29/11/11

Fringe σε χρώματα ουράνιου τόξου



Ένα ωραίο Fan-made βίντεο από τον MrHugeAction, όπου μας δείχνει όλα τα opening credits συγχωνευμένα σε ένα, όπου βλέπουμε που συμπίπτουν!!! 


Επίσης μπορείτε να δείτε (φτιαγμένο από το ίδιο άτομο) ένα βίντεο με όλες τις τοποθεσίες των Observer σε όλα τα επεισόδια εδώ.
Βέβαια μπορείτε να τους δείτε και σε σταματημένες εικόνες μέσω του blog μας ανάλογα με την σεζόν season 1season 2season 3.

5 σχόλια:

  1. polu mperdemeno to videaki den me xalane toso ta xrwmata oso to oti thn authenthkh mouskh thn shndiasan me auth tou 1985...TETIO soundtrack den to xalas.

    mou arese omos para polu to videaki me thn emfaniseis twn paratiriton EKSERETIKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το soundtrack του '85 μου αρέσει αν και διαφέρει, αλλά γενικά σαν "τίτλος αρχής" διαφέρει με τους άλλους σε συγχρονισμό (και εικόνας και ήχου)... είναι πραγματικά σα να ήταν από το '85 χαχαχαχα

    Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται στο youtube έχει μερικά πολύ ωραία remix με τη μουσική του fringe. Πατήστε Fringe Intro Remix και θα σας βγάλει πολλά, ψαχτείτε!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πω πω ρε παιδια, βλεπω το 43 days untill next episode κ ψυχοπλακωνομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμενα παντως μου αρεσε πολυ το theme του 85'! Οπως ειπε και ο Σταυρος ειναι σαν να το εχουν φτιαξε στην πραγματικοτητα την δεκαετια του 80....


    Δειτε και ενα easter egg του LOST στο once upon a time: http://darkufo.blogspot.com/2011/11/lost-easter-egg-in-once-upon-time.html?utm_medium=twitter&utm_source=twitterfeed

    ΑπάντησηΔιαγραφή