26/9/11

ΝΕΟ ΒLOG ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ TERRA NOVA!!


Μια τεράστια σειρά ξεκινάει απόψε στην Αμερική! Το Terra Nova σε παραγωγή Steven Spielberg. Δείτε το εδώ.

26 σχόλια:

  1. opws egrapsa k sto prohgoumeno post akrivws prin ligo>eida k t trailer t terra nova alla dn m en8ousiase.poly koino senario stulizarismeno m poly kala efe k skhno8esia.
    koino senario ennow t senario ths epiviwshs k mias kainourias arxhs klp klp.apla evalan deinosaurous giati dn eixan 3anampei se seira :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den 3erw omws olo to story re me polu psinei na to arxisw...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θεωρια: Μηπως αυτοι απο το Τερρα Νοβα θα ειναι απο την ''Εποχη των Πρωτων Ανθρωπων'' και εφτιαξαν και την μηχανη που χρησιμοποιησε ο Πητερ??? Τωρα που το σκεφτομαι ισως να ειναι και προγονοι του Τζεικομπ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Thx για την διαφήμιση Stavros....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλή αρχή! Ελπίζω να έχει μυστήριο (τύπου Lost) για να έχει έναν επιπλέον λόγο ύπαρξης το blog. 
    Κάποιος να φτιαξει και για το Alcatraz. Γιατί θα αναγκαστώ να το φτιάξω εγώ και θα το βλέπω μόνος μου. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η σειρά φαίνεται φοβερή, την προτείνω σε όλους τους fringe-fans (τουλάχιστον τη 2ωρη πρεμιέρα και από κει και πέρα κρίνουν αν ταιριάζει με τα γούστα τους) !!!

    Sawyer_LaFleur  τίποτα ο Λούσιφερ την έκανε για την ακρίβεια :) .... Σας πρόσθεσα και στα παράλληλα σύμπαντα!!! Καλή αρχή και από ΄δω!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται θα στηρίξουμε τη νέα προσπάθεια! To Terra Nova από την πρώτη στιγμή ψήθηκα να το δω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Eιναι πολυ καλο το στορυ,εχει και time-travel μεσα αλλα θα πρεπει πιστςυω να μπει μυστηριο και στοιχεια sci-fi και οχι μονο επιβιωση και ιντριγκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συμφωνώ απόλυτα Linuslost!!! Time travel πέρα από την πρεμιέρα δε νομίζω να ξαναδούμε και γενικά η τεχνολογία τους δε νομίζω να παίξει και τρελό ρόλο (που ξέρουμε βέβαια.. μπορεί να έχουν κρατήσει μια πίσω πόρτα για το 2149). 
    Τώρα στο μέρος που θα πάνε μην περιμένουμε και κανα νησί του Lost αφού υποτίθεται ότι μιλάμε για τη Γη μας, αλλά ελπίζω να δούμε δεινόσαυρους πολλούς και άλλα προιστορικά ζώα (ας βάλουν και από τη φαντασία τους).... να δούμε και τίποτα πολιτισμούς/ανθρώπους των σπηλαίων να μην έχουν ανακαλύψει ακόμα τη φωτιά.... τώρα που το σκέφτομαι αν βάλουν το μυαλό τους να δουλέψει μπορεί να κάνουν τρομερή δουλειά!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν και είστε πιο ψαγμένοι από μένα και μάλλον θα το ξέρετε, τώρα μόλις ανακάλυψα ότι ο σκηνοθέτης του πιλότου του Terra Nova είναι ο σκηνοθέτης του πιλότου του Fringe. Και το όνομα αυτού "Alex Graves" . Αυτό από μόνο του με κάνει ακόμα πιο αισιόδοξο για τη σειρά. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εγώ μόνο fringe βλέπω...Τίποτα άλλο...Είμαι προκατειλημμένος...Το θεωρώ προσβολή στον walter στην olivia και σε αυτόν που ψάχνουμε να αρχίσω και άλλη σειρά!!!
    :P :P :) :)  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ωχ Δημήτρη δεν το ήξερα αυτό :) ,εντάξει δεν αλλάζει και τίποτα για μένα αλλά ας το χουμε κατά νου... thanks

    Γιώργο και εγώ κάποτε μόνο Lostara έβλεπα αλλά σιγά σιγά άρχισα να βρίσκω και άλλες πολύ ωραίες σειρές (δες και εσύ Lost, δε θα το μετανιώσεις!!!). Για μένα το Lost είναι η καλύτερη σειρά που έχει περάσει από την τηλεόραση και αναμφισβήτητα αυτή που την άλλαξε. (χωρίς Lost δε θα υπήρχε Fringe, υπόψιν είναι του JJ.Abrams και τα 2)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγώ Σταύρο θεωρώ οτι χωρίς Lost δεν θα είχαμε πωρωθεί με τις ξένες σειρές. Αν και για μένα η αρχή είχε γίνει με το Carnival(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) και το 4400. Στο καπάκι ήρθε το Lost. Από εκεί άρχισε το  πραγματικό "κόλλημα" πλέον. ΊΣΩΣ να βγούνε και καλύτερες σειρές από το Lost. Αλλά θεωρώ ότι πάντα θα είναι το μέτρο σύγκρισης. Όποιος δεν το έχει δει, χάνει. Δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ τα συναισθήματά μου στο τέλος του πρώτου κύκλου. Πρωτογνωρη τηλεοπτική εμπειρία!!! Αχ Αχ Αχ!!!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρνούμαι.....Δέχομαι τα επιχειρήματα σου,πολλοί οι πειρασμοί σου..αλλά δεν αμαρτάνω(μπορεί όταν τελειώσει η σειρά)....μόνο FRINGE!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δημήτρη δεν έχω λόγια, με έχεις καλύψει απόλυτα!!! Στο φινάλε του 1ου κύκλου δε μπορούσα να κοιμηθώ το βράδυ από την αγωνία για τη συνέχεια. Αλλά για μένα το μεγαλύτερο/πιο ανατρεπτικό φινάλε στην ιστορία της τηλεόρασης ήταν το φινάλε του 3ου κύκλου (lost φυσικά)!!!!!!!!! Είχα μείνει άφωνος πραγματικά...... WE HAVE TO GO BACK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Γιώργο, εσύ χάνεις :P (έστω μετά το fringe δες το, όπως είπε και ο Δημήτρης από πάνω το Lost είναι Πρωτογνωρη τηλεοπτική εμπειρία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιας και πιασατε την πιο γαματη συζητηση στον κοσμο, εγω δεν θα ξεχασω ποτε το τελος του 5ου κυκλου. Μου χε δωσει ενας φιλος σε DVD ολον τον 5ο και τον ειδα σε 2 μερες! Ε μολις το τελειωσα, στο καπακι πηγα για μπανιο με κατι φιλαρακια.. Εγω δεν μιλαγα, δε λαλαγα, δεν κολυμπαγα, ημουν σε μια φαση αφασια και προσπαθουσα να συνηδητοποιησω τι ακριβως ειχε συμβει :P
    Kαι γω παντως σειρες αρχισα να βλεπω απο το Lost ( και χαρις στο Lost). Μετα ειδα ολα τα φιλαρακια και ξεκινησα ΤΒΒΤ και Mr. Sunshine. Μετα ειδα το VD που απογοητευτηκα πληρως και το V που με ενθουσιασε αλλα δυστυχως το εκοψαν(Καημος μεγαλος).. Και μετα ηρθαν 2 τερααααστιες σειρες, Supernatural και Fringe 2 τρελλα κολληματα! Τιποτα δεν ξεπερασε το Lost oμως(προς το παρον).

    http://www.youtube.com/watch?v=SBW3H91DdJk

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ακριβώς έτσι, και εγώ από Lostara ξεκίνησα!!!! 
    Φοβερός ο 5ος κύκλος, με είχε στοιχειώσει το επεισόδιο 5χ07 - the life and death of Jeremy Bentham δεν μπορούσα να πιστέψω τον τρόπο που πέθανε ο Τζέρεμι Μπένθαμ.... (πίστευα ότι είχε αλλάξει ο Μπεν) ..... όπως και το 2χ20 με είχε στοιχειώσει με την προδοσία του Μάικλ.... Έχει επεισοδιάρες αυτή η Σειράρα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Kαλα στο 5χ07 ειχα μεινει μαλακας. Ειχα μισησει τοσο πολυ τον Μπεν που απο τοτε ευχομουν μεχρι το τελος να πεθανει αλλα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ δεν ήθελα να πεθάνει γιατί θα χάναμε την φοβερή ερμηνεία του Michael Emerson. Μάλιστα στον 5ο κύκλο όταν έμαθα ότι το επεισόδιο που θα είναι centric ο Μπεν λέγεται Dead is dead είχα χεστεί πάνω μου, λέω σίγουρα θα πεθάνει τώρα... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. dimitrh maxime h arxikh idea htan ena blog kai gia to twrra nova kai gia to alcatraz (mias kai otan teliosei h mia seira kapaki tha ksekinisei h allh) alla htan diskolo enxirima.

    nomizw diabazontas to arxiko story oi anthrwpoi mporoun na kanoun papades h seira mporei na bgei pragmatika para polu kalh...ante na doume shmera thn premiera gia na sigoureutoume oti prokite gia epos 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Βγήκαν υπότιτλοι για Terra Nova

    http://www.subs.gr/portal/infusions/pro_download_panel/download.php?did=13405

    Πήγα να το γράψω και στο οικείο blog αλλά δεν μου το αναρτά το σχόλιο, 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δε ξερω αν εχετε δει ολα τα επεισοδια ομως μπορω να πω οτι ειναι καλο,δε βλεπω ομως να βγαζουν δευτερη σεζον αν κ υπαρχει θεμα για να το ξεκινησουν,το σεναριο καλο,οχι εξυπνο αλλα καλο!αυτο που με ξενερωνει ειναι η δεινοσαυροι,κατι που ολοι θα θελαμε να δουμε αλλα σε παρακαλω,ενα κοπαδι αγριοσκυλα θα εκανε περισοτερη ζημια σε ενα 16χρονο κοριτσι ποσο ακομα να ξεφυγει απο τους slisers κ να ζησει να πει την ιστορια της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. παρεπιμτοντως εχετε δει τη σειρα the walking dead...?
    εγω περιμενω να δω το 8 επεισοδιο της 2 σεζον και ειναι πραγματικα καλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μπαίνεις στο Blog του Walking Dead;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. This article will assist the inteгnеt peoрlе
    for buildіng up neω weblоg or even a weblog from start to end.
    http://dj.beatport.com/events/39616
    Feel free to visit my blog :: Merlin Season 5 Episode 13 Free Stream

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τhanκfulneѕs to my fаther who statеd to mе concerning this web site, this web site is really
    remarkable.Watch Red Dawn 2012
    Also visit my weblog ; Watch Red Dawn 2012 Movie HD Online Free Stream

    ΑπάντησηΔιαγραφή