17/6/11

O Joshua Jackson θα παρουσιάσει τις υποψηφιότητες για τα Emmy


O Joshua Jackson μαζί με την Melissa McCarthy (πρωταγωνίστρια της σειράς Mike & Molly) επιλέχθηκαν να παρουσιάσουν τις φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία Emmy στις 14 Ιουλίου.

Ας ελπίσουμε μέλη από το καστ της σειράς fringe να παίξουν και άλλο ρόλο στα βραβεία emmy εκτός από την παρουσίαση τους.

8 σχόλια:

  1. nomizw oti kai o John Noble alla kai h Anna Torv mporoune na einai upopsifioi gia emmy....tha doume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. *Οσοι θελετε να αρχισετε το Fringe να το κανετε αμεσως...Δεν ειναι LOST,αλλα ειναι οτι πιο καλο-περιεργο-μυστηριο εχω δει μετα το Επος!

    @Σταυρο:Πραγματικος μαγνητης η Anna Torv!

    @Παντελης:Ο Skyman 36 απο το subs.gr εισαι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Lusifer λίγο δύσκολο το βλέπω, όχι από θέμα ταλέντου απλά δεν τους επιλέγουν (τουλάχιστον μέχρι τώρα). Δε λέω καλά και τα άλλα βραβεία που είναι υποψήφιοι αλλά τα Emmy έχουν άλλη βαρύτητα.

    LinusLost συμφωνώ σε όλα !!! Αθάνατη Lostara !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για δειτε μια νεα σειρα που θα προβληθει μεσω του ΗΒΟ και μου φαινεται αρκετα ενδιαφερουσα: http://blog.subs.gr/?p=4276#comment-411

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Να σου πω την αλήθεια δε μου γεμίζει το μάτι. Μάλλον επειδή έχει να κάνει με αληθινά πρόσωπα και θα μπερδέψει και μάγους στην Ιστορία κτλ. (και ξέρουμε ότι κανένας μάγος δε θα φάει τον Χίτλερ στο τέλος χαχαχα)

    Εμένα αυτή μου τράβηξε λίγο το ενδιαφέρον αλλά αργεί...
    http://blog.subs.gr/?p=4218

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. idika o John Noble nomizw oti aksizei kai me to parapano ena emmy

    kai egw sumfonw me oti leei o linulost to fringe einai oti poio kontino sto lost einai foberh seira

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εγω συμφωνω και με τους 2 σας...Οτι και ο Noble αλλα και η Torv αξιζουν υποψηφιοτητα για Emmy και με τον Σταυρο για το Αmerican Gods! Επισης περιμενω και το Τera Nova!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ναι ρε γαμάτο πρέπει να είναι το terra nova.
    Εγώ βέβαια θα το δω αφού ολοκληρωθεί η 1η σεζόν τα Χριστούγεννα, να ακούσω και κανα καλό σχόλιο, γιατί τη φάγαμε φέτος την πίκρα μας με το Event.

    ΑπάντησηΔιαγραφή