16/12/11

7 σχόλια:

  1. Παιδες προσωπικα κολλαει πολυ το pc Μου με το χιονι δεν ξερω αν ειμαι ο μονος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ρε Sawer επρεπε να κανεις το πρωτο σχολιο?? Εχω ποση ωρα που καιγομαι να πω τα σχολια μου και σαν να μην εφτανε αυτο ειναι και ασχετο.. :P (πλακα κανω φυσικα, μπραβο που ετρεξες να ανοιξεις θεμα :D ) 

    Λοιπον για να μπω ομως στο θεμα, Τ Ε Λ Ε Ι Ο TO PROMO...Ειναι αυτο ακριβως που θελαμε! ενα προμο που θα μας πορωσει ακομα περισσοτερο και κυριως θα μας δειξει οτι η Fringara is back and it's on FIRE! γιατι πραγματι θα ειναι ενα πεισοδιο φωτια! 

    Οσο για το επεισοδιο πιστευω οτι ο Πητερ θα παει στο παραλληλο συμπαν ελπιζοντας να παρει απαντησεις, εκει θα βρει το Γουωλτερνικο ο οποιος μου φαινεται οτι κατι ξερει και παιζει ασχημα μαζι μας...Βεβαια αν ξερει ο Γουωλτερνικος κατι θα επρεπε και η ΑλτΟλιβια αφου ειναι στο παραλληλο(οπως ο Γουωλτερ) να θυμαται και αυτη τον Πητερ, πραγμα που δεν συμβαινει αρα ακομα περισσοτερα ερωτιματικα! Η Ολιβια γαινεται να τρεχει να σωσει τον Πητερ, ο Παρατηρητης βαζει για αλλη μια φορα το χερακι του και ολα θα αρχισουν να μπαινουν σε μια σειρα( οχι ακριβως σειρα, αφου το Fringe παντα μας εκπλησσει).Εχουμε επανεμφανιση του τρελου με το χαλασμενο ματι (κολλησα κιολας και δεν θυμαμαι πως λεγεται) πραγμα που σημαινει πως θα ειναι ενα εκρυκτικο επεισοδιο επιπεδου φιναλε οπως ειχε ακουστει!!

    Ααααχ τα ειπα και ηρεμησα! Τωρα μπορειτε να σχολιασετε ελευθερα! Ευχαριστω! ::PPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1)Τελειο προμο!
    2)David Robert Jones ειναι ο "τρελος με το χαλασμενο ματι" που λες!χαχαχαχα
    3)Η Ολιβια δεν νομιζω οτι τρεχει να σωσει τον Πιτερ.Στις σκηνες που δειχνει ειναι μαζι με το Λινκολν.
    4)Αντε να περασουν οι μερες να το δουμεεε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν εισαι ο μονος!Και γω εχω θεμα:(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Mono apo to trailer pou eida to 8o epeisodio to bazw hdh mesa sta 5 kalhtera tou Fringe.
    Epistrefei kai o terastios David Robert Jones...,.PATAGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή