8/6/11

90 σχόλια:

  1. egw mexri tora eida sxedon ths 2 prwtes season kai apo ths 2 dialegw me mikrh diafora thn deuterh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχοντας δει όλες τις σεζόν ψηφίζω με μεγάλη διαφορά την 3η :P, και ελπίζω σε παρόμοιο poll σε ένα χρόνο να ψηφίσω την 4η.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μου βάζεις δύσκολα... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με διαφορα την 3η σεζον και συμφωνω με Σταυρο οτι του χρονου μακαρι να ψηφισουμε την 4η...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είδα επιτέλους τον πιλότο του Fringe !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο pani_kon! Πως σου φάνηκε;;; Πάντως να ξέρεις ότι από τη μέση της 1ης σεζόν και μετά αρχίζει να παίρνει τα πάνω της η σειρά και 2η σεζόν απογειώνεται, και η 3η ακόμα καλύτερη! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ακόμα είναι πολύ νωρίς για να κρίνω μόνο από τον πιλότο, αν έπρεπε να τον χαρακτηρίσω θα έλεγα μέτριος :).  Να ρωτήσω κάτι Σταύρε ; H 1η season θα έχει πολλά φίλερ επεισόδια ? Όπως είδα και στο poll πιο πάνω όλοι έχουν ψηφίσει την 3η season. Τώρα που άρχησα την σειρά θα προσπαθήσω να συμμετέχω καθημερινή στο blog :).
    Υ.Γ μπορεί να είναι απλά η ιδέα μου αλλά μόνο σε εμένα δεν άρεσε σαν ηθοποιός ο Joshua Jackson ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μην ανησυχεις! Οσο προχωραει η σεζον γινεται Τελεια και δενεσαι με τους χαρακτηρες!!! Θα μπεις λιγο στο ψητο στο 4ο επεισοδιο και μετα ξανα απο τα μεσα της σεζον και θα απογειωθει με το τελειο ΦΙΝΑΛΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όπως τα λέει ο Linuslost είναι! Πάντως ναι έχει αρκετά αυτοτελή η πρώτη σεζόν αλλά όσο προχωράς θα έχει λιγότερα (η 2η λιγότερα, η 3η ακόμα λιγότερα και στην 4η σε κάθε επεισόδιο βλέπουμε και κάτι καινούριο που σχετίζεται με τη βασική υπόθεση!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. pani_kon  μην ανησυχεις ο Τζος θα σε κερδισει στον 2ο κυκλο!!! Εμενα παντως εκει με κερδισε το ζουζουνακι.. ::PPPP Γενικα οπως ειπαν και τα παιδια ο 1ος εχει πολλα αυτοτελη αλλα απογειωνεται στον 2ο και 3ο!!!!!!!!!!! Υπομονη να εχεις να βλεπεις...το λιωσιμο ειμαι ΔΕΔΟΜΕΝΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. δύσκολο το βλέπω να με κερδίσει αλλά θα δείξει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολύ ωραίο το 4ο επεισόδιο όντως !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όπως είπα και στον Linuslost το 4ο επεισόδιο (περίμενα να δω 2 επεισόδια μετά για να σχολιάσω, έχω φτάσει στο 6ο) ήταν με διαφορά το καλύτερο ! Να υποθέσω δηλαδή ότι κάθε season είναι καλύτερη από την προηγούμενη ? Ωραία !

    Υ.Γ ξέχασα να αναφέρω ότι ένα από τα θετικά της σειράς είναι ότι υπάρχει το όνομα Walter :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ναι ισχύει αυτό για τις 3 πρώτες σεζόν!!! Για την 4η θα σου πω μετά την προβολή του φινάλε, αλλά μέχρι τώρα την βάζω ή πριν ή μετά την 3η (πάντως 1 και 2 πιστεύω τις περνάει, αν και τα 2 αγαπημένα μου επεισόδια βρίσκονται στην 2η σεζόν!) 

    Υ.Γ. χαχαχαχα, και που να δεις και στην 4η σεζόν σε ένα επεισόδιο που εξολοθρεύει ένα τέρας που το λένε "Γκας"! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Y.Γ αυτά είναι ! πλέον έχουν μαζευτεί πολλές αιτίες για να μου αρέσει η σειρά ! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μα στο ειπαμε!!! οσο παει γινεται πολυ καλυτερη!!! Εμενα αγαπημενη μου σεζον ειναι η 3η,αλλα η 2η εχει καποια παρα παρα πολυ δυνατα επεισοδια και αποκαλυψεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έχω φτάσει στο 12ο επεισόδιο! Και θέλω να ρωτήσω κάτι σε ποιο επεισόδιο θα σταματήσουν τα φίλερς και θα έχουμε συνέχεια της υπόθεσης με τους OBSERVERS ? Πάντως το 7ο επεισόδιο είναι το αγαπημένο μου φίλερ της σειράς :). 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Tα fillers δεν σταματάνε ποτέ, απλά έχουμε μείωση και συμβαδίζουν με την κεντρική πλοκή! Δε θυμάμαι ακριβώς για την 1η, αλλά η κεντρική υπόθεση της είναι με τον David Robert Jones (που έδειξε στο 7), και παίρνεις στοιχεία αργά αργά! Στις επόμενες σεζόν όπως σου 'πα αναπτύσει την κεντρική πλοκή παράλληλα με τα αυτοτελή και φαίνεται η διαφορά απλά στην 1η πρέπει να κάνεις λίγο υπομονή αν τα βαριέσαι, αν και τα περισσότερα fringe events είναι αρκετά ενδιαφέροντα!!! Τώρα για Observers μην περιμένεις απαντήσεις άμεσα, να φανταστείς και εμείς φέτος στην 4η αρχίζουμε να καταλαβαίνουμε τι παίζει με δαύτους και σίγουρα είναι το πιο ενδιαφέρον κομμάτι του fringe!!! Πάντως εμφανίζεται στο 1.20 (φινάλε 1ης σεζόν) και είναι πολύ ωραίο επεισόδιο για πολλούς λόγους (αναμφισβήτητα το καλύτερο της 1ης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. OK Σταύρε thanks 
    Y.Γ όντως οι Observers φάνηκαν αρκετά ενδιαφέροντες χαρακτήρες :) Πάντως από τα λίγα spoiler που ξέρω για την σειρά είναι τα παράλληλα σύμπαντα (βασικά το είδα εκεί που είναι τα φιλικά blog :P) αυτά πότε μπαίνουν στην σειρά περίπου, θυμάσαι ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα παράλληλα σύμπαντα είναι η βασική ιδέα όλου του fringe και έχει αρκετό ζουμί!
    Θα δεις ελάχιστα πράγματα στον 1ο κύκλο.. ίσα ίσα κανα 2 πράγματα να πωρωθείς και από εκεί και πέρα όλα περιστρέφονται γύρω από εκεί! Τώρα μη σε σποιλεριάσω άλλο, έχεις να δεις πολλά πράγματα και περιπλέκεται λίγο η ιστορία απ' όσο την ξέρεις τώρα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ωραίο ακούγεται σαν βασική ιδέα. Κάτι ακόμα ο Leonard Nimoy θα κάνει guest στην 1η season ή στην 2η ? (αν είναι spoiler μην μου πεις καθόλου :))Μόλις τελειώσω την 1η season (3-4 μέρες) θα κάνω ένα γενικό σχόλιο :) Αναμένονται μεγάλα πράγματα στην σειρά ! Έχει προοπτικές !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Άμα ξέρεις ποιανού ρόλο θα κάνει είναι σπόιλερ :) ... καλού κακού δε σου λέω!!!
    Ωραία, περιμένω το σχόλιο σου! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Άμα ξέρεις ποιανού ρόλο θα κάνει είναι σπόιλερ :) ... καλού κακού δε σου λέω!!!Ωραία, περιμένω το σχόλιο σου! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Είδα το season finale της 1ης season ! Δίκιο είχες Σταύρε που έλεγες "(αναμφισβήτητα το καλύτερο της 1ης)" και εμένα μου άρεσε πολύ! Είχε observers, είχε Leonard Nimoy είχε από όλα ! 
    Πάντως το γενικό σχόλιο μου για όλη την season είναι : Όλη η season μου φάνηκε αρκετά μέτρια (κατά την γνώμη πάντα όλα αυτά) δεν μπορώ να πως "κόλλησα" με την σειρά σε κανένα σημείο. Το μεγαλύτερο μειονέκτημα όλης της season είναι ότι αποτελείται από φίλερ επεισόδια, κάποια είχαν ενδιαφέρον, κάποια άλλα όχι και τόσο. Όπως μου έχετε πει η 2η season είναι πολύ καλύτερη και με λιγότερα φίλερ οπότε πιστεύω θα μου αρέσει περισσότερο :)

    Μόνο σε μένα θύμισε αντιγραφή από την αντίστοιχη σκηνή του "Se7en" η σκηνή στην οποία παραδίδεται ο David Robert Jones ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. pani_kon  η 1η σεζόν είναι κάπως εισαγωγική αφού σου δείχνει το παράλληλο σύμπαν στην τελευταία σκηνή! Θα δεις από εκεί και πέρα βελτιώνεται αλλά πάντα θα υπάρχουν αυτοτελή! 
    Η τελευταία σκηνή με τους δίδυμους πύργους άπαιχτη :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. "
    Η τελευταία σκηνή με τους δίδυμους πύργους άπαιχτη :)" ναι όντως πολύ καλή. Έχω φτάσει στο 2χ6 και έχω να πω πως η 2η season είναι πολύ καλύτερη της 1ης μου, ακόμα και τα φίλερ της μου αρέσουν περισσότερο :). Πάντως δεν ήθελα να πεθαίνει σε αυτή την season ο Charlie :(. Η συνέχεια αναμένεται ακόμα καλύτερη. Η καλύτερη σκηνή - πιο αστεία της σειράς " Καλύτερο άνθρωπο από το πατέρα σου" πολύ γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. χαχαχαχα ναι όντως, το έχουμε συζητήσει άπειρες φορές στο blog και έχουμε γελάσει! Θα το ακούσεις και άλλες φορές στη σειρά και θα γελάς!!! 
    Ήταν κρίμα για τον agent Francis αλλά συνηθίζεται η απουσία του με τον καιρό...
    Όσο προχωράει γίνεται ακόμα καλύτερη η σεζόν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Stavro είδα το 2χ11 και έχω μια απορία που κολλούσε αυτό με την 2η season ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Πουθενά :) . Αυτή είναι μια κλασσική θεωρία που είχαμε όλοι μας όταν φτάσαμε σε αυτό το σημείο! Είναι επεισόδιο της 1ης σεζόν που προβλήθηκε στην 2η σεζόν, επειδή δεν είχαν προλάβει να το βάλουν στην 1η. Εγώ δεν το έχω δει το συγκεκριμένο, το είχα πηδήξει όπως και το 2.20 Brown Betty, επειδή είναι καραφιλλάρες! Βέβαια το 2.20 το είδα μετά από καιρό και αποδείχθηκε πολύ καλό, αλλά στο σημείο που σε αφήνει το 2.19 ανυπομονείς για συνέχεια στη βασική πλοκή!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. πωωω θυμαμαι στο 2χ11 ειχα μεινει μλκας ... λεω τι γινεται απο εμφανιστηκε ο Τσαρλι , του μιλαμε λες και δεν εχει συμβει τιποτα ... τελικα μπηκα στο ιντερνετ και εμαθα αυτο που ειπε ο Σταυρος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. και εγώ το ίδιο έπαθα λέω τι δουλειά έχει ο Τσάρλι εδώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "επειδή δεν είχαν προλάβει να το βάλουν στην 1η" καλά και τους ήρθε να το βάλουν στην 2η ?? Πάντως κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν τα filler επεισόδια της σειράς και να έχουμε ένα κύκλο καθαρά serialized :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Συμφωνώ σε αυτό! Θα ήταν γαμάτο και ελπίζω η 5η σεζόν (μιας και είναι τελευταία με μόνο 13 επεισόδια) να είναι καθαρά serialized! 

    Νομίζω βρισκόταν η σειρά σε hiatus και το έδειξε σαν extra επεισόδιο 2-3 μέρες πριν την επιστροφή της σειράς! Για όποιον έβλεπε τη σειρά κανονικά νομίζω ήταν καλή κίνηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπορώ να πω πως πλέον έχω βρει το αγαπημένο μου επεισόδιο της σειράς (μέχρι στιγμής) το 2x16 ήταν πολύ ωραίο ! Μου άρεσαν σχεδόν τα πάντα οι τίτλοι αρχής ο John Noble που ήταν πολύ καλός στον ρόλο του και γενικά όλο το επεισόδιο ήταν πολύ καλό! Έχω να ρωτήσω κάποια πραγματάκια :)

    Υ.Γ σε ποια season ο Peter θα μάθει ότι είναι από άλλο σύμπαν ;
    Y.Γ 2 σε ποια season θα ολοκληρωθεί το love story μεταξύ του Peter και της Olivia, είναι τόσο εμφανές ότι κάποια στιγμή θα συμβεί :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. "
    σε ποια season ο Peter θα μάθει ότι είναι από άλλο σύμπαν ;" Στα επομενα επεισοδια θα το μαθει....
    " σε ποια season θα ολοκληρωθεί το love story μεταξύ του Peter και της Olivia, είναι τόσο εμφανές ότι κάποια στιγμή θα συμβεί" Στο τελος της σεζον θα υπαρξει εξελιξη...αλλα γινονται πολλα με αυτο το θεμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και εμένα αυτό είναι το αγαπημένο μου (ή το 4.19 που θα δεις αργότερα!). Στα υπόλοιπα νομίζω σε κάλυψε η Εύη!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Σταύρε το 2,20 δεν είναι καραφιλλάρα ! Είναι 
    καραφιλλάραααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα , έπρεπε να το πηδήξω και εγώ είχες δίκιο ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. χαχαχαχα είδες;;;; όταν τα λέω εγώ.... :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. να σας πω ρε παιδια καλο το 2χ16 αλλα επεισοδιο χωρις Ολιβια δεν με τρελενει...καλα νταξει το 2χ20 ηταν το επεισοδιο ανατροπη αμα ηταν σε αλλη φαση της σειρα θα ηταν κορυφαιο αλλα εκει που περιμενεις να γινει ο χαμος σου πεταει το "Brown Betty" και μενεις μλκα... τα φιναλε ομως ηταν επικο οποτε δεν πειραζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Όντως ήταν η στιγμή που το βάλανε και όχι τόσο το επεισόδιο σαν επεισόδιο, γιατί το είδα εγώ φέτος σε ένα από τα πολλά διαλείμματα που έκανε η σειρά και ήταν πραγματικά ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είδα το φινάλε της 2ης season ! Τα 3 τελευταία επεισόδια της σειράς είναι και τα καλύτερα ! Μου άρεσε πολύ το άλλο σύμπαν, ο Walternate, ο Olivia με κόκκινο μαλλί (της πηγαίνει περισσότερο) ακόμα και ο Charlie με το ξυρισμένο κεφάλι. Το φινάλε ήταν πολύ, μου άρεσε αρκετά, και είναι η 1η φορά που η σειρά έχει αρχίσει να μου προκαλεί ενδιαφέρον ! Επανέρχομαι με σχόλια για τα πρώτα επεισόδια της 3ης season !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. σου ειπαμε απο εδω και περα αρχιζει η τρελη πωρωση... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Όπως τα λέει η Εύη... η 3η σεζόν είναι η καλύτερη κατά τη γνώμη μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πάντως το έχω πει αρκετές φορές αλλά αυτό το πράγμα με τα άκυρα φιλερ δεν θα σταματήσει ποτέ ? Ξεκινάει ο 3ος κύκλος με κάποια ροή καλών επεισοδίων και μετά έρχεται το φίλερ και σε νευριάζει :)

    Ωραίος μέχρι στιγμής ο 3ο κύκλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Για ποιο επεισόδιο λες;;; εντάξει κάποια αυτοτελή επεισόδια έχουν αρκετό ενδιαφέρον στο fringe! Δεν είναι απλά φιλεράκια να περνάει η ώρα ;) 

    Ο αγαπημένος μου είναι ο 3ος! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Νομίζω το 3ο ήταν. "
     εντάξει κάποια αυτοτελή επεισόδια έχουν αρκετό ενδιαφέρον στο fringe!" δεν είπα ότι δεν έχουν ενδιαφέρον απλά ότι είναι κάπως άκυρα με την ιστορία 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Εντάξει η ιστορία κυρίως αυτή είναι... αντιμετωπίζουν περίεργα γεγονότα! Σίγουρα κάποια μας αρέσουν κάποια όχι! Αλλά στην 3η σεζόν το κάνουν παράλληλα με την κεντρική υπόθεση (όπως και στην 4η) γι' αυτό μου αρέσουν... και δε σε κόβουν στο καλό να σου πετάξουν την ακυρίλα (όπως το 2.19!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Λοιπόν, μετά από ένα γρήγορο catch up που έκανα έχω φτάσει στο 3χ16! Θα ξεκινήσω από τα θετικά. Η season από την αρχή μέχρι το σημείο που έχω φτάσει είναι η καλύτερη της σειράς! Το 1ο, το 8ο και το 15o είναι τα καλύτερα της season κατεμέ ! Επίσης το 15ο είναι και το 2ο αγαπημένο μου επεισόδιο της σειράς. Στα επόμενα επεισόδια αναμένονται καλύτερα πράγματα. Πάμε τώρα στα αρνητικά. Ένα από τα πολύ κακά πράγματα της σειράς, είναι οι αντιγραφές από άλλες σειρές! Το έκανε στην 2η season με την αντιγραφή από το 24 στην σκηνή του ξενοδοχείου και είπα να μην το σχολιάσω. Αλλά τόσο μεγάλη και ακριβής αντιγραφή σειράς δεν έχω ξαναδεί σε άλλη σειρά (άντε ίσως το Boss να φτάνει σε αυτά τα επίπεδα) που είχαμε στο 3χ13 "Immortality"! Μιλάμε ήταν σαν να βλέπω Dexter! Αναφέρομαι στην σκηνή με την οποία όλο το δωμάτιο είχε γεμίσει σακούλες και ο τύπος ήταν δεμένος πάλι με σακούλες όπως στον Dexter! Σε κάποια φάση περίμενα να έρθει ο Micheal C. Hall και να πετάξει τις κλισέ ατάκες του. "Look at what you did" και "Tonight is the night" ! :p  :D. Πάντα κατά την γνώμη όλα αυτά βέβαια :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. κοιτα εγω που εχω δει Ντεξερ , δεν μου το θυμισε ΚΑΘΟΛΟΥ , νταξει γνωμη μου βεβαια... αλλα γενικα πιστευω οτι ειναι μεγαλο λαθος να βλεπουμε κατι και να το συγκρινουμε με αλλες σειρες.... επεδη μας θυμιζει κατι δεν συμαινει οτι ειναι και αντιγραφει... (δεν το λεω μονο για σενα , ειναι κατι που ηθελα καιρο να δω και τωρα μου δοθηκε η ευκαιρια...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δεν έκανα σύγκριση μεταξύ των σειρών ούτε και συγκρίνω σειρές μεταξύ τους :) Απλά αν θυμάσαι το συγκεκριμένο επεισόδιο ήταν στα πρότυπα Dexter (δεν εννοώ σε style σε άλλα πράγματα). Και όταν φτάσεις στο 24 στην σκηνή που αναφέρομαι θα καταλάβεις τι εννοώ. Πάντα κατά την γνώμη μου όλα αυτά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ναι νταξει παντα την γνωμη μας λεμε...Φιλικα :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Σεβαστές όλες οι απόψεις αλλά θα συμφωνήσω με την Εύη, ούτε εμένα μου θύμισε καθόλου Dexter, ούτε και 24 στο άλλο επεισόδιο γιατί προφανώς φαίνεται ότι δεν το έκαναν για αντιγραφή αλλά είχαν κάτι άλλο στο μυαλό τους! Αν μου θύμισε σε κάποιο σημείο το 24 θα ήταν στην αγωνία της στιγμής (που είναι για καλό!). 

    Αλλά εδώ που τα λέμε όλες οι σειρές έχουν και τις επιρροές τους :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Έχω φτάσει πλέον στο 3χ19 ! Τα επεισόδια 17-78-19 ήταν από τα καλύτερα της σειράς! Πάντως η σκηνή που γίνονται καρτούν συνδυάζει το γελοίο με το πολύ καλό αποτέλεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Και τα 3 τελευταία είναι ακόμα καλύτερα κατά τη γνώμη μου (ειδικά το φινάλε!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ξερεις τι εχω καταλαβει οτι την σειρα δεν την βλεπεις γιατι σαρεσει αλλα για να την κραξεις... αμα εχει τοσα fail , αντιγραφες κτλ σταματα την δεν ειναι τιποτα... Απο οτι φαινεται ο καθενας αντιλαμβανεται αλλιως τα γεγονοτα στη σειρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. "
    Ξερεις τι εχω καταλαβει οτι την σειρα δεν την βλεπεις γιατι σαρεσει αλλα για να την κραξεις..." ακριβώς αυτό ! Με κατάλαβες πλήρως.... "
     αμα εχει τοσα fail , αντιγραφες κτλ σταματα την δεν ειναι τιποτα... Απο οτι φαινεται ο καθενας αντιλαμβανεται αλλιως τα γεγονοτα στη σειρα..." δηλαδή όλοι πρέπει να συμφωνούμε μαζί σου και να σου λένε αυτά που θέλεις να ακούσεις, Ωραία τότε το Fringe είναι η καλύτερη σειρά που έχει βγει έχει τα πιο γαμάτα produceral επεισόδια ever, αξίζει να κάνει 10 season και δεν κάνει ποτέ κοιλιά! Είναι τρομερό πράγμα πάντως να μην μπορείς να πεις την γνώμη σου και να σου επιβάλουν άλλοι την δική τους ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Εντάξει σεβαστές όλες οι απόψεις αν και διαφωνώ με τον Pani Kon! 

    Όσο αφορά το φινάλε της 3ης: άλλο να το ξέρουμε ως θεωρία και άλλο να το βλέπουμε να γίνεται μπροστά στα μάτια μας, και για μένα ήταν από το πιο ενδιαφέροντα επεισόδια της σειράς (μαζί με το 4.19!). Τώρα όσο αφορά τη συμφιλίωση εγώ το βρήκα μια ωραία κατάληξη των 2 κόσμων και περνάει ωραίο μήνυμα... με τον πόλεμο δεν κερδίζεις κάτι, πρέπει να αφήσεις τους εγωισμούς και τις έχθρες και να σκεφτείς το γενικότερο καλό που έρχεται με την Ειρήνη και την συνεργασία! 

    Για την πρεμιέρα της 4ης γενικότερα ήταν ανάμεικτα τα σχόλια αν θυμάμαι, αλλά εγώ το βρίσκω λογικό να μας δείχνουν τον "νέο κόσμο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Συμφωνώ Σταύρο, απλά την γνώμη μας λέμε :)

    "Όσο αφορά το φινάλε της 3ης: άλλο να το ξέρουμε ως θεωρία και άλλο να το βλέπουμε να γίνεται μπροστά στα μάτια μας" εγώ (πάντα για μένα μιλάω :)) το θεώρησα περιττό και πως "έφαγε" πολύτιμο χρόνο, αν πει αυτό το επεισόδιο δεν ήταν season finale αλλά κάποιο από τα προηγούμενα δεν θα με πείραζε τόσο."εγώ το βρήκα μια ωραία κατάληξη των 2 κόσμων και περνάει ωραίο μήνυμα... " εμένα με πείραξε περισσότερο γιατί όπως είπα η σειρά μας το παρουσίαζε από την αρχή όταν ήταν αναπόφευκτο κάποια στιγμή ότι θα συγκρουστούν οι  κόσμοι.

    Εμένα όπως είπα δεν μου άρεσε, γιατί δεν έμοιαζε σαν πρεμιέρα season που η προηγούμενη μας είχε αφήσει με clifhanger, δηλαδή εσύ Σταύρο, που περίμενες μήνες για να δεις αυτό το επεισόδιο δεν είχες ξενερώσει ? :) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Αλλά το θέμα ήταν να βρεθεί λύση και να μην καταστραφούν οι 2 κόσμοι... και τελικά βρέθηκε! 

    Δεν ξενέρωσα γιατί ήξερα τι να περιμένω να δω... ήξερα ότι δεν πρόκειται να δω Πήτερ για κάποια επεισόδια και ότι στα πρώτα επεισόδια θα βλέπουμε το "νεο κόσμο"! 

    Υ.Γ. Στο 4.02 πάντως η Αννα Τορβ είναι για Εμμυ γυναικείου ρόλου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Οπως ειπα και στο τσατ προσφατα, ξεκινησα σιγα σιγα κι εγω τη σειρα.
    Ο πιλότος ειναι αρκετα δυνατος και αφηνει πολλες υποσχεσεις για τη συνεχεια και αυτο μου αρεσε. Απ'οτι μου ειπε ο Σταυρος, τα αυτοτελη συνεχιζονται αλλα δεν ειναι καθολου ασχημο αυτο. Παροτι μοιαζει με το Αλκατραζ, οι υποθεσεις ειναι αρκετα ενδιαφερουσες (αν και προφανως αστηρικτες επιστημονικα) και τα στοιχεια για το μοτιβο δινονται πολυ ωραια.
    Γενικα η σειρα χωρις να με εχει τρελανει μου αρεσει. Βλεπεται ανετα και ωραια.
    Το μονο αρνητικο που μεχρι τωρα της βρισκω, ειναι το μετριο καστ της. Αλλα γουστα ειναι αυτα...

    Σχετικα με το θεμα των αντιγραφων παντως, προσωπικα πιστευω οτι οι σειρες δεν αντιγραφουν η μια την αλλη. Αν δουμε κατι και μας θυμισει μια αλλη σειρα, αυτο δε σημαινει οτι η μια αντιγραφει την αλλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Καταρχην ποτε δεν ειπα οτι ολοι πρεπει να εχουν την ιδια αποψη με εμενα... Οταν μια αποψη ειναι τεκμηριωμενη και βασιμη ειναι απολυτα σεβαστη ... Αλλα οταν δεν μπορεις να βρεις κατι τραγικο σε μια σειρα αλλα θελεις να πεις κατι κακο και μου αρχιζεις " το φριντζ αντιγραφει σειρες ασχετου ειδους και τετοια" προφανως και δεν μπορω να μην διαφωνησω και να σεβαστω την αποψη σου ... Επισης οταν βλεπεις μια σειρα και δεν καταλαβαινεις τι βλεπεις παλι δεν μπορω να σεβασω την αποψη σου... Οταν επικαλουμεστε συνεχεια το "ο καθενας εχει την αποψη του" και γραφουμε πραγματα που δεν ισχυουν για τους περισσοτερους, παλι δεν μπορω να σεβαστω την αποψη σου... Εχω δει απειρες σειρες για να μπορω να κρινω καποια πραγματα, οποτε η αδικη επιθεση μιας σειρας για μενα ειναι προφανεστατη... Γιατι να κανεις τον κοπο να γραψεις τοσα αρνητικα σχολια, αντι να τη σταματησεις;;; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62.  Οχι γενικα μιλαω νταξει.
    Μονο ο Γουολτερ μαρεσει καπως περισσοτερο απο τους ηθοποιους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. αυτός είναι που ξεχωρίζει με μια πρώτη ματιά εξάλλου!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Από το μήνυμα σου φαίνεται ότι η διαφορά νοοτροπίας είναι χαώδης, οπότε δεν έχει καν νόημα να απαντήσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Νομιζω οτι δεν τιθεται κανενα θεμα νοοτροπιας ... Αν και κατακαιρους απο τα σχολια σου εχω καταλαβει την προφανη διαφορα ... Τωρα τον αν εχει νοημα να απαντησης η οχι δεν μπορω να στο πω , αλλα προσωπικα σε μενα δειχνει πολλα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Γεια χαρά και από μένα!
    [spoilers] Είχα αναφέρει διάφορα παράπονα που είχα από τη σειρά σε άλλο ποστ, αλλά συνολικά η σειρά είναι καταπληκτική! Θεωρώ την τρίτη season ως την κορυφαία γιατί κατάφεραν να προκαλέσουν συναισθήματα που καμία άλλη σειρά δεν κατάφερε. Πχ το τρίγωνο Olivia - Peter - Fauxlivia δεν θα γινόταν σε καμία σειρά εφικτό, κι όμως εδώ έγινε, και ήταν super! 
    Σε μία σειρά, κοιτάω πάντα τους χαρακτήρες και δένομαι μαζί τους. Γι αυτό τρελάθηκα που μας έσβησαν όλα τα υπέροχα γεγονότα της 3ης season από το υπάρχον timeline. To μόνο κομμάτι που μας πήγε λίγο πίσω εκεί, ήταν το σκηνικό όπου έψαχναν σπίτι ο Peter και η Olivia. 
    Πιστεύω πως ο 5ος κύκλος θα είναι όλα τα λεφτά! Δεν είμαι πολεμοχαρής! ^_^ - Μπορεί όμως να μας γλύτωσαν από τον πόλεμο μεταξύ των 2 συμπάντων, όμως έρχεται πόλεμος 2012 vs 2036 και "θα τα σπάει", που λένε... ^_^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. gia kapoio logo pisteuw oti o 5os kuklos 8a einai ypshlou epipedou
    opws oloi oi kukloi ws twra,apla pio hardcore :P

    asxeto lew n 3ekinhsw kainouria seira k eimai anamesa se breaking bad k mad men,ti gnwmh exete?katalhgw pros breaking bad apla 8elw n akousw k alles gnwmes
    epishs an exete kamia allh kalh seira kata nou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Φοίβο ξεκίνα Breaking Bad χωρίς 2η σκέψη!!! Απλά τα σπάει, και όσο προχωράει και μπαίνει λίγο στη δράση γίνεται ακόμα καλύτερο! 
    Το Mad Men έχω δει μέχρι το 1.06 και το βρήκα λίγο βαρετό να το συνεχίσω... 
    Άμα δεν βλέπεις, σου προτείνω το Person of Interest με τους Michael Emerson και Jim Caviezel, απλά τα σπάει!!!! 

    johnn_k συμφωνώ απόλυτα σε ό,τι είπες!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. euxaristw stavro auto 8a 3ekinhsw logika alla k gia t person of interest exw dei kala pragmata

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70.  http://www.dailymotion.com/video/xr75jd_adorable-hamster_news

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Μιας και με τις εξεταστικες και με ολα αυτα ειχα χασει λιγο την μπαλα, τωρα καταφερα να δω τα σχολια αυτα. Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ξέρω πως δεν είναι δουλειά μου να βάλω κάποιον στην θέση του στο συγκεκριμένο Blog γιατί δεν είμαι διαχειριστής. Αλλά όταν προσβάλλουν φίλους μου την δίνει. pani_kon  Ποια διαφορά νοοτροπίας; Κατ'αρχας το σχόλιο σου(και γενικότερα πολλά σχόλια σου) είναι αντιγραφή άλλου. Εννοώ το σχόλιο για το ότι αντιγράφτηκε από το 24(!!!!) το Fringe. Νταξει δε λέω μεγάλη σειρά, παρ'όλο που δεν την έχω δει αλλά ήρεμα. Μην προκαλείς λοιπόν. Το ίδιο είχες κάνει και σε ένα group ελληνικό του SPN, που έμπαινες και έκραζες του ηθοποιούς της σειράς. Oι τρολλάδες τα κάνουν αυτά. Ναι ξέρω σεβαστές οι γνώμες. Μόνο που εσύ τα χεις ισοπεδώσει όλα.Τι δηλαδη; Breaking Bad και ας μην μαμησω ποτε; Και σε βλέπω όποτε ανεφέρεσαι στο SPN (Supernatural) σου τρέχουν τα σάλια από την ζήλια σου (ξέρεις γιατί) και κράζεις. Εσύ όμως ήσουν αυτός που στην αρχή το υμνούσες, όταν χρειαζόσουν την βοήθεια μου για να δημιουργήσεις το Blog σου. Και αν θυμάσαι σε είχα βοηθήσει πολύ. Αλλά ξεχνάμε πολλά έτσι; Πρόσεχε λοιπόν γιατί εκτίθεσαι πολύ και ο κόσμος δεν είναι χαζός, βλέπει.
    Το Fringe σ'αρεσει ή οχι, ειναι τεραστια σειρα και οχι αντιγραφες αλλων. Λογικό είναι κάποιες σειρές να θυμίζουν άλλες. Δεν σημαίνει ότι είναι αντιγραφή όμως. Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από ένα Breaking Bad και από ένα 24.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. "Είναι τραγικό αυτό που συμβαίνει. Ξέρω πως δεν είναι δουλειά μου να βάλω κάποιον στην θέση του στο συγκεκριμένο Blog γιατί δεν είμαι διαχειριστής. Αλλά όταν προσβάλλουν φίλους μου την δίνει." 1oν δεν ξέρω αν ξέρεις τι σημαίνει η λέξη νοοτροπία αλλά δεν είναι βρισιά ούτε προσβάλλεις τον άλλον (και στην συγκεκριμένη περίπτωση την Εύη ) όταν την λες.
    2oν μιας και όπως λες πρέπει να με "βάλει κάποιος στην θέση μου" αυτό πιστεύω θα έπρεπε να γίνει μόνο αν έβριζα άτομα εδώ μέσα κάτι που δεν έχω κάνει ποτέ και ούτε έχω σκοπό να κάνω. 3ον "Καταρχάς το σχόλιο σου(και γενικότερα πολλά σχόλια σου) είναι αντιγραφή άλλου. Εννοώ το σχόλιο για το ότι αντιγράφτηκε από το 24(!!!!) το Fringe." για πες μου ποιανού σχόλιο είναι αντιγραφή ενώ επίσης για πες μου ποια άλλα σχόλια είναι αντιγραφή από άλλους ? Εφόσον δεν έχεις δει το 24 τότε πως ξέρεις αν ισχύει ή όχι αυτό που είπα ? "παρ'όλο που δεν την έχω δει αλλά ήρεμα. Μην προκαλείς λοιπόν." δεν προκαλώ καθόλου. "Το ίδιο είχες κάνει και σε ένα group ελληνικό του SPN, που έμπαινες και έκραζες του ηθοποιούς της σειράς. Oι τρολλάδες τα κάνουν αυτά." 4oν αυτό που γράφεις δεν έχει καμία σχέση και δεν έγινε και έτσι όπως λες, κάποιος είχε πει πως οι ηθοποιοί της σειράς είναι για πολλά ΕΜΜΥ ( ή κάτι τέτοιο τέλος πάντων) και εγώ είπα πως είναι ατάλαντοι για ΕΜΜΥ, δεν εννοούσα γενικά, έχει μεγάλη διαφορά. "Ναι ξέρω σεβαστές οι γνώμες. Μόνο που εσύ τα χεις ισοπεδώσει όλα." 5ον δεν έχω ισοπεδώσει τίποτα μάλλον εσύ το κάνεις. "Τι δηλαδη; Breaking Bad και ας μην μαμησω ποτε;' 6ον τι σχέση έχει εδώ το BrB ? "Και σε βλέπω όποτε ανεφέρεσαι στο SPN (Supernatural) σου τρέχουν τα σάλια από την ζήλια σου (ξέρεις γιατί) και κράζεις." 7ον όποτε "κράζω" όπως λες το spn είναι για την 6η και την 7η (μέχρι εκεί που είδα) season, για πες (για να γελάσουμε κιόλας) για ποιο λόγο μου τρέχουν τα σάλια? "Εσύ όμως ήσουν αυτός που στην αρχή το υμνούσες, όταν χρειαζόσουν την βοήθεια μου για να δημιουργήσεις το Blog σου." 8ον το spn με την έννοια που το εννοείς εσύ δεν το υμνούσα ποτέ, επίσης όταν με είχες βοηθήσει στο blog σου είχα πει ευχαριστώ, οπότε γιατί λες ότι ξεχνάω ? "Πρόσεχε λοιπόν γιατί εκτίθεσαι πολύ και ο κόσμος δεν είναι χαζός, βλέπει." ακριβώς αυτό ισχύει για σένα. "Το Fringe σ'αρεσει ή οχι, ειναι τεραστια σειρα και οχι αντιγραφες αλλων. Λογικό είναι κάποιες σειρές να θυμίζουν άλλες. Δεν σημαίνει ότι είναι αντιγραφή όμως. Ο κόσμος δεν γυρίζει γύρω από ένα Breaking Bad και από ένα 24." αυτό το σχόλιο δεν είναι καθόλου επιβολή της γνώμη μας στον άλλο (πάντα με σένα όλα αυτά) "σ'αρέσει δεν ή όχι είναι τεράστια σειρά" (εγώ θα έλεγα η καλύτερη σειρά που έχει βγει). Επειδή έκανα ένα σχόλιο για το 24 και το BrB σημαίνει πως  θεωρώ πως όλος ο κόσμος γυρίζει γύρω τους ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. pani_kon  "6ον τι σχέση έχει εδώ το BrB ?" Σοβαρα τωρα ρωτας κατι τετοιο... οπου βρεθεις και οπου σταθεις λες οτι το ΒΒ ειναι η καλυτερη σειρα , ο Cranston ο καλυτερος ηθοποιος ( εχεις πει οτι ειναι ο καλυτερος ηθοποιος στον κοσμο αυτη την στιγμη ) επισης συγκρινες πατσινο , ντε νιρο , χοπκινς , πεν με τον  cranston (!!!!!) ... οποτε μην ρωτας τι σχεσει εχει.... οταν λες κατι να περιμενεις και τις συνεπειες στο εχω ξαναπει... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. εγώ είχα γράψει συγκεκριμένα : " πως ο Bryan Cranston δεν απλά ένας μεγάλος ηθοποιός αλλά ο μεγαλύτερος ηθοποιός αυτή την στιγμή στον κόσμο (χωρίς να γίνομαι υπερβολικός chekarete 
    http://www.cosmo.gr/Entertainment/Tileorasi/Tora_stin_Ameriki/o-kaluteros-hthopoios-ayth-th-stigmh-einai-o-bryan-cranston.1356177.html  παιδιά και θα καταλάβατε τι εννοώ)" και μετά συμπλήρωσα : "Συμφωνώ με αυτό που λες πως είναι τελείως υποκειμενικό το ποιος είναι καλύτερος ηθοποιός για αυτό είπα ότι είναι καλύτερος ο Cranston και όχι κάποιον από αυτούς που είπε ο Lusifer (pacino, de niro κ.α) :)" δεν ξέρω αν το κατάλαβες αλλά εννοούσα αυτή την στιγμή, τα τελευταία 5-10 χρόνια (με πολύ λίγες εξαιρέσεις) οι De Niro, Hopkins Pacino έχουν κάνει σκουπίδια, δεν μιλούσα για τις εποχές που ήταν στα τοπ τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. Μπερδευεσαι ομως το θεμα δεν ειναι αμα ο Ντε Νιρο ειναι καλυτερος η χειροτερος απο τον Cranston αλλα οτι δεν πρεπει να κανεις ερωτησεις του τυπου "τι σχεση εχει το ΒΒ" γιατι εσυ το εχεις προκαλεσει αυτο με το να γραφεις ΠΑΝΤΟΥ οτι το ΒΒ ειναι καλυτερο απο αλλες σειρες.... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Για να το λες εσυ μαλλον εχω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ε ναι είπα να μην χρησιμοποιήσω την λέξη νοοτροπία και παρεξηγηθώ 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. δεν παρεξηγηθηκες , ακου να δεις τι γινεται εδω δεν ειναι τηλεοραση να λες κατι με πολλα διαφορετικα νοηματα ετσι ωστε να διαμορφωνεις γνωμες, οταν λες κατι ο αλλος ξερει τι εννοεις... τωρα με το να το παιζεις εξυπνος χαρακτηριζεις ακομα περισσοτερο τον εαυτο σου... κανενας εδω μεσα δεν εχει καταλαβει κατι διαφορετικο απο αυτο που εννουσε , πιστεψε με...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. pani_kon  Εγω δε θα κατσω να ασχοληθω αλλο μαζι σου οπως δεν εκανα και τοσο καιρο. 2 πραγματακια θα πω και τελος.
    Η διαφορα μεταξυ εμου και εσου (ειπες οτι εκτιθομαι στον κοσμο), ειναι οτι εχεις τσακωθει με τον περισσοτερο κοσμο. Ενώ εμενα ο κοσμος λεει το ονομα μου και πινει νερο στην υγεια μου φιλε μου. Και οχι δεν ειμαι ψωναρα ή κατι τετοιο ρεαλιστης ειμαι. Κριμα για το Blog σου καταρχας ολο αυτο γιατι αν μη τι αλλο εχεις κανει καλη δουλεια εκει (οι αληθειες να λεγονται).

    Δεν εχω δει BrB και ειτε το πιστευεις ειτε οχι, εισαι ο λογος που δεν το ξεκιναω. Μη ρωτας γιατι.

    Αν τυχον φτιαξεις καμια εκπομπη BrB, οφειλεις πρωτα απολα προς τον εαυτο σου και μετα προς ολους μας, να αναφερεις οτι καποιος αλλος πρωτοτυπησε και πηρες την ιδεα(δεν ειναι κακο να το πεις, το εχω κανει απειρες φορες σε αναρτησεις μου). Αυτος που πρωτοτυπησε στην συγκεκριμενη περιπτωση ειναι το Supernatural Greece.

    ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ FRINGE-D-VISION, ΕΓΩ ΤΕΛΕΙΩΝΩ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. σε καμία περίπτωση δεν θέλω να το παίξω έξυπνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. μια παραδεχεσαι οτι εγω δικιο και το επομενο σχολιο λες αυτο "
    ε ναι είπα να μην χρησιμοποιήσω την λέξη νοοτροπία και παρεξηγηθώ" και το ξανα λεω γτ μαλλον δεν το επιασες... οποιος εδω μεσα διαβαζει αυτα τα σχολια καταλαβαινει ακριβως τι θελεις να πεις οπως και τι θελω να πω και εγω.... οποτε το να κανεις τετοια σχολια δεν οφελουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. "
    ειναι οτι εχεις τσακωθει με τον περισσοτερο κοσμο. Ενώ εμενα ο κοσμος λεει το ονομα μου και πινει νερο στην υγεια μου φιλε μου." ασχολίαστο, "
    Και οχι δεν ειμαι ψωναρα ή κατι τετοιο ρεαλιστης ειμαι." εξακολουθώ να θέλω όμως να μου πεις τα πράγματα που ζηλεύω ? μήπως είναι ότι η σελίδα του spn greece στο facebook έχει σχεδόν 7000 χιλιάδες ενώ του BrB greece 500? "
    Δεν εχω δει BrB και ειτε το πιστευεις ειτε οχι, εισαι ο λογος που δεν το ξεκιναω. Μη ρωτας γιατι." καλύτερα ας δεις 24. 

    Έχεις δίκιο είχα ξεχάσει να αναφέρω το θέμα της εκπομπής, το θέμα είχε ξεκινήσει όταν ο ένας εκ των συνδιαχειριστών μου πρότεινε να κάνει αυτός μια εκπομπή για το BrB, εγώ έχοντας σταματήσει να παρακολουθώ το blog του spn δεν ήξερα ότι γίνονταν εκπομπές (το έμαθα όταν έγινε μια εκπομπή για το lost) οπότε δεν χρειαζόταν να πω την πηγή γιατί δεν ήξερα ότι υπήρχε, επίσης αργότερα ο συνδιαχειριστής μου είπε πως η ιδέα είχε παρθεί από το spn, πάντως μια και η Εύη είχε πει σχεδόν το ίδιο με σένα στην σελίδα στο facebook της είχα γράψει πως αν ποτέ γίνει εκπομπή θα μπει σαν πηγή του blog του spn, επίσης αν γίνει εκπομπή εγώ δεν θα είμαι στον "αέρα".

    Επίσης θεωρώ πως δημιουργήθηκε παρεξήγηση χωρίς λόγο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. σοβαρά το είπα αυτό (δεν κάνω πλάκα) 
    "ε ναι είπα να μην χρησιμοποιήσω την λέξη νοοτροπία και παρεξηγηθώ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή