16/8/11

Πόσο "Πήτερ" θα δούμε στην 4η σεζόν


Μιλώντας με το MTV News, ο Joshua Jackson μας αποκάλυψε μερικά πραγματάκι για το ρόλο του ως Πήτερ στη σειρά

Στην αρχή μας μίλησε για το συναρπαστικό φινάλε της 3ης σεζόν: "Στο τέλος της 3ης σεζόν ο χαρακτήρας μου όχι μόνο πέθανε αλλά όταν στο fringe θέλουμε να διαγράψουμε κάποιον από τη σειρά πρέπει να τον διαγράψουμε και από όλη την πραγματικότητα της σειράς. Δηλαδή όχι μόνο πέθανε αλλά δεν είχε υπάρξει ποτέ."

Στην συνέχεια μας μίλησε για την αρχή της 4ης σεζόν: "Η 4η σεζόν αρχικά μας δείχνει τον κόσμο χωρίς τον Πήτερ, όπως επίσης και τις ζωές των κοντινών του ανθρώπων χωρίς την επίδραση του. Είναι ο κόσμος που ξέρουμε ως "fringe" αλλά ελαφρώς αλλαγμένος αλλά τελικά ελπίζω στο τέλος να επιστρέψω πίσω."

Επίσης είπε σε αυτούς που ανησυχούνε ότι ο Joshua Jackson δε θα επιστρέψει στη σειρά, ότι δε χρειάζεται επειδή συνεχίζει και πληρώνεται (άρα δεν απολύθηκε).

Τέλος ειπώθηκε ότι όποια εκδοχή του Joshua Jackson δούμε στη νέα σεζόν δε θα τον δούμε για πολύ στα πρώτα επεισόδια. Πρόσθεσε ο Joshua "Δε θα με δείτε πολύ, θα έχει να κάνει πιο πολύ με τον κόσμο χωρίς εμένα παρά με τον κόσμο με εμένα. Η ιδέα είναι να πούμε την ιστορία του πως είναι η ζωή χωρίς εμένα γι' αυτό ίσως είναι σε κάποιους αισθητή η απουσία μου, αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με την τροπή που θα πάρει η ιστορία στη συνέχεια".

Πηγή: MTV

3 σχόλια:

  1. fringe χωρίς peter είναι δάσος χωρίς δέντρα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φολοσοφεις!!!

    Μας τα μπερδευουν ξανα..Μια λεει ο Γουολτερ οτι ''απλα πεθανε,οχι δεν υπηρξε ποτε'' και τωρα ερχεται ο Πητερ και λεει οτι ''και πεθανε και δεν υπηρξε ποτε''. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mas exoune zalisei ligo me ton peter h mou fenete?
    na deis linulost kapoia 3h ekdoxh tha uxsiei xaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή