18/8/11

Μερικά Spoilers για την 4η σεζόν

 



Από την Kristin
Μας λέει για τον Γουόλτερ "Αυτός δε θα είναι στα καλά του στα πρώτα επεισόδια", μας είπε ο John Noble. Χωρίς τον Peter, αυτός είναι τρελός και δεν φεύγει καθόλου από το εργαστήριο. Ακούει φωνές και έχει παραισθήσεις ...είναι τρελός! Εξακολουθεί να μπορεί να λύσει τις υποθέσεις αλλά αυτή τη φορά η Astrid (Jasika Nicole) με τη χρήση κάμερας, του βιντεοσκοπεί την σκηνή του εγκλήματος ώστε να την δει επειδή δεν βγαίνει έξω από το εργαστήριο.

Εντάξει, τώρα θα μιλήσουμε για τον Peter (Joshua Jackson). "Αυτό που συμβαίνει είναι ότι πρόκειται να φέρουμε τον Josh πίσω στην σειρά ως Peter, αλλά όχι με τον ίδιο τρόπο. Όχι ως το πρόσωπο που ήταν μαζί μας όλον αυτόν τον καιρό, αλλά ως ένα πρόσωπο που έρχεται στη ζωή μας σε αυτή τη φάση." μας αποκαλύπτει ο Josh. "Αυτό είναι πολύ διαφορετικό, επειδή η σχέση που γνωρίζει το κοινό δε θα υπάρχει. Η Olivia (Anna Torv) δε θα είναι ερωτευμένη μαζί του, τουλάχιστον στην αρχή. Έτσι, έχουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσουμε από την αρχή την ανάπτυξη σχέσεων". Φαίνεται ότι η τέταρτη σεζόν του Fringe θα είναι φοβερή, έτσι;

Από τον Αusiello
Η σειρά κάνει casting για το ρόλο ενός ευφυούς και σκεπτικού επιστήμονα στα 50 του, ο οποίος κάποτε θεωρείτο ως το πιο τολμηρό και καινοτόμο μυαλό στον τομέα του. Η Θεωρία του Matt Mitovich (ή του Ausiello, αν αυτή αποδειχθεί ακριβής) είναι ότι αυτόν τον τύπο τον προσεγγίζει ο Peter ώστε να προσπαθήσει να κάνει τους αγαπημένους τού να τον θυμηθούν.

Από την Νάταλι για το TvGuide
Ερώτηση: Οι 2 Γουόλτερ από το Fringe ήταν εχθροί από την αρχή, πώς θα καταφέρουν να συνεργαστούν τώρα;
Νάταλι: Αυτό θα είναι αρκετά δύσκολο σε αυτή τη σεζόν, λέει ο John Noble, ο οποίος σκέφτεται τους δύο Γουόλτερ ως διαφορετικές πλευρές μιας προσωπικότητας. «Έχουμε τις λογομαχίες με τους εαυτούς μας", σημειώνει. «Οι περισσότεροι άνθρωποι φαίνεται να έχουν αυτή τη σύγκρουση μέσα τους και μπορεί να είναι αρκετά φαύλο όταν έχετε την τάση να λέτε,« Αυτό ήταν ηλίθιο. Τι κάνεις; '[Οι Walters] θα το κάνουν αυτό μέχρι τη στιγμή που θα συνειδητοποιούν ότι είναι είναι παιδαριώδες και πρέπει να χρησιμοποιήσουν αυτό το εξαιρετικό τους μυαλό σε συνεργασία για να λύσουν ένα πρόβλημα μεγαλύτερο από το δικό τους εγώ!

Υ.Γ. Όχι 1, αλλά 1000 ευχαριστώ στον linuslost για την βοήθεια του στην ανάρτηση και γενικά στο blog.

6 σχόλια:

  1. Oλοι αγαπαμε την σειρα και κανω και εγω οτι μπορω να βοηθησω!!! Ενδιαφερον παντως και οι 3 παραγραφοι παραπανω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετριόφρων όπως πάντα. :D
    Αυτό που κρατάω εγώ είναι του Αusiello με τον τυπά. Βέβαια αυτό που λέει είναι η δική του θεωρία μπορεί να μην έχει καμία σχέση και να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν θα ΄θελα ο Πήτερ να "ξαναυπάρξει" με τη βοήθεια ενός παντελώς ξένου. Βέβαια μπορεί να κάνει πάταγο στη συνέχεια αυτός ο ξένος (ανώτερος και από Observer :P).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den 3erw alla me 3enerwnh h idea tou "na mhn yparxei o peter" sthn zwh tous kai na mhn exei sxesh me thn olivia ... einai polu diaforetiko apo tous 3 allous kuklous....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. wraia spoilerakia, o walter akoma poio trelos anipomonw pws kai pws
    o peter tha proseggish ton 50arh epistimona gia na ton boithisei na ton thimithoune oi aloi!!!
    Observer tha einai fantasma tha einai ti sthn euxh tha einai autos o peter epitelous?
    nomizw oti h sunergasia me tous 2 walter tha einai isws h kalhterh sthgnh tou fringe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Φοίβο καλώς επέστρεψες, ελπίζω να πέρασες καλά !!!

    @Εύη, όντως δεν έχει καμία σχέση με τους 3 πρώτους κύκλους γι' αυτό δε νομίζω να το αφήσουν έτσι (λες και διαγράφουν ό,τι έχουμε δει μέχρι τώρα). Βέβαια αυτός ο κύκλος ή θα γίνει Τέλειος ή Μάπα, ας ελπίσουμε το 1ο.

    @Lusifer, observer αποκλείεται να είναι, το θεωρώ παρατραβηγμένο. Όντως θα έχει φάση η συνεργασία των Γουόλτερ, να δεις που στο τέλος θα γίνουν φιλαράκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή