12/1/12

Στο Ρόλο του Μεγάλου Κακού ο Michael Massee


Πρόσφατα ενημερωθήκαμε για έναν μεγάλο κακό που έρχεται στο 4.15! Τελικά θα τον υποδύεται ο Michael Massee, γνωστός για το ρόλο του ως κακός σε ταινίες και σειρές (τον ειδικό διάλεξαν).
Δείτε παρακάτω μερικά λόγια για το χαρακτήρα του:

"Ο χαρακτήρας του αναμένεται να είναι ένας από τους πιο αξέχαστους κακούς που είχαμε ποτέ. Ένα τρομακτικό ταξίδι με έναν άνθρωπο που έφτασε στα όρια από την έντονη μοναξιά του."

Ο ηθοποιός έχει εμφανιστεί σε σειρές όπως: 24, Carnivale, flashforward, Supernatural, Criminal Minds, Rizzoly & Isles και Reveletions.
Όπως και στις ταινίες: Seven και Lost Highway!

Να σημειώσουμε ότι ήταν ο ηθοποιός που πυροβόλησε καταλάθος τον Brandom Lee (γιο του Bruce Lee) στα γυρίσματα του The Crow, o οποίος πέθανε λίγες ώρες μετά. Φυσικά ο θάνατος του ήταν ατύχημα αλλά ο Michael Massee ήταν ράκος και έτσι γύρισε στην Νέα Υόρκη και δε δούλευε για έναν χρόνο ως αποτέλεσμα.

9 σχόλια:

  1. Ετσι!!! Θελουμε οι κακοι να κανουν παταγο!
    Εγω τον ηξερα απο το FlashForwoard που ηταν πολυ καλος στον ρολο του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι Linuslost!!! Αυτός είναι πραγματικός villain με προϋπηρεσία! Θα παίζει πολύ γαμάτα! 
    Εγώ τον θυμάμαι από το Supernatural, δε μου είχε τραβήξει την προσοχή! Τον είχα δει και στην 1η σεζόν του 24 αλλά δεν τον θυμάμαι από εκεί! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o htopoios einai foberos ton exw dei se kana duo tainies kai sthn seira flashforward kai einai ekseretikos....teriazei ganti ston rolo tou kakou

    (egw aporw ti na thelei autos o kakos!!! poio kakos kai apo ton waltallo???...xamos exei na ginei)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Lusifer  έτσι όπως το κόβω, θα έρθει αυτός για να μας δείξουν συμμαχία των 2 κόσμων στην πράξη! Εκτός και αν τελειώσει το θέμα με τα 2 σύμπαντα στα 4χ14 και αρχίσει νέο θέμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά παθαίνει όποιος παίζει με την οργή του Μπάουερ!!! Τη θυμήθηκα αυτή τη σκηνή με την προαγωγή! Καλά πόσες φορές έχεις δει την κάθε σεζόν και τα θυμάσαι έτσι;;; Εγώ την 1η σεζόν την είδα το 2009 και θυμάμαι μόνο τα βασικά γεγονότα στο περίπου (και σχεδόν καθόλου πρόσωπα, μόνο από τους βασικούς θυμάμαι!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν εχω δει παρα μονο ενα επεισοδιο πολυ παλια στον αντ1,αλλα διαβασα χθες οτι ο Σαδερλαντ δηλωσε πως αρχιζουν γυρισματα την ανοιξη για ταινια 24!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τις 6 πρώτες σεζόν από 2-3 φορές και τις 2 τελευταίες από 1, αλλά σίγουρα θα τις ξαναδώ κάποια στιγμή... :) Για ότι θες να θυμηθείς, υπάρχει και το αφιερωματάκι: http://cinetv-world.blogspot.com/2010/06/24s-most-perfect-moments-uber-coolness.html :p Τέσπα, αρκετά με την 24άρα... είμαι σίγουρος πως ο Massee θα είναι γαμάτος κακός και στο Fringe! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://cinetv-world.blogspot.com/2012/01/24-movie-news.html :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όχι και αφιερωματάκι!!! Βτω τo έχω διαβάσει κανα 2 φορές όλο!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή