29/9/11

Κρυμμένα glyphs στο 4.01



Νομίζω με σταματημένη την εικόνα είναι ευδιάκριτα. Δε νομίζω να παίζει καμιά σημασία στην πλοκή της σειράς αλλά έχει πλάκα να παρατηρείς τέτοια πραγματάκια.

17 σχόλια:

  1. den pezonte eki sthn paragogh me olla auta pou den ta blepei sxedon kaneis...mas poulane megalh trela

    alithia poia krimenh leksh eixe to glyph code sthn premiera ths 4hs season?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόνο το δεύτερο είχα προσέξει!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε παιδες τι ρολο βαρανε αυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. lusifer23  τσέκαρε εδώ .... http://fringe-d-vision.blogspot.com/2011/09/4.html  κάθε εβδομάδα θα λέμε και τα καινούρια.

    @cc1cb64fa60437a9c4f9f3dad3f3e42f  εγώ κανένα!!! Εκείνη την ώρα σιγά μην καθόμουνα να ψάχνω για glyphs.

    Sawyer_LaFleur  γενικά χρησιμεύουν εδώ... http://fringe-d-vision.blogspot.com/2011/06/glyphs-code.html , τώρα σε αυτές τις εμφανίσεις δεν έχω ιδέα τι κάνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. re paidia kai egw pisteuw oti den paizoun kanan idiaitero rolo mhn thn
    kanoume th seira kunhgi 8hsaurou pou opou kai na koita3eis vriskeis kati
    :P



    den pisteuw oti pera apo ta glyph codes sta dialeimmata(pou ontws einai enas kwdikos)kai tis emfaniseis twn observers(an kai autes uparxoun apla gia na uparxoun xD) uparxei kati allo sth seira gia na asxolh8eis kai na to psa3eis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολα παιζουν ρολο!!!! Πολλες φορες οι λεξεις που σχηματιζουν μας δινουν στοιχεια για τα επομενα επεισοδια!!!

    Εγω παντως προσεξα το 2ο μιας και ηταν αρκετα ευδιακριτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σιγουρα κατι ρολο βαρανε. Και πιστευω εχει σχεση με τους παρατηρητες. Δεν γινεται να ναι ακυρα συμβολα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα συμφωνήσω με τον Αρίστο. Δεν πιστεύω με τίποτα τα συμβολάκια στο ξεκάρφωτο (όπως σε αυτές τις εικόνες) να σημαίνουν κάτι. 
    Πιστεύω επειδή στο Lost σχολιάστηκα πολύ τα νούμερα που εμφανίζονται παντού ήθελαν να κάνουν κάτι παρόμοιο και εδώ. Πρακτικά στην πλοκή δε νομίζω να χρησιμεύουν κάπου. 
    Άλλο βέβαια η λέξη που βγαίνει σε κάθε επ., αυτή κάτι σημαίνει. (αλλά και να μην την ξέρεις δε χάνει τίποτα)
    Τέλος, οι εμφανίσεις των Παρατηρητών σε κάθε επεισόδιο τα σπάνε και δε θέλω να αλλάξει αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Stavro αν το κανουν λογω λοστ ειναι τραγικοι οι ανθρωποι. Παει τελειωσε το lost κ μου φαινεται δεν το χουν παρει χαμπαρι. Και δεν φτανει που δεν μας εξηγησαν τιποτε για τα νουμερα, μας βαζουν παρομοια πραματα εδω; Αν το Fringe εξελιχθει σε στυλ lost για μενα θα ειναι αποτυχια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει η σειρά άρχισε παράλληλα με Lost οπότε ίσως ήθελαν κάτι παρόμοιο που να τραβήξει την προσοχή. Βέβαια δεν πολυασχολείτε ο κόσμος με τα σύμβολα όπως ασχολούμασταν με τους αριθμούς οπότε δεν το θεωρώ πρόβλημα, απλά δεν τους δίνεις σημασία, σα να μην υπάρχουν. Εδώ που τα λέμε κανείς δεν τους δίνει σημασία. 
    Αυτό με τις εικόνες που έβαλε ο Linuslost τις προάλλες ήταν πολύ καλό (με τα χρώματα) και μπράβο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. *egw nomizw oti to ollo skiniko me ta sumbola to kanoun mono gia entiosiasmo (tipota parapano)...kai to exoun kataferei edo pou ta leme.

    pantos kai egw den tha eithela na teliosei to fringe opos to lost, tha hthela na dothoune sxedon oles oi apantiseis (to fringe den einai lost ;) diladi toso agapith seira apo tous fans oste na katapioun KAI PALH to paramith PREPEI na dothoun apantiseis (p.x. an den mas apantisoun ksekathara poios, ti, pou, gia tous observers tha ksenerosw afantasta.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πλάκα μας κάνουν έτσι; Πρέπει σε κάθε επεισόδιο να είμαστε με το radar να βρίσκουμε Observers, glyphs και Peter; Εγώ ειδικά όταν πρωτοείδα Fringe δεν ήξερα ότι σημαίνουν κάτι και όταν τα έδειχνε ανάμεσα σε σκηνές μου την έσπαγαν κιόλας :P !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eμενα μου αρεσουν πολυ ολα αυτα...Ειναι μια σειρα που μπορεις να ψαχτεις αρκετα για να βρεις στοιχεια και αλλα πραγματα!!! Δηλαδη το επεισοδιο δεν τελειωνει μετα απο 42 λεπτα,αλλα κραταει για οσο εσυ το ψαχνεις μονο σου!!!

    Και για να σας το αποδειξω στελνω τωρα στον Σταυρο εικονες που συμβολιζουν τους 2 κοσμους και πολλοι δεν τις βλεπουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Συμφωνώ απόλυτα με τον Lusifer!!!! Δυστυχώς όμως στο fringe θα έχουν την δικαιολογία "μας έκοψε τη σειρά το Fox", γι' αυτό ελπίζω να πει γρήγορα τo Fox τί έχει στο μυαλό του... (το έχω πει πάνω από 100 φορές όλο το καλοκαίρι :P ) 

    Ισμήνη και εγώ απορούσα με αυτά! Το ραντάρ δεν το χρειάζεσαι θα σου τα λέμε εμείς τα "κρυμμένα", όπου θα τα βλέπουμε με τη σειρά μας από ξένα site. (ναι καλά το καταλάβατε, ήμαστε και εμείς άνθρωποι :P ) 

    Linuslost κάνε κανα σχόλιο στο chat όταν το στείλεις (ή σε κάποια ανάρτηση) γιατί αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να το δω. (με ξέρεις... χαχαχαχα). Και συμφωνώ με αυτό που λες σε αυτό που λες για το ψάξιμο αλλά δε βγάζουν και πολύ νόημα (και προπάντων δεν είναι Lost) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Εγω παλι θεωρω λαθος το οτι συγκρινουμε καθε σειρα με το Lost...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σίγουρα όταν έχεις δει το τέλειο ψάχνεις για κάτι ακόμα καλύτερο αλλά συνήθως απογοητεύεσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. oresti sth sugkekrimenh periptwsh milame gia ton idio dhmiourgo,ara h sugkrish einai anapofeukth :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή