29/6/11

Ο Andre Royo επιστρέφει στην 4η season


Ο συμπαθής ταξιτζής Χένρι (Andre Royo) επιστρέφει στην 4η σεζον της σειράς fringe, όπως μας είπε η Kira από την TFM TEAM (The Fringe Movement) η οποία συνάντησε τον ηθοποιό λίγες βδομάδες νωρίτερα και τις χάρισε αυτή τη φωτογραφία με την Anna Torv.
Επίσης μας λέει ότι πιθανόν θα έχουμε και άλλα νέα από τον Andre στο μέλλον.

Source: TFM

7 σχόλια:

  1. ela more arwstia tarifa tha se doume kai sthn 4h season auta einai ta wraia

    kai na einai leei sto diko mas sumpan o tarifas kanenas klefths eglimatias (eki tha einai ta wraia)

    pantos sthn fwtografia san giftiko skeparni kamarwnei o atimos xaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Kαι τωρα ηθελα να σου στειλω οτι θα παιξει και στην 4η σεζον!!!

    @λουσιφερ: ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Πολυ ευστοχο το σχολιο σου!

    @σταυρο:Ειδα και το TRUE BLOOD...Εμενα μου αρεσε,αν και το πρωτο επεισοδιο ηταν ενα επεισοδιο εισαγωγης σε αυτα που θα συμβουν και πιστευω οτι θα ειναι πολλα συμφωνα και με τα treiler!!! Παντως οι χαρακτηρες αυτης της σειρας μς τραβανε παρα πολυ ωστε να την δω...



    YΓ: Ο οδηγος του ταξι μου θυμιζει τον αλλο οδηγο ταξι της γαλλικης κωμωδιας Samy Naceri : http://img.filmous.com/static/people/286925/photo.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λουσιφερ ρισπέκτ !!!

    Dr.Linus-Lost δε με ενθουσίασε να σου πω την αλήθεια. Το 1ο 20λεπτο ήταν αρκετά καλό που είχε και το time jump ενός χρόνου, αλλά από τότε που άρχισε να ασχολείται με Τάρα και Λαφαγιέτ δε μου αρέσει καθόλου. Αυτούς τους 2 τους αντιπαθώ !!! (όπως και την Σούκι αλλά είναι πρωταγωνίστρια δε μπορεί να φύγει)
    Βγήκε και το 4χ02 στο ιντερνετ.

    Ο ταξιτζής είναι ΜΟΡΦΗ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γι αυτο σου ειπα οτι ηταν ενα επεισοδιο εισαγωγης!!! Παντως ηταν ωραιο που προχωρησαν χρονικα την σειρα..Ουτε εμενα μου αρεσουν Ταρα και Λαφαγιετ πολυ και τους βαριεμαι λιγο, αλλα η Σουκι ειναι γαματη! Ειδικα οταν δεν φοραει ρουχα ;-)... Αλλα ολοι οι αλλοι και ειδικα ο Τσεισον ειναι πολυ γαματοι χαρακτηρες!!!

    ΥΓ1:Που το εμαθες ρε θηριο οτι κυκλοφορησε και το 2ο?Παντως δεν εχουν βγει ουτε αγγλικοι υποτιτλοι απο το λιγο που κοιταξα..

    ΥΓ2: Διαβασα οτι στην τελευταια σκηνη που ο Ερικ την ειδε γυμνη,στο βιβλιο ηταν μαζι μεσα στο μπανιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα δε μου αρέσουν καθόλου οι χαρακτήρες του ΤΒ, άντε λίγο ο Σαμ μου άρεσε αλλά τον χάλασαν και αυτόν. (και λίγο ο αστυνόμος ο Άντυ, αλλά και αυτός χάλασε).
    Στο βιβλίο νομίζω κανονικά ο Λαφαγιέτ πεθαίνει στο τέλος του 1ου κύκλου που βλέπουν ένα μαύρο πόδι με βαμμένα κόκκινα νύχια να κρέμεται, κανονικά είναι ο Λαφαγιέτ αυτός. Στη σειρά είχαν βάλει εκείνη τη μάγισσα. Μέγα Fail. Ελπίζω να τον ξεφωρτωθούν γρήγορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή