9/1/12

Οι παραγωγοί μιλάνε για το μέλλον του fringe


Μετά τη χθεσινή δήλωση του Kevin Reilly έπρεπε να περιμένουμε και την αντίδραση των παραγωγών, έτσι ο JJ Abrams δήλωσε ότι:

"Για κάποιον περίεργο λόγο είμαι αισιόδοξος. Υπάρχουν κάποια πράγματα που θα συμβούν σε αυτή τη σεζόν τα οποία είναι υπέροχα. Ίσως είναι χαζή η αισιοδοξία μου αλλά η καλή δουλειά πρέπει να ανταμείβεται. Και αν όχι στο Fox, κάπου άλλου!"

Πέρα από τον JJ, ο Pinker δήλωσε στο TV Line ότι το season finale που θα γράψουν θα μπορεί να δουλέψει και σαν series finale κατά κάποιο τρόπο, και προσθέτει ότι υπάρχουν διάφοροι τρόποι να συνεχίσουν την ιστορία τους όπως graphic novels, webisodes κτλ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Pinker είπε ότι ακόμα και το φινάλε του 3ου κύκλου θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως τελικό φινάλε έχοντας κάνει τον Πήτερ να θυσιαστεί για τους 2 κόσμους και την γυναίκα που αγαπάει!

4 σχόλια:

  1. kako auto....apo oti fenete etsi opos to pane kai to finale ths 4hs season tha einai ena amfilegomeno finale..opos auto ths 3hs...makari na sinexistei h seira kai tou xronou kai na mas dosoun ena katharo finale....(ston JJ Abrams stirizomaste...kalo einai auto h kako?) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Lusifer  μάλλον κακό! Λίγο αφασία μου φαίνεται αν πιστεύει πραγματικά ότι θα ανανεωθεί! Από την άλλη το πιο πιθανό είναι να λέει ό,τι λέει για διαφήμιση!!! Βέβαια άμα πάει η σειρά σε άλλο κανάλι ίσως είναι καλύτερα τα πράγματα αλλά δεν είναι τόσο εύκολο!Το φινάλε της 3ης άμα το είχαν αποδώσει κάπως διαφορετικά θα έκανε και για τελικό φινάλε! Το ίδιο μάλλον θα ισχύει και με της 4ης, γι' αυτό θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί στην απόδοση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αααα καλα.. Δεν πάνε καλά μου φαίνεται. Ποια 3η ρε την παλευουνε; Δεν μας τα λενε καλα.. Δεν θελω αμφιλεγομενο φιναλε ας μας πουνε να την σταματησουμε καλυτερα ημαρτον..

    ΑπάντησηΔιαγραφή