22/1/12

Τίτλος του 4.15


Διαβάστε από κάτω τον τίτλο του 4.15...

“A Short Story About Love”


Ο Wyman μας αποκαλύπτει ότι όντως έχουμε να κάνουμε με ένα ρομαντικό επεισόδιο.

Υ.Γ. Σας υπενθυμίζουμε ότι σε αυτό το επεισόδιο θα εισαχθεί ο νέος μεγάλος κακός!

7 σχόλια:

  1. Τωρα που βλεπω οτι στο 4χ15 θα εχουμε ρομαντικες στιγμες ειναι ευκαιρια να σας πω το σποιλερ που εμαθα στο twitter....
    Ειχε γινει ντορος πριν απο κανα δυο μερες, γιατι καποιος ο οποιος βρισκοταν στα γυρισματα ενος επεισοδιου ειδε μια σκηνη στην οποια ο Πητερ κ η Ολιβια φιλιουνται(αυτη τη σκηνη γυριζαν εκεινη τη στιγμη) προφανω προκαιτεαι για το επεισοδιο 4χ15!! Βεβαια κατα τη γνωμη μου δνε ηταν σωστο να το κοινοποιησει γιατι ετσι χαλαει ολα αυτα π εχει το καναλι κατα νου να κανει αλλα και δειχνει ελλειψη σεβασμου στο ρποσωπο του Wyman ο οποιος ειναι και ο σεναριγραφοε του συγκκριμενου επεισοδιου!!

    Πραγματικα ευχομαι σε αυτο το επεισοδιο να εχουμε μερικη επανασυνδεση Πητερ Ολιβιας και λογικα για να γινει αυτο σημαινει πως ο Πητερ εχει καταλαβει οτι βρισκεται στο σωστο μερος και οτι πρεπει να ξανακερδισει τους ανθρωπους που αγαπαει!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ξερω το storyline πανω στο επεισοδιο αλλα σε σχεση με το spoiler δεν ηταν ενας μονο που το εβγαλε παραεξω ητανε ηδη εξω απο το filming notice που εδωσαν πριν το γυρισμα ηδη ειχαν αναφερει οτι 2 απο τους main φιλιουνται μονοι τους εδωσαν το σποιλερ και ηδη ειχαμε φωτογραφιες απο τους ηθοποιους που ειναι μεσα στο γυρισμα . Δεν νομιζω οτι αυτοι που εγραψαν το filming notice ητανε τοσο χαζοι.  3 ατομα μετρησα που ητανε στα γυρισματα . αλλος ενας εδωσε μου εδωσε info για τη σκηνη αλλα δεν κανει τη διαφορα . Ας μην το κοινοποιουσαν εμενα μου φανηκε ας κανουμε ντορο για τη σειρα πως και τη συνεντευξη του αφεντικου του FOX που ηταν απλα να τρομαξει τους φαν μπας και γινει ντορος και να το δουν ακομα περισσοτεροι. Απλα λεω οτι τα περισσοτερα λεφτα τα δινει η WB .

    Τελος. Για να τελειωνω με αυτο. Σειρες γυριζουν φιλια σε εξωτερικο χωρο παντου. Αν το θελανε κρυφο 1. Δεν το γραφανε στο Filming Notice 2. Αν γυριζεις εξωτερικα το πολυ πολυ γυριζεις 2 διαφορετικες σκηνες για να ριξεις τους φαν . Το Gossip Girl to εκανε αυτο στο φιναλε του 2ου κυκλου γυρισε μια σκηνη φιλιου με δυο διαφορετικους χαρακτηρες να φιλανε την main character.

    Σεβομαι τον Wyman αλλα ειτε προσεχε τι βαζεις στο filming notice η διαλεξε αλλο μερος να γυρισεις super secret σκηνη. 

    Στο ΛΟΣΤ η τελευταια σκηνη με jack/kate στο αεροδρομιο γυριστηκε στο στουντιο. Το τελος του LOST εβαλαν τους ηθοποιους να φορεσουν ρουχα που παρεπεμπαν σε γαμο . για να μην καταλαβει κανεις απο τους spoiler paparazzi

    Ο τιτλος καπως μου κανει παντως. δεν ξερω παντως οχι fringe .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. dawson_son  στο Lost το είχαν κάνει αυτό και στην τρομερή σκηνή του φινάλε στην 4η σεζόν που δεν ξέραμε από που μας ήρθε!!!
    http://www.youtube.com/watch?v=hD3u10PbXwA&feature=related 

    Προσωπικά δεν το θεωρώ μεγάλο σπόιλερ ότι φιλήθηκαν αλλά γενικά όσο λιγότερα αποκαλύπτουν τόσο το καλύτερο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ηθελα να το αναφερω και αυτο αλλα λεω πολλα εγραψα, τελοςπαντων δεν ειναι και huge spoiler αλλα τουλαχιστον ξερουμε οτι δεν παμε στα τυφλα με τα επεισοδια να περνανε και την old timeline να απομακρυνεται ....συνηθως το 14 και το 15 επεισοδιο απο 1 κυκλο ειναι συνηθως heavy Olivia επεισοδια και περυσι το 15 ητανε για peter/olivia οταν ηταν παιδια οποτε ειμαστε οκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kai poles agapes kai tha emfanistei kai o megalos kakos se auto to epeisodio...mono h FRINGARA ta kanei auta....to fili isws boithisei thn oliviara na thimithei ;) opos auth thn skhnh p.x. 
    http://www.youtube.com/watch?v=saOdHVxAj1g 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλησπερα σε ολους! Ημουν Αθηνα για 4 μερες και δυστυχως δεν μπορεσα να δω το επεισοδιο! Οποτε λογικα αυριο η μεθαυριο θα το δω!!!
    Εμαθα ομως οτι εσκισε και οτι τα νουμερα ανεβηκαν λιγο!

    BadGirl410 : Μονο για αυτην την φορα σε αφηνω στο σχολιασμο του επεισοδιου να αριθμεις ετσι τα καλυτερα του επεισοδιου!Ειπαμε αυτο ειναι δικη μου δουλεια!!! :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή