20/5/13

Ο John Noble έκλεισε στην ταινια "The Mule"


Ο πρωταγωνιστής της σειράς Fringe, η οποία έφτασε στο τέλος της τον φετινό Ιανουάριο, John Noble, έκλεισε για βασικό ρόλο απέναντι από τον Hugo Weaving για τη καινούρια ταινία The Mule, την καινούρια αυστραλιανή αστυνομική, μαύρη κωμωδία που θα σκηνοθετήσει ο Tony Mahony.

Για την ταινία η Screen Australia θα αναλάβει την χρηματοδότηση και θα προσπαθήσουν να πουλήσουν τα δικαιώματα της ταινίας στις Κάννες ενώ οι Angus Sampson και Leigh Whannel θα έχουν χρέη παραγωγών και σεναριογράφων. Η υπόθεση επικεντρώνεται σε ένα έμπορο ναρκωτικών, ο οποίος θα προκαλέσει τους ανώτερους του. Την ταινία την περιγράφουν ως κάτι παρόμοιο σε ύφος με το Fargo ενώ ο Noble θα έχει το ρόλο ενός εγκληματία που είναι ιδιοκτήτης τοπικού μπαρ που το χρησιμοποιεί ως κάλυψη για τζόγο και διακίνηση ναρκωτικών. Τα γυρίσματα της ταινίας θα γίνουν σε Μελβούρνη και Μπανγκόγκ.

Ο John Noble, εκτός από τη σειρά Fringe, που είχε βασικό ρόλο και στις πέντε της σεζόν, είναι γνωστός και για το ρόλο του ως Denathor στο Lord of the Rings, όπου είχε ρόλο και ο Weaving. Για το 2013 ο ηθοποιός είχε και ένα πολύ ενδιαφέρον γκεστ στη τέταρτη σεζόν του The Good Wife ενώ χάρισε τη φωνή του και για τα Superman: Unbound και Guardians of Luna.

1 σχόλια:

  1. Pay check cash loans come handy whenever you can find a financial meltdown including a supplementary
    bill, just a bit surgery for just about any relative, motor vehicle accident or money to get an awaited holiday payday loans with our economic climates
    going in to the toilet, as well as the housing crisis exploding around
    us - these safety nets are becoming more vital than previously.

    ΑπάντησηΔιαγραφή