28/1/12

Σχολιασμός επεισοδίου 4x10 - Forced Perspective


Όποιος παρακολούθησε το σημερινό επεισόδιο του Fringe μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επικό αυτό επεισόδιο.

Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ!!!


Περίληψη:  Η Ολίβια συνεχίζει να αντιμετωπίζει τη δυσοίωνη προειδοποίηση των Observer, ενώ ο Πήτερ και η υπόλοιπη ομάδα ακολουθούν τα ίχνη ενός κοριτσιού που έχει μία μυστηριώδη ιδιότητα να προβλέπει το θάνατο.

19 σχόλια:

  1. Καλησπερες! Να με συγχωρειτε που δεν συμμετεχω και πολυ αυτο το διαστημα αλλα τρεχω και δεν φτανω με την εξεταστικη! Παρολα αυτα σας παρακολουθω! :Ρ 

    Δε τρελαθηκα κιολας, ηταν απλα ενα συμπαθητικο επεισοδιο.Απλα πλεον δεν μπορω να καταλαβω ποιες ειναι οι προθεσεις της Νινα και γιατι οι Παρατηρητες περιτριγυριζουν την Ολιβια.
    Μου αρεσε που ο Πητερ εμποδισε την εκρηξη και χρησιμοποιησε την συμβουλη που του ειχε δωσει ο Γουολτερ οταν ειχαν υπνωτισει την Ολιβια στο "Bad Dreams".Επισης μου εκανε εντυπωση που η Ολιβια δεν ειπε στον Πητερ για τον Παρατηρητη και την κουβεντουλα τους...Ετσι και μαθει οτι η καλη του ειναι καταδικασμενη απο τη μοιρα να πεθανει ποιος τον πιανει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aκόμη δεν έχω δει το επεισόδιο αλλά μαθαίνω πολύ καλά νέα για τα νούμερα! 3,37! Στο χέρι των σεναριογράφων είναι φαίνεται το θέμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και εγω ηθελα να πω για τα νουμερα,αλλα. . . Χθες δεν ειχε ουτε SPN ουτε Grimn....Το θετικο ομως ειναι οτι τελειωσε το chuck.Στο επομενο να δουμε τι τηλεθεαση θα πιασουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Yποτιτλοι:
    http://www.xsubs.tv/index.php?catid=1375&linkid=27873

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. το επεισόδιο αν και αυτοτελές μου άρεσε πάρα πολύ....!!!!! να αρχίσω με κάτι που παρατήρησα από τα παλιά.... ο Observer λέει: Σε όποιο ΠΙΘΑΝΟ μέλλον βλέπω εσύ ΠΡΕΠΕΙ να πεθάνεις. όχι ότι: Στο μέλλον ΘΑ πεθάνεις. πιστεύω ότι είναι μια σημαντική λεπτομέρεια... Τώρα στο επεισόδιο.. Η Νίνα θέλω να πεθάνει ΤΩΡΑ! αν δεν είναι shapeshifter θέλει γερό βρομόξυλο! επίσης στο τέλος του επεισοδίου ο Observer που είδαμε δεν είναι ο δικός μας, ο Σεπτέμβριος.... λέτε να πέθανε...; και εκτός από αυτό η Άστριντ στην ανάλυση αίματος δεν είδε κάτι παράξενο άρα έχουν ανθρώπινο αίμα... εεεεμ αυτά προς το παρόν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mόλις το είδα και εγώ.. Μπορώ να πω ότι μου άρεσε πάρα πολύ το επεισόδιο.. Παρ'όλο ότι ήταν αυτοτελές μας έδειξε την δύναμη του Fringe. Έμπλεξαν την μοίρα στη σειρά και πολύ καλά έκαναν. Το μόνο κακό ήταν ότι όταν έβλεπες τον άλλον να είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά δεν είχες αγωνία για το εαν θα το κάνει ή όχι..Ήξερες την έκβαση της ιστορίας απλά προσπαθούσες να μαντέψεις πώς θα τον πείσει η Ολιβ.. 9,5/10 από εμένα..

    Η Νίνα δεν θέλω να πεθάνει. Θέλω να βασανιστεί μέχρι την 8η(ειμαι υπερβολικα αισοδοξος χαχαχαχαχα) σεζόν γίνεται? Την φαντάζομαι την σκατόφατσα της σε ένα δωματιάκι και να την βασανίζει κάθε μέρα ο Walter!
    Η Έμιλυ μπορώ να πω ότι μου έμοιασε τον Σαμμυ από το Supernatural στην 1η και 2η σεζόν.. Κρίμα που πέθανε αλλά το περίμενα να πω την αλήθεια..
    Όσο για την Ολιβια δεν θέλω να πεθάνει αλλά προς τα κει οδεύει η ιστορία..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ναι όντος αυτό με την Έμιλι και τον Σαμ... και με την Νίνα όμως δεν ξέρω πως αλλά μου ήρθε στο μυαλό ο Shane.... :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αρκετά καλό το επεισόδιο αν και θα ήθελα να προχωρήσουν λίγο την υπόθεση με την Νίνα ή να εκμεταλλευτούν την ιδιότητα του κοριτσιού και να μάθουμε τίποτα για τον θάνατο της Ολίβια!
    Έχουμε καιρό να δούμε αρκετό Γουόλτερ σε επεισόδιο!
    Ο Πήτερ απλά απίστευτος που ξέρει τόσα πολλά που οι άλλοι δεν έχουν ιδέα (για τον υπνωτισμό του Γουόλτερ, για τους Παρατηρητές κτλ) 
    Η Νίνα είναι πολλές μπουνιές!!!!!!

    Pipi Etc μην ανησυχείς, δε σε παρεξηγούμε! 

    Sawyer_LaFleur  οι σεναριογράφοι θέλουν να συνεχίσουν, αλλά ακόμα και με αυτά τα νούμερα το κανάλι θα επιδιώξει χαμηλότερο κόστος γιατί πέρα από τα ψέμματα δεν έχει πολύ ανταγωνισμό τώρα όπως είπε και ο linuslost ! Τουλάχιστον ας πάρουν μια απόφαση εγκαίρως και να έχουμε ένα γαμάτο φινάλε!!!!

    DrGeorge11  οπότε με το "Πρέπει" πάει το μυαλό μας ότι κάπου θα ωφελήσει ο θάνατος της, (δηλαδή κάτι σαν θυσία για κάτι μεγαλύτερο!). Αλλά δε βγάζεις άκρη, η Ολίβια σαν προειδοποίηση το πήρε, παίζει άλλο να ήθελαν να πουν οι παραγωγοί και άλλο να τους βγήκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλό επεισόδιο...ένα ωραίο αυτοτελείς επεισόδιο... Νομίζω οτι έχουμε παρεξήγηση την Nina γτ έχω την εντυπώσει οτι όταν η Olivia της είπα για τις ημικρανιες ξαφνιάστηκε και πιστεύω ότι η φάση που έριξε το υπνωτικό και έκανε τα "μαγικά της MD" το έκανε για καλό για να της περάσουν οι ημικρανίες ίσως... πάντως η σχέση Olivia  - Nina μου γυρνάει το μυαλό μετά από όσα έχουμε δει είναι δυνατόν να της λέει ότι την αγαπάει και ότι είναι ότι πιο κοντινό σε μανά ενώ με τον Walter να έχει ψυχρές σχέσεις δεν μ'αρέσει καθολου έτσι όπως το έχουν θέσει.... Επίσης πίστευα οτι όταν θα έλεγε η Olivia στον Peter για τούς Observers θα γινόταν κάτι θα το συζητούσαν και θα ήθελε να την βοηθήσει ξέρω γω ενώ αυτοί το περάσαν στο ντούκου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. evhh μην ξεχνάς όμως ότι η Νίνα συνεργάζεται με τον David Robert Jones και προετοιμάζει την Ολίβια για κάτι! Οπότε δεν την έχουμε παρεξηγήσει, της αξίζει ένα βρομόξυλο :P  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. stavrosLost  νομίζω πάντως ότι παιζει κάτι που δεν τα φανταζόμαστε μπορει να συνεργαζεται με τον DRJ για οχι και τοσο προφανείς λογους  , η πορεία θα δειξει  ... μπηκα στο spoilertv και ειδα λιγο τα σχολιο ολοι fringe και fringe και τι ωραια που ανεβηκαν τα νουμερα κτλ. πως ειναι δυνατον ενω εχει τοσους φαν να κανει τετοια νουμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολυ καλο το επεισοδιο κ μου αρεσε που τους ειδα κ παλι μαζι να συνεργαζονται σαν ομαδα (οσο γινοταν)!!!Το στορυ με το κοριτσακι ηταν αρκετα ενδιαφερον αν κ θα ηθελα να το εκμεταλλευοντουσαν λιγο παραπανω (οπως κ την απαντηση που δεν εδωσε η Εμιλυ στην Ολιβια για το αν αισθανεται το θανατο της η' οχι)...
    Κι εμενα ο θανατος της μου φερνει σε θυσια κ μαλιστα ως προς τον Πητερ,αλλα θα δειξει!
    Η Νινα με ψιλοδιχασε στο σημερινο επεισοδιο γιατι στους προηγουμενους κυκλους ναι μεν δεν ηταν κι Η αγαπητη αλλα ηταν στην ομαδα κατα καποιο τροπο.Σκεφτηκα οτι με το θεμα των ημικρανιων της Ολιβια οτι μαλλον τη βοηθαει αλλα απ'την αλλη την ειδαμε να τα εχει πλακακια κ με τον Τζοουνς.Υποθετω οτι ειναι πολυμορφικη,αλλιως μου κανει σαν 2 προσωπα...
    Ο Πητερ συνεχιζει δυναμικα κ στη συζητηση που ειχαν με την Ολιβια για το αν της ειπε κανεις τιποτα πιστευω καταλαβε το ψεμμα της (αν κ δεν εχει κ τοση σημασια αυτο)!Θελω περισσοτερο Γουολτερ,πολυ τον εχουν αδικησει σ'αυτη τη σεζον!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να μαι κ γω!:)Μετα απο το φοβερο επεισοδιο της προηγουμενης βδομαδας,ηταν λογικο να δουμε κατι πιο χαλαρο τωρα.Hταν ομολογουμενως απο τα καλα stand alone επεισοδια, αλλα δεν μου αρεσε οτι δεν προχωρησε καθολου το κεντρικο στορυ.
    Θα μπορουσε α)να ελεγε η Ολιβια στον Πιτερ τι της ειπε ο παρατηρητης, β)να μαθαινε οτι η Νινα της χορηγει cortexiphan γ)να της ελεγε το κοριτσι τιποτα για τον θανατο της κλπ... Γενικα θεωρω οτι αλλα αυτοτελη επεισοδια τα εχουν συνδεσει περισσοτερο με τους πρωταγωνιστες μας..
    Περιμενω με ανυπομονησια το επομενο που ειναι το περιφημο Astrid-centric!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Έχετε σκεφτεί το άλλο; Μήπως Jones-AltBroyles-Nina συνεργάζονται μαζί για κάτι καλό τελικά; Μήπως γνωρίζουν πράγματα για έναν άλλον εχθρό και προετοιμάζονται;

    Μου φαίνεται περίεργο πάντως να είναι πολυμορφικοί και η Νινα και ο AltBroyles..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δε τρελαθηκα κιολας, ηταν απλα ενα συμπαθητικο επεισοδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. to epeisodio telika htan polu kalo (an kai autoteles)
    to story me to koritsaki htan polu wraio (an kai perimena na pei merika pragmata kai sthn olivia gia ton epikimeno thanato ths)
    auth h nina ti rolo na baraei? apo thn mia thn blepoume na sinrgazete me ton Jones apo thn allh farmakonei krufa thn olivia kai apo thn allh ths ftiaxnei soupitses...ante na doume pou to paei)

    oi paratirites trigirnane polu teleutaia thn olivia, giati? mipws thn theloun zwntanh? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δείτε τα σχόλια μου εδώ 
    http://abouttvseries.blogspot.com/2012/01/fringe-410-forced-perspective-review.html. Οποιος θέλει ας κάνει και Like στην σελίδα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Sawyer_LaFleur  elpizw na mhn exeis dikio gt to na vlepw 5-6 episodio me ton DRJ kai na pistevw oti einai o kakos kai telika na ginei kai melos tou Fringe Division tha einai oti pio 3enerwtiko exw dei...Oso gia to an h Nina kai o Alt-Broyles einai shapeshifter kai egw pistevw h Nina den einai me thn kamia alla o Alt-Broyles paizei...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ενα καλο επεισοδιο ηταν! Εχουν υπαρξει ομως πολυ πιο ωραια αυτοτελη επεισοδια....Περιμενω το επομενο επεισοδιο τωρα.----->8/10 για το 4.09

    ΑπάντησηΔιαγραφή