23/6/11

6 σχόλια:

  1. και ναι λοιπον σου ευχομαι στο σωστο μπλογκ!!μεγεια λοιπον και να παει οσο καλυτερα γινετε και ακομα παραπανω.καλες αναρτησεις λοιπον!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και ναι λοιπόν και εγώ με τη σειρά μου σε ευχαριστώ στο σωστό μπλογκ !!! Να ΄σαι καλά !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. bre kalos to xrysoulio

    Re paidia gia tous Observers exete katalabei to rolo barane exete diabasei kamia thewria? h exete kapoia dikia sas? telika apodiknionte to megalitero mhstirio tou fringe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έχω καταλάβει (ότι μας έχουν πει δηλαδή) ότι παρακολουθούν τα σημαντικά γεγονότα που συμβαίνουν και δεν επιτρέπεται να επεμβαίνουν.
    Είδαμε βέβαια 2 παραδείγματα που επέμβηκαν και έπρεπε να δεχτούν συνέπειες. (πράγμα που σημαίνει ότι έχουν ελεύθερη βούληση)
    Επίσης φαίνεται σαν κάπως να προσπαθούν να αλλάξουν τα πράγματα και να μην είναι σίγουροι τί θα επακολουθήσει σε κάθε τους σκέψη, αν σκεφτούμε ότι στο τέλος της 3ης λέει ο ένας Observer στον άλλα "Είχες δίκιο, δεν θυμούνται τον Πήτερ", αυτό το "είχες δίκιο" σημαίνει ότι δεν ήταν σίγουροι οι observers αν έπρεπε να γίνει έτσι, μπορεί τελικά να είναι και λάθος κίνηση και κάπως έτσι να επιστρέψει ο Πήτερ.
    Πάντως αυτά αποδεικνύουν ότι έχουν ελεύθερη βούληση και δεν είναι απλά "ρομπότ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με Σταυρο για τους Observers...Αν και νομιζω οτι επεμβαινουν μονο για να διατηρουν την ''ισοροπια'',στην 3η σεζον μου εδειξαν οτι ισως να ενεργουν και για το δικο τους Σκοπο!

    @Σταυρο: Η φωτο του Horace με την 16αρα ειναι φωτο αρχειου και οχι οι ιδιοι...!

    @Lusifer: Πηραν ΕΜΜΥ αλλα πριν αρκετα χρονια και νομιζω για supporting actor!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. α λέω και ΄γω. Και τον Οράτιο τον έχω συνηθίσει με μακριά μαλλιά, οπότε... καταλαβαίνεις πως μπερδεύτηκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή