21/10/11

6 σχόλια:

  1. To Person Of Interest εχει πολλες αναφορες στο LOST!!!

    1)Το γνωστο αγαλματιδιο του Τσαρλι!

    2) Ενας διαλογος απο το 1.04: there is a scene Doctor looks at x-rays and asks "did you have a spinal
    surgery before?" and Finch (Michael Emerson) answers "Yes" You know Ben Linus had a spinal surgery operated by Jack.

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Στο θεμα μας τωρα,στο παραπανω βιντεο μαλλον θα γινει χαμος αφου βλεπουμε συναντηση του alt-Lincoln και της alt-Olivia με τον Jones!!! Μαλλον τελικα καταφερε να περασει στο αλλο συμπαν και δεν κοπηκε στην μεση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγω απλα τα διαβασα αυτα...Δεν εχω δει ακομα κανενα του Person of Interest...Καλο ειναι???
    Μονο οτι ο ρολος του Εμερσον ειναι σαν τον Μπεν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασικά καμία σχέση με τον Μπεν δεν έχει, μόνο ότι είναι ιδιοφυΐα και την βγάζει πάντα καθαρή (και φυσικά he always has a plan)... αλλά η διαφορά είναι ότι στο ΡοΙ είναι καλός! 
    Η σειρά είναι πολύ καλή, μέχρι στιγμής τα επεισόδια είναι αυτοτελή αλλά αφήνουν και κάποια σημεία που φαίνεται ότι θα υπάρχει εξέλιξη στη συνέχεια, μάλλον σαν το fringe θα γίνει, αυτοτελή με βασική πλοκή να εξελίσσεται παράλληλα. Πάντως η ώρα περνάει νεράκι !!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. etsi opos giristike auth h skhnh mou fenete oti h psudolivia mazi me ton alt-Lincoln kinigane ton Jones....ante na doume ti tha ginei

    *re paidia den einai agalmataki tou charilie auto nomizw einai pasignosto agalma kai profanos etixe na to baloun sthn seira (min psaxnoume pantou sinomosies giro apo to lost xaxaxaxaxa)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Lusifer  Εχεις ενα δικιο σε αυτο αλλα μεχρι τωρα σε καθε επεισοδιο του Person of Interest εχουν και μια αναφορα στο LOST!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Lusifer όχι ότι θα παίξει κάποιο ρόλο στη σειρά αλλά όπως είπε και ο linuslost πετάνε κάτι αναφορές για το Lost στη σειρά (είναι του JJ και οι 2, γι' αυτό μάλλον) και δεδομένου ότι η σειρά ασχολείται με το έγκλημα και εκεί ήταν αποθήκη με στοιχεία, δεν αποκλείω το ενδεχόμενο αν έσπαζες το άγαλμα να έβρισκες σακουλάκια με ηρωίνη μέσα !!!! (Α ρε Έκο, μέχρι και στη Νέα Υόρκη έφτασε η φήμη σου χαχαχαχαχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή