4/6/11

O Joel Wyman έγραψε στο τουΐτερ του ένα μικρό σπόιλερ



για να το διαβάσετε πατήστε στον παρακάτω σύνδεσμο:

Μετά το φινάλε της 3ης σεζόν, έγραψε ο παραγωγός της σειράς στο τουΐτερ του:


αναφέρεται φυσικά στο παιδί του Πήτερ και της Ολίβια (από το άλλο σύμπαν). Είναι μία από τις συνέπειες λόγω του συμβάντος που έγινε στο 3x22.

5 σχόλια:

  1. αντε αντε να ξεκινησει γιατι με την τελευταια σκηνη του τριτου κυκλου μας κουφανατε να δουμε τι θελει να πει ο ποιητης με αυτη την κινηση!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Artemiskorres: Αργουν ακομα οι μερες...Παντως εγω κραταω μια επιφυλαξη για την τελευταια σκηνη (τα τελευταια 2-3 του φιναλε) μηπως και δεν εχει συμβει αλλα π.χ:Μας εδειξαν πως θα ηταν τα πραγματα αν εφερνε τα 2 συμπαντα σε 1!!!Δηλαδη μηπως δουμε ενα cliffhanger στην αρχη της 4ης σεζον που ακυρωνει to cliffhanger της 3ης σεζον.....Αν και δεν το δινω πολλες πιθανοτητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάτι τέτοιο δε θα μου άρεσε και θα ήταν η εύκολη λύση στην επαναφορά του Πίτερ.
    Εγώ δεν ξέρω τί να υποθέσω. Οι παρατηρητές το είπαν ξεκάθαρα "Δεν τον θυμούνται αφού Δεν υπήρξε", οπότε δε θα μπουν ούτε καν στον κόπο να τον αναζητήσουν οι δικοί μας. Και φυσικά τηλεμεταφορά και τέτοια δε νομίζω να υπάρχουν αφού δεν υπάρχει ο Πίτερ. Μόνο μήπως εννοούν οι παρατηρητές ότι δεν υπήρξε στη ζωή τους. (και κάπου βρίσκεται τώρα ο Πίτερ και τους αναζητήσει ο ίδιος), θα δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ???
    Μα καλά αφού δεν υπήρξε ο Peter, σημαίνει ότι ο Walter δεν είχε τρόπο να βγει από το ίδρυμα... Ή και αν πάμε πιο πίσω, ο Peter δεν υπήρξε ποτέ άρα δεν πέθανε άρα ο Walter δεν πέρασε στην άλλη πλευρά... Ή και στο τελευταίο επεισόδιο, o Peter δημιούργησε μια γέφυρα ανάμεσα στα δύο σύμπαντα, όμως αφού δεν υπήρξε ποτέ, δεν δημιουργήθηκε ποτέ αυτή η γέφυρα...

    WTF?! άρχισε να πονάει το κεφάλι μου... :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σωστά όλα αυτά Ροκάς γι' αυτό πρέπει να προσέξουν πολύ τί απάντηση θα μας δώσουν.

    Οι πράξεις του πάντως πιστεύω ότι παραμένουν, γιατί αλλιώς οι observers θα τον "εξαφάνιζαν" νωρίτερα, αυτό σημαίνει ότι τον χρειάζονταν μέχρι αυτό το σημείο. Απλά οι άλλοι δε θα ξέρουν τίποτα για τον Πίτερ και πως αυτός συνέβαλλε στην όλη κατάσταση. Ίσως είναι και ένα μυστήριο γι' αυτούς το πως κατέληξαν εδώ που κατέληξαν. Μπορεί να βλέπουμε και μια άλλη εκδοχή με το "τί και αν δεν υπήρχε ο Πίτερ? "

    ΑπάντησηΔιαγραφή