10/1/12

Μικρά Spoiler από τον Joshua Jackson


Σε πρόσφατη συνέντευξη ο Joshua Jackson μας αποκάλυψε κανα 2 πραγματάκια για τη συνέχεια (όχι τίποτα πολύ αποκαλυπτικό, αλλά ίσως έχει μια μικρή σχέση με το δελτίο τύπου του 4.10 )...

Αρχικά μας είπε ότι θα δούμε τον Πήτερ να θέλει να κάνει τον Γουόλτερ, τον Γουόλτερνετ και γενικά όποιον άλλον μπορεί, να τον βοηθήσουν να πάει πίσω εκεί που ανήκει!

Επίσης μας αποκάλυψε κάτι πολύ ενδιαφέρον που θα μας βάλει σε σκέψεις. Λέει ότι η επιθυμία του Πήτερ να γυρίσει "σπίτι" συνεχίζει ακόμα και αφού μαθαίνει (σε περίπου 5 επεισόδια) αυτό που είπε ο Σεπτέμβριος στην Ολίβια σχετικά με το πεπρωμένο της! Και όλα αυτά επειδή η προτεραιότητα του είναι να ξανασμίξει με τους ανθρώπους του!

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τζόσουα μετά τη δήλωση του Kevin Reilly είπε ότι θέλει το fringe να συνεχίσει σε 5η σεζόν (και ας είναι με λιγότερα επεισόδια) ή έστω σε τηλεοπτική ταινία γιατί είναι serialized ιστορία και το αξίζει, όπως και οι φαν αξίζει να μείνουν ικανοποιημένοι με το τέλος!

2 σχόλια:

  1. Παντα τον συμπαθουσα τον Josh...γιατι εκτος απο γλυκουλης τα λεει και ωραια παναθεμα τον!! Και μπραβο που θελει να συνεχισει η σειρα και ας εχει λιγοτερα επεισοδια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σωστα τα λεει ο φιλος μου ο Josh ... θα απογοητευτω απειρα αμα το τελευταιο επεισοδιο ειναι μαπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή