8/11/11

Fringe - Bishop is Back - New Promo



Δειτε το νεο εντυπωσιακο trailer που εβγαλε το FOX για την επιστροφη του Peter (με πολλες νεες σκηνες)

11 σχόλια:

  1. Εκείνη η σκήνη που δείχνει τον Πίτερ να χαιδεύει την Ολίβια στο γρασίδι, έδειχνε ότι φορούσε βέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 10/10 από τώρα το ξαναλέω!!!!!!Το θέμα είναι (αν είναι όνειρο που κατά 99,9% με βάση comments από spoiler tv είναι) ποιος το βλέπει?Ο Peter ή η Olivia??????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. pl wraio,alla euelpistw sthn sunexeia ta promo k ola auta ta videakia na epikentrw8oun sthn sunexeia k en telh ekvash ths seiras(gt 90% teleiwnoume fetos:/) etsi wste na fanei o prosanatolismos.

    pisteuw oti h season dn 8a prepei na epikentrw8ei mono ston Peter alla se kati megalutero k genikotero k apto promo tou episode 6 auto vlepw eutuxws k xairomai giauto.

    opote mallon auta p lew twra ta exoun kata nou tous ,giauto pisteuw auth h season 8a einai sta epipeda twn 2 prohgoumenwn k makari na einai k akoma pshlotera.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. fobero to trailer oi ekselikseis einai megales...ante na doume pws tha thimithoun olloi twn peter.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανυπερβλητη Anna Torv!!! 
    Aντε να δουμε  εξελιξη στην πλοκη να μας φαει λιγη αγωνια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνω με τον giorgos!!! Ειναι σιγουρο ονειρο,αναμνηση ή κατι τετοιο...Αλλα ποιανου? Παντως τρωει μεγαλο ακυρο που του λεει οτι εσυ εισαι το προβλημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ ψήνομαι να δω τρίγωνο Lincon - Olivia - Peter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Ολιβια μεχρι τωρα ομως τρωει Χ απο τον Lincoln! (και ετσι να συνεχισει! :Ρ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eγω πιστευω πως ειναι ονειρο του Πιτερ!Αν προσεξετε κιολας στο 0:08 τον δειχνει να ξυπναει αποτομα!Θα μπορουσε να ειναι λοιπον στην αρχη του επεισοδιου,να βλεπει αυτο το ονειρο,και να ξυπναει την ωρα που μπαινει μεσα η Ολιβια να του πει οτι τον χρειαζονται στην υποθεση.Ολα αυτα ειναι δικες μου εικασιες βεβαια!Για να δουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και εγώ corexiphan πιστεύω ότι είναι του Πέτρου αλλά θα γούσταρα πολύ να είναι της olivia!!!Αν του τη φάνε του Πέτρου παιδιά τότε θα παρακαλάει να εξαφανιστεί πάλι!!(Sorry linuslost, προέχει ο Πέτρος για την συνέχεια της ιστορίας.Καταλαβαίνεις.. :P ).Πάντως pipi etc ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ότι απλά το παίζει καλή με τον άλλο και τίποτα παραπάνω... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Παιδια ο Πητερ στο 0:12 προσπαθει με την μηχανη, που ο ιδιος απο οτι βλεπουμε φτιαξει να ξανα γυρισει πισω...αλλα που πισω??? ακυρα οσα εχουμε δει τωρα??? σε αλλο συμπαν θα μας πανε??? εδω ειναι τα ερωτηματα...(Απο 2012 θα μαθουμε) ελπιζω σε καλο τελος στην σειρα μας!! 3 χρονια τρελο καψιμο εχουμε φαει!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή