17/1/12

7 σχόλια:

  1. Ωραίες φώτο!!! Μόνο εμένα μου φαίνεται αστείος ο Πήτερ με το πολυβόλο;;; 
    Ενώ στις άλλες φώτο με την καραμπίνα έχει άλλο στυλ (του πάει!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. telika o waltallos krataei ton logo tou kai noithaei ton peter (to mono kako einai oti einai kai apo konta tous se olles ths fwtos o broyles)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν πιστεύω αυτό που διαβάζαμε, ότι ο Πίτερ και η Ολίβια θα ερευνήσουν μια υπόθεση μαζί, να εννοούσαν την Φολίβια.....;;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. stavrosLost χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ ελιωσα!!!!!

    Ωραιες φωτο και μαρεσει που βλεπω οτι θα συνεργαστουν ολοι μαζι!! Η τριτη μαρεσει τρελα, ο Πητερ ειναι σαν θλιμενο κουταβι!! 
    Λες και ειναι ετοιμος να κλαψει, λες να μην τον βοηθησει τελικα ο Γουωλτερ και θα βαλει τα κλαμματα και θα φωναξει τη μαμα του?? ::::PPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. DrGeorge11 ουτε που το ειχα σκεφτει αυτο..τελικα εχεις δικιο..αυτη την Ολιβια εννοουσαν!! FUCK και εγω περιμενα να δω σκηνες με την δικη μας Ολιβια!! Αλλα ελεγε οτι θα πει κατι ο Πητερ σε μια απο τις 2 Ολιβιες και πιστευω θα ειναι στη δικια μας..Ισως η Ολιβια του πει το περιστατικο με τον Παρατηρητη, ο Πητερ καταλαβει οτι ο Παρατηρητης αποκλειεται να πηγε τυχαια σε μια Ολιβια που ειναι ασχετη και ετσι παρουν μια τροπη σωστη τα πραγματα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Άμα αναφέρεστε στο σπόιλερ που βγήκε πρόσφατα για την υπόθεση που θα λύσουν μαζί η Ολίβια και ο Πήτερ είναι για το επεισόδιο 4χ11. 
    Αλλά για το 9ο ισχύει αυτό που λέει η Batgirl. 

    BadGirl410  αυτό που λες για τον Πήτερ, εγώ το λέω για τον Λίνκολν (στην 3η από το τέλος) που έχει τυλιχτεί λες και φοβάται... τον έχει πιάσει τρέμουλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. χαχαχαχαχαχαχαχα σαν βρεγμανη γατα ειναι σε αυτη ο Λινκ! μαλλον του τις εβρεξε η ΑλτΟλιβια! τον κακομοιρη :::PPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή