17/6/11

Τα DVD και Blu-Ray της 3ης σεζόν



Η Warner Home Video ανακοίνωσε ότι τα DVD και τα Blu-Ray της 3ης σεζόν θα κυκλοφορήσουν στις 6 Σεπτεμβρίου.
Αρχικά μας δίνει μια μικρή περίληψη για την πλοκή της 3ης σεζόν και μετά μας λέει κάποιες πληροφορίες για τo bonus υλικό που θα περιέχουν τα DVD/Blu-Ray.

Τα μυστήρια των συμπάντων βρίσκονται στα θρυλικά 22 επεισόδια της 3ης σεζόν της πιο συναρπαστικής σειράς επιστημονικής φαντασίας στην τηλεόραση. H Ομάδα Ακραίων φαινομένων καταφέρνει να φύγει από το παράλληλο σύμπαν - όλοι εκτός από την Ολίβια, η οποία έχει παγιδευτεί στο άλλο σύμπαν και έχει αντικατασταθεί στο δικό μας από την Ολίβια του 2ου, η οποία μετατρέπει την πλατωνική σχέση του Πήτερ και της Ολίβια σε ερωτική. Αφού η Ολίβια επιστρέψει, η εμπιστοσύνη της στον Πήτερ αρχίζει να αμφισβητείται και όλο και πιο παράξενα και τρομακτικά φαινόμενα αρχίζουν και συμβαίνουν τα οποία άρχισαν από το 1985 και απειλούν να καταστρέψουν τον κόσμο μας. Ή τον δικό τους.

Δείτε παρακάτω το bonus υλικό όπως μας παρουσιάζεται:
  • Duality of Worlds: Four featurettes exploring The Other You, Visualizing an Alternate World, A Machine of Destiny and The Psychology of Duality
  • Animating the "Lysergic Acid Diethylamide" Episode
  • Constructing an Extrasensory Soundscape
  • BLU-RAY EXCLUSIVE - Glimmer to the Other Side
  • Experience "Os" (Episode 316) in Selectable Maximum Episode Mode with Pop-Up Experience-Enhancing Commentaries and Featurettes
  • Commentary on "The Plateau" with Monica Owusu-Breen, Jeff Pinkner and Timothy Good
  • Commentary on "Lysergic Acid Diethylamide" with Jay Worth, Luyen Vu, and Tanya Swerling
  • Unusual Side Effects: Gag Reel
  • Trailers
*Ελληνικοί υπότιτλοι δεν θα περιέχονται.

15 σχόλια:

  1. diabaste ena wrraio sxolio pou brika kai nomizw boithaei se kapoia pragmata gia to teleutaio epeisodio


    Επίσης πριν αρχίσουν οι κουβέντες περι του "το αυγό έκανε την πάπια ή η πάπια το αυγό" με αφορμή το ποιός όμως έφτιαξε βρε παιδιά τη μηχανή, να πώ οτι αυτό είναι ένα απο τα παράδοξα του time loop.

    Θα πώ αναλυτικά τι εννοώ με το παρακάτω παράδειγμα:

    Για αρχή το time loop είναι η κατασταση εκείνη οπου αν χρονοταξιδέψεις, δεν πρέπει να αλλάξεις το χρόνο για να μη χαλάσει το χωροχρονικό συνεχές. Έτσι γίνεσαι κομμάτι του (το πιο απλό παράδειγμα σε ταινία που μου έρχεται είναι οι 12 Πίθηκοι).

    Στο παράδειγμα τώρα: Είμαι στο δρόμο και περπατάω, κουράζομαι και κάθομαι σε ένα παγκάκι. Στο παγκάκι αυτό βρίσκω μια σακούλα απο τα γκούντις με ένα μπέργκερ μέσα. Δεν πεινάω αλλά αποφασίζω (για χάρη του παραδείγματος) να το πάρω μαζί μου και να το φάω αργότερα σπίτι. Στο δρόμο πέφτω σε μια σκουληκότρυπα και γυρνάω στο παρελθόν λίγο πριν ο παρελθοντικός μου εαυτός (ας τον πούμε kkkk1 κι εμένα πλέον kkkk2) πάει στο παγκάκι. Στο παγκάκι δεν υπάρχει όμως η σακούλα απο τα γκούντις. Έτσι για να μην χαλάσει το χωροχρονικό συνεχές, αφήνω εγώ τη σακούλα που θα βρεί αργότερα ο kkkk1. Παρά το ότι λοιπόν οδηγηθήκαμε σε time loop και όχι σε χωροχρονικό παράδοξο, υπάρχει κάτι που είναι παράδοξο στην όλη ιστορία.
    Υπάρχει μια σακούλα που γράφει απ' έξω γκούντις αλλά κανείς δεν την αγόρασε ποτέ απο τα γκούντις, μέσα έχει ένα μπέργκερ που κανείς δεν έφτιαξε γιατί δεν χρειάστηκε και όμως υπάρχει.

    Ετσι στο φρίντζ υπάρχει μια μηχανή που υπάρχει, αλλά λόγω του time travel, του time loop και της σκουληκότρυπας, κανείς δεν έφτιαξε. Αλλά εξακολουθεί να υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλά τα λέει ο κΚΚΚ.
    Το ίδιο ισχύει και για την πυξίδα στο Lost.

    Όποιος θέλει (το είχα βάλει και παλιότερα) μπορεί να δει ένα ωραίο κείμενο που εξηγεί μερικά πράγματα για τα χρονικά παράδοξα.

    http://outer.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=365:2009-10-30-09-44-27&catid=112:2009-03-04-22-45-45&Itemid=223

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το παράδειγμα μπορεί να έχει και συνέχεια. Όπως το παράδειγμα με τον παππού, το οποίο από ότι είδα το έχει και στο link, αφού θα αφήσει την σακούλα ο kkkk1, ο kkkk2 θα την πάρει και θα ξαναπέσει σε σκουληκότρυπα και θα ξαναρχίσει πάλι η ίδια ιστορία. Διορθώστε με αν κάνω λάθος, αλλά δεν μπορεί να γίνει ταξίδι στον παρελθόν χωρίς να αλλάξει το μέλλον, όσο και να προσπαθήσει κάποιος και ακίνητος να μείνει σε μία καρέκλα, κάτι θα αλλάξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θέλει να σου πει ότι και καλά το ταξίδι στο παρελθόν γίνεται για να φτιάξουμε το μέλλον που έχουμε σήμερα (όχι να το αλλάξουμε αλλά να φτάσουμε στο σήμερα).
    Άμα έχεις δει Lost πιστεύω με καταλαβαίνεις τί θέλω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί να μην υπάρχει η σακούλα εκεί. Δηλαδή η σακούλα δεν υπάρχει στο παρελθόν επειδή την πήρε στο μέλλον; Έγινε ταξίδι στο παρελθόν πριν πάρει ο kkk1 την σακούλα. Άρα η σακούλα θα έπρεπε να είναι εκεί. Έτσι όπως το βλέπω εγώ θα έπρεπε εκείνη την στιγμή να υπάρχουν 2 σακούλες.

    Και στο κάτω κάτω σε τι μέλλον να φτάσουμε; Αφού μετά θα ξαναπέσει στην σκουλικότρυπα και θα ξαναγυρίσει πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα η σακούλα στο παρελθόν δεν υπάρχει επειδή δεν την έχει αφήσει ακόμα. όταν πάει στο παγκάκι θα την αφήσει και σε λίγη ώρα θα έρθει ο ΚΚΚ1 θα την πάρει και θα γυρίσει τον χρόνο πίσω και θα την ξαναφήσει.
    Δηλαδή γίνεται ένας κύκλος.

    Και καλά θέλει να σου πει ότι όταν πέφτει σε σκουληκότρυπα γίνεται για κάποιο λόγο, να φτάσουμε στο παρόν που είμαστε (δηλαδή να μην αλλάξει).

    Πάραθέτω ένα απόσπασμα από το λινκ που έδωσα...
    ------------------------------------------------
    Η πρώτη είναι η άποψη που υποστηρίζει ο Ρώσος κοσμολόγος Ιγκόρ Νόβικοφ, η οποία μας λέει ότι δρούμε αναγκαστικά με τέτοιο τρόπο ώστε να μη δημιουργούνται παράδοξα. Αν π.χ. ταξιδέψουμε στο παρελθόν και προσπαθήσουμε να σκοτώσουμε τους γονείς μας, “κάτι” θα μας αποτρέψει απ' το να το καταφέρουμε. Πολλοί μπορεί να υποθέσουν ότι ο Νόβικοφ μιλά για κάποια “θεϊκή παρέμβαση”, αλλά ο ίδιος ισχυρίζεται ότι πρόκειται για κάποιον -άγνωστο μέχρι στιγμής- φυσικό νόμο. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει: «Ένας τέτοιος περιορισμός στην ελεύθερη βούληση μπορεί να είναι ασυνήθιστος και μυστηριώδης, δεν είναι όμως χωρίς προηγούμενο. Για παράδειγμα, μπορεί η βούλησή μου να είναι να περπατήσω στο ταβάνι χωρίς μηχανική υποστήριξη. Υπάρχει, όμως, ο νόμος της βαρύτητας που με εμποδίζει. Αν το επιχειρήσω θα πέσω, άρα υπάρχουν περιορισμοί στην ελεύθερη βούληση.» (Stehen W. Hawking, Kip S. Thorne, Igor D. Novikov, Timothy Ferris, Alan Lightman, The Future of Spacetime)
    ------------------------------------------------
    Ελπίζω να ξεκαθαρίζει λίγο τα πράγματα. Βέβαια σε ταινίες κτλ. ο καθένας χρησιμοποιεί διαφορετικούς κανόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Φοβερο!!! Τοσο το παραδειγμα του Λουσιφερ οσο και του Σταρυρου!

    Ειναι ενα ωραιο παραδειγμα για να κατανοησουμε τον τροπο που εφτασε η μηχανη στα χερια των πρωταγωνιστων,αλλα εδω εχουμε ακομα ενα πραγμα: Οπως ειπε και ο Daniel Faraday,τοσα χρονια κοιτουσε τις σταθερες και ξεχασε τις μεταβλητες της εξισωσης! Ετσι και εδω εν μερη εξηγει τι εγινε με την μηχανη αλλα η μεταβλητη ειναι οτι η μηχανη υπαρχει και στο αλλο συμπαν!!! Πως η μηχανη βρεθηκε εκει???
    Ετσι πιστευω οτι κατι θα μας πουνε για την μηχανη και δεν θα το αφησουν ετσι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. paidia mhn mperdeuete kai ths alles seires kai tainies me to fringe einai lathos panta tha uparxei kapoia diafora (megalh h mikrh)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @stavros
    (gia t comment p m xes kanei)
    dn peirazei arkei p yparxei blog gia n mazeuomaste edw osoi agapame fringe<3

    oson afora t sxolio egw exw n pw oti symfwnw oti h mhxanh paizei ton rolo kapoias asfaleias ths isoropias,opote k h proeleush ths sxetizetai me tous parathrhtes

    k t 8ema 'first people' epishs opou sto teleutaio epeisodio e3hgeitai ,sunexizei n m vazei idees mhpws k t fringe paei s epipedo lost me ta ypar3iaka klp 8emata..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. LinusLost τελικά όμως ο Φάραντει είχε λάθος δεν υπήρχαν μεταβλητές. (και το ότι πέθανε ήταν η απόδειξη). Πήγε να αλλάξει τα πράγματα και αυτό τον οδήγησε στο θάνατο του από τη μητέρα του όπως είχε συμβεί και στην πραγματικότητα (καμία αλλαγή)
    What happened, happened που λέμε, όπως και You can't change the past. (or Future, είναι σχετικά αυτά τα 2).
    Δεν νομίζω να αναλωθούν άλλο στο πως δημιουργήθηκε η μηχανή, πιστεύω και οι ίδιοι ότι θεωρούν ότι μας την δώσανε την απάντηση.

    Αλλά έχει δίκιο ο Λουσιφερ, μην μπερδεύουμε τις σειρές, η καθεμία έχει τους δικούς της κανόνες. (εμένα του Lost μου φαίνονται πιο λογικοί και πιο ιδανικοί για σενάριο, τώρα το θέμα αλλάζω το μέλλον είναι χιλιοπαιγμένο εδώ που τα λέμε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. auth h fwtografia einai apo to opening tou teleutaiou epeisodiou, pou mas phge sto melon (me mauro xrwma)

    auta einai ta wraia
    http://i251.photobucket.com/albums/gg290/sarig2/observers_are_here.png?t=1304813403

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ypar3iaka ennow proeleush t an8rwpou/paradeisous/8eothtes k daimones klp(pragmata p yphr3an sto lost)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν και ωραίο θα ήταν να δούμε κάτι τέτοιο δε νομίζω να κινηθεί προς τα εκεί.
    Πιστεύω με το first people=Αστριντ ή/και Έλλα
    ξεμπέρδεψε και δεν ασχολείται παραπέρα.
    Τώρα βέβαια θα δείξει, ποτέ δεν ξέρεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή