  1. Τι να πω; Είχα τους Αμερικανούς πιο σοβαρούς σε τέτοια θέματα! Πως θα αποδώσει ο δημιουργός όταν Μάρτη πια δεν ξέρει καν το σχεδιασμό για το επόμενο έτος; Ας τους πούνε τώρα "έχετε 20 επεισόδια για να τελειώσετε με τον καλύτερο τρόπο". Και δεν φταίνε οι συντελεστές μιας δημοφιλούς σε παγκόσμια κλίμακα σειράς αν οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν μπορούν να το εκμεταλλευτούν. Αν δεν ασχολούνταν κανένας παρά μόνο 2-3 εκ. Αμερικανοί τηλεθεατές να λέγανε ας πάει και το παλιάμπελο... Βάλτο live σε streamin με ισχυρό σέρβερ για ν'αντέξει το πλήθος και θα δεις τι έχει να γίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πες τα ρε  @235e1e8a184ecea943f21f9f9e1c58e2 !!!
    Αν μη τι άλλο αν έβλεπαν σκούρα τα πράγματα ας ανακοίνωναν ότι η 4η θα ήταν τελευταία, εξάλλου από την αρχή της σεζόν πάνω κάτω τα ίδια νούμερα κάνει, για να μην το ακύρωσαν από τότε σημαίνει ότι το σκέφτονταν! Άμα ακυρωθεί τώρα θα είναι το λιγότερο καραγκιόζηδες! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ε νταξει δεν υπαρχουν αυτα που γινονται , εγω απο αυτα που ειπε καταλαβα οτι επειδη δεν ξερει τι θα γινει λεει οτι θα προσπαθήσει να εχει ενα καλο τελος η σειρα για να ειναι καλυμμενος... δεν μπορω να καταλαβω τι σκεφτονται και δεν αποφασιζουν τι θα γινει με την σειρα... αμα αρχισουν και αυτοι τα καραγκοζιλικια του ABC που ειδαμε 2 σεζον "V" και το τελος οχι μονο άφηνε αποριες αλλα ανοιγε καινουριο κεφαλαιο στη ιστορια , μεχρι και καινουριο ηθοποιο πηραν ... τελος παντων απο οτι φαινεται μονο εμεις ενδιαφεροναστε για την  συνεχεια της σειρα...κατι ηξερε το crew του House και αποφασισε απο μονο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλα πεσ τα εσυ τα ιδια ελεγες περυσι με το φιναλε να ειναι σαν series finale αν δεν ανανεωνοταν η σειρα και ειπαμε thank god που ανανεωθηκαμε , τα ιδια σε βαζουνε να λες τωρα. δεν εχουν ιδεα αν θα ανανεωθουν και τους λενε γραψτε και γυριστε φιναλε σαν να ητανε το τελος για καθε ενδεχομενο πλακα μου κανεις? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή