14/8/11

Σχετικά με την επιστροφή του Πήτερ


Σε πρόσφατη συνέντευξη ο John Noble μας έδωσε μερικά στοιχεία για την επιστροφή του Πήτερ.

Αυτό που μας είπε είναι ότι θα δούμε στην αρχή ένα mini arc τεσσάρων επεισοδίων (4x01/4x04) που θα αφορά τα 3 στάδια επιστροφής του Πήτερ, την αίσθηση, την παρουσία και την επανεμφάνιση του Πήτερ.
Επίσης μας λέει ότι θα επιστρέψει αλλά όχι όπως ήταν πριν και στη συνέχεια πρόσθεσε "είναι σπουδαίο αυτό για τον Josh επειδή του δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να παίξει μία άλλη εκδοχή του εαυτού του".
Τέλος μας είπε ότι η 4η σεζόν θα ξεκινήσει αρκετά οικεία παρότι ο Γουόλτερ δεν γνωρίζει τον Πήτερ και έχει αυτόν τον χαρακτήρα.

12 σχόλια:

  1. Λοιπόν είμαι στο 3χ19.. Ένα έχω να πω. ΓΙΑΤΙ;;; Πως το καναν ετσι το Fringe στα τελευταια που ειδα; Ανθρωποι να πετανε;;; Καρτουν;;; Πλακα μας κανουν; Φεραν τον αλλον απο τους νεκρους..! Eλπιζω τα τελευταια 3 να αξιζουν τον κοπο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό με τους ανθρώπους να πετάνε μου άρεσε σαν ιδέα και ήταν και λίγο ρεαλιστικό (όσο ρεαλιστικό μπορεί να δείχνει κάτι στο fringe)... θέλω να πω δε μας τους έδειχναν να πετάνε με 10000000 km/h στυλ Σούπερμαν :p, απλώς αιωρούνταν (μου άρεσε που βάζανε και τα βαρίδια στα παπούτσια). Τα υπόλοιπα με Μπέλι στο σώμα της Ολίβια θα συμφωνήσω ότι έπεσε κάπως εκεί η σειρά για κανα 2 επεισόδια (τόσο νομίζω διήρκησε). Το καρτούν εντάξει σε άλλους αρέσει σε άλλους όχι αλλά το έκαναν για να δείξουν τον Μπέλι επειδή ο ηθοποιός βγήκε στη σύνταξη και δεν ήθελε να επιστρέψει (το βρήκα καλή ιδέα). Στα 2-3 τελευταία έχουμε το fringe στα καλύτερα του (ειδικά στο τελευταίο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oste tha doume diaforetiko peter!!!
    basika apo oti katalaba olloi tha einai diaforetikoi, tha mou arese ena oliko reset kai ksana-mana palh apo thn arxh (mou akougete kalo)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "είναι σπουδαίο αυτό για τον Josh επειδή του δίνεται επιτέλους η ευκαιρία να παίξει μία άλλη εκδοχή του εαυτού του"...Τι μπορεί να σημαίνει αυτό ρε παιδιά?Κάποιο είδος observer ίσως??Πραγματικά περιμένω πώς και πώς να δω τι θα γίνει..Το επισόδειο με τα cartoon εμένα μ άρεσε πάντως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. oresti apo oso se kserw sigoura tha sou areseoune ta 2 teleutaia epeisodia (mporw na pw oti miazoune arketa kai me to lost)

    entaksi sto fringe kapoies fores to paratrabane kai se emena kapoia epeisodia den mou aresoune (nomizw kai se ollous) alla genika h seira se krataei me to polu kalo basiko story pou exei

    o Leonard Nimoy bgike sthn suntaksh???
    oxi re gamoto kai hlpiza na ton doume sthn 4h season meta apo ths ekselikseis pou eixame sthn 3h KRIMA
    doste BELLY ston lao re alites

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΌΧΙ άλλο Μπέλι αν είναι να μας τον παρουσιάσουν όπως στην 3η σεζόν. (εκτός και αν η νέα εκδοχή του Μπέλι είχε ανακαλύψει το Ελιξήριο της νεότητας στα νιάτα του και βάλουν καναν ηθοποιό της προκοπής να τον υποδυθεί) :p

    Α ρε Lusifer και θυμάμαι όταν τα ΄βλεπες από το Σταρ που μου λεγες σε κάθε επεισόδιο που είχε να κάνει με τη μυθολογία της σειρά ότι δε σου άρεσε και σε ξετρέλεναν τα αυτοτελή χαχαχαχαχα πώς αλλάζει ο άνθρωπος....

    @Γιώργο δε νομίζω να γίνει observer γιατί στο comic con είχε ντυθεί σαν Observer οπότε δε θα το καρφώνανε (να παθαίναμε την πλάκα μας). Όταν λέει άλλη εκδοχή του εαυτού του πιστεύω εννοεί με διαφορετικό παρελθόν ίσως, όπως θα έχουν και όλοι από ΄δω και πέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re si stavro logiko htan tote, ta autotelh epeisodia ta katalabena, eno sta epeisodia pou kilousan thn istoria den mporousa na bgalw noima

    stavro den mporei na theleis allon hthopoio na ensarkosei ton belly!!!
    o Leonard Nimoy einai FOBEROS (mhn ksexname oti mhlame gia monadiko, fobero kai tromero Mr. Spock)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λογικότατο για τα τότε δεδομένα.

    Φυσικά και προτιμώ τον Leonard Nimoy αλλά ο άνθρωπος το έχει ξεκαθαρίσει ότι δε θα ξαναδουλέψει (είναι 80 χρονών ο τύπος), οπότε από το να μπει πάλι στο σώμα της Ολίβιας, ναι προτιμώ να τον ενσαρκώσει κάποιος άλλος.
    Δεν τον εχω δει σαν Mr. Spock :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ok eixa thn elpida oti o Nimoy tha ksanagirisei alla ti na kanoume. ante na doume ti tha ginei me ton belly apo kai pera tha to eithela sthn seira alla oxi na tou alazoune kai 10 swmata xaxaxaxa

    gia na katalabeis thn aksia tou Nimoy des auto to video, ton proskinaei akoma kai o Sheldon xaxaxaxaxaxa

    http://www.youtube.com/watch?v=kwfPi6w01F0&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχαχα το έχω δει το επεισόδιο, φοβερός ο Σποκ τελικά αλλά άλλος κλέβει την παράσταση στο Σταρ τρεκ.
    http://www.youtube.com/watch?v=nw1qR0-w6i0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σιγα σιγα ο Πητερ θα προσπαθει να γυρισει πισω...Ομως ακομα και αν γυρισει ισως να μην αλλαξουν οι ζωες των αλλων και να δουμε μια τελειως διαφορετικη εκδοχη των χαρακτηρων....Ο Μπελι επαιξε και στο Transformers 3 προσφατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. xaxaxaxaxaxa re ton terry akoma kai sto star trek exei peksei (an kai auto einai h nea ekdoxh) to palio htan to kalo, kai as pezei se auto o Patrick Stewart (eida sto star kana 2 epeisodia kai htan mapa)

    linulost den tha me xalouse na ekselixthei to story etsi wpos to les

    ΑπάντησηΔιαγραφή