27/8/11

Έρχεται ένα "Αστρικό" επεισόδιο στην 4η σεζόν


Όταν λέω "αστρικό" επεισόδιο, εννοώ ένα επεισόδιο όπου θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο η Άσπιριν, Άστεριξ, Άστρω ή όπως θέλετε πείτε την. Αυτό βέβαια μας το είπε η ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξη της όταν ρωτήθηκε για τον ρόλο της στη σειρά.

Τί έχεις να μας πεις για τον χαρακτήρα σου; Προς τα που οδεύει; Ο χαρακτήρας σου είναι τόσο ωραίος αλλά νιώθω ότι έχει τόση ιστορία η οποία δεν μας έχει δοθεί.

Jasika Nicole: Το ευαίσθητο σημείο μου, όπως και πολλών φαν της Άστριντ, είναι η έλλειψη της ιστορίας της. Μου αρέσει που ήμουν στην ομάδα του fringe από την αρχή, αλλά έχω ερωτευθεί την Άστριντ και θέλω να δω πολλά γι' αυτήν. Ταυτόχρονα όμως είναι σημαντικό για μένα ως ηθοποιός να γνωρίζω ότι το fringe δεν έχει να κάνει με την ιστορία της Άστριντ αλλά βρίσκεται στο fringe για να υποστηρίξει τη βασική ιστορία των τριών πρωταγωνιστών. Μίλησα με τους σεναριογράφους για το τι πρόκειται να περιμένω από το χαρακτήρα της Άστριντ σε αυτή τη σεζόν, ενώ μου είπαν ότι δε θα δούμε το παρελθόν της Άστριντ, παραδέχτηκαν ότι θα υπάρξει ένα Astrid-centric επεισόδιο, και το πιο σημαντικό είναι ότι η σχέση της με τους άλλους χαρακτήρες θα είναι διαφορετική σε αυτήν την -δίχως Πήτερ- πραγματικότητα. Ελπίζω μόνο αν δεν παίξει πολύ η Άστριντ σε αυτή τη σεζόν, μέσα στα επόμενα χρόνια να κυκλοφορήσει από το Fox η spin-off σειρά Farnsworth P. I. με τον John Noble σαν γκεστ σταρ. (για πλάκα το λέει)

Πηγή!!!

Πληροφοριακά να σας ενημερώσουμε ότι η Jasika Nicole ασχολείται με πολλά πράγματα εκτός από την ηθοποιία όπως με το σχέδιο, το γράψιμο, το χορό και πολλά άλλα.
Μπορείτε να μπείτε και στο site της και να δείτε τη δουλειά της.

18 σχόλια:

  1. poly wraia eidhsh!
    gia mena h astrid einai o shmantikoteros xarakthras meta tous 3 prwtagwnistes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. entaksi h Aspirin den einai kai kanenas sobaros xaraktiras alla ena epeisodio afieromeno se auth nomizw to aksizei (opos kai o broyles)

    apo oti mathame pantos mexri tora h Asterix tha einai ektos ergastiriou auth thn season (xalaei to didimaki Walter-Astro)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. den katalavainw ti 8a prosferei sth seira to na pros8esoun upoba8ro se enan xarakthra ton opoio gia 3 seasons agnoousan patagwdws kai to eixan ousiastika 3eka8arisei oti kapoio idiaitero rolo sthn e3eli3h ths plokhs den 8a exei,alla ante na doume... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα ηθελα να δω ενα επεισοδιο για την Αστριντ...Πιστευω πως η επιλογη των σεναριογραφων να της αφιερωσουν ενα επεισοδιο ηταν πολυ καλη...Ειναι ενας χαρακτηρας που εχει τραβηξει πολλα παο τον Γουωλτερ και τα καμωματα του και τωρα με την διαφορετικη σχεση που θα εχει μαζι του, λογω ελλειψης Πητερ, θα ηταν ωραιο να δουμε πως θα εξελισσοταν η ζωη της...
    @Sawyer RESPECT για την Ελληνοποιηση των ονοματων..εχω λιωσει στο γελιο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. na upen8umisw se osous einai arnhtikoi m auth thn eidhsh oti:
    >ston broyles,estw mesw tou alt.broyles afierw8hke ena oloklhro epeisodio(me t paidi tou klp)
    >sthn nina mesw tou parel8ontos klp epikentrw8hke h seira epishs.
    >>ara pisteuw dikaia k swsta einai h seira ths astrid h opoia einai o douleutaras xarakthras k epishs o xarakthras filos,gia olous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. χαχαχαχα.. @Κακό κορίτσι τετρακόσια δέκα, από την πρώτη στιγμή που άκουσα το Άστριντ το άλλαξα σε Αστερόπη. :P :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πιο πολυ γελασα σε ενα αλλο σου ποστ που ειπες τον Πητερ, Πετρο...!!!Μεχρι να στροφαρω, δεν μπορουσα να καταλαβω ποιος ειναι ο Πετρος...:PPPP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. xaxaxaxaxaxa... Πετράκης γαμάτος. Αγαπημένος μ χαρακτήρας στο Fringe :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχα!!

    Να πω και εγώ ότι η Άστριντ για μένα είναι ο πιο αδιάφορος χαρακτήρας από το βασικό καστ της σειράς, αλλά αυτό ίσως συνέβει επειδή δε μας δόθηκε και το κατάλληλο ερέθισμα για να την αγαπήσουμε (λίγο bonus παίρνει η σχέση της με τον Γουόλτερ so far)...

    Όταν λέμε στο fringe Astrid-centric δεν το εννοούμε όπως και στο Lost, πιο πολύ όπως το επεισόδιο με τον Αλτ-Μπρόιλς όπως είπε και ο Φοίβος. Δε θα με πείραζε ένα τέτοιο επεισόδιο (αν και για την Άστριντ ούτε οικογένεια δεν ξέρουμε αν έχει). Ίσως τώρα που είναι στο πεδίο της μάχης να την δούμε όπως βλέπαμε τον Τσάρλι:p.
    Μόνο μην αναπτύξει καμιά ερωτική σχέση με καναν Λινκολν ή οποιοδήποτε άλλο και καταντήσει σαπουνόπερα η σειρά (δεν το νομίζω, αλλά προειδοποιώ τους σεναριογράφους που διαβάζουν το blog και ξέρουν άπιαστα ελληνικά και μας καταλαβαίνουν όπως μας έχουν αποδείξει... gine kalitero anthropo apo to patera sou)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...@Sawyer το Πετρακης νομιζω του παει καλυτερα...:P κριμα που την Torv δεν μπορεις να της αλλαξεις το ονομα...Εκτος κι αν θες να την λες Ανοουλα...ΟΠετρακης και η Αννουλα...(αγαπημενοι και οι δυο):P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μπορεί να αλλάξει και τον Μπρόιλς σε Φίλιππο, το Ολίβια είναι και ελληνικό όνομα όπως και το Νίνα (χαϊδευτικό μεν αλλά υπάρχει). Οπότε μόνο ο Γουόλτερ έμεινε παραπονεμένος αλλά σου έχουμε εμπιστοσύνη Σόγιερ όλο και κάτι θα του βρεις που να μοιάζει, τί σόι "Σόγιερ" είσαι άμα δε μπορείς να βρεις ένα παρατσούκλί :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χαχαχαχαχα... Γουόλτερ; Σε ελληνικό τι να πεις γι'αυτόν; Γουλτερόπουλος...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εμενα μου αρεσει αυτη η προοπτικη,για ενα επεισοδιο βασισμενο στην ιστορια της Αστριντ!!! Και που ξερετε,μπορει με καποιο τροπο το παρελθον της να συνδεεται με την μυθολογια της σειρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ok paidia to Astrid eukola to metafrazete sta ellhnika, sto Farnsworth sas thelw xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15.  Είχα δεί κάποια στιγμή ένα βιντεάκι που η Astrid μιλούσε σαν τον Broyles και είχε πολύ πλάκα. Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να το ξαναβρώ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Hara Pardalou  φοβερό βιντεάκι, δες εδώ 
    http://fringe-d-vision.blogspot.com/2012/02/fans-ask-impersonation.html 

    ΑπάντησηΔιαγραφή