24/2/13

Ο J. J. Abrams θα μεταφέρει ένα εκ των Portal και Half Life στη μεγάλη οθόνη


Ο J.J. Abrams είναι σίγουρα ένας από τους πιο πολυάσχολους δημιουργούς στο Hollywood από την σκηνοθεσία και το σενάριο μέχρι και την παραγωγή τηλεοπτικών σειρών και κινηματογραφικών ταινιών ενώ φαίνεται να δείχνει ιδιαίτερη αδυναμία στο είδος της επιστημονικής φαντασίας με τελευταία ταινία που θα ετοιμάσει να είναι είτε για το ηλεκτρονικό παιχνίδι Portal ή το Half Life.

Συγκεκριμένα σε ένα ετήσιο συνέδριο που γίνεται στο Las Vegas της Nevada ο Abrams και ο συν-ιδρυτης της Valve, Gabe Newell, δήλωσαν ότι η Valve και η Bad Robot θα συνεργαστούν για να ετοιμάσουν ταινία για ένα από τα δύο παιχνίδια της εταιρίας. Οι δύο συγκεκριμένες ταινίες βρίσκονται στα πολύ αρχικά τους στάδια αλλά ο ίδιος θέλει να δει και τα δύο να μεταφέρονται στη μεγάλη οθόνη. Επίσης ο δημοφιλής δημιουργός δήλωσε ότι γνωρίζει ότι συνήθως τα παιχνίδια δεν μεταφράζονται με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη αλλά έχει σκοπό να σεβαστεί το υλικό των παιχνιδιών για να ικανοποιήσει τους παίκτες των παιχνιδιών. Τέλος δήλωσε ότι έχουν αρχίσει να ψάχνουν για σεναριογράφο ενώ έχουν ήδη πολύ ενδιαφέρον ιδέες.

Ο J. J. Abrams έφτιαξε το όνομα του με τις σειρές Alias, Lost και Fringe αλλά έχει ανέβει σε παρά πολύ ψηλά επίπεδα και με τις κινηματογραφικές του επιτυχίες αφού μετά την σκηνοθεσία του Mission Impossible III, σκηνοθέτησε και το reboot του Star Trek αλλά και το Super 8 που είχε για παραγωγό τον Steven Spielberg, ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 και μετά θα προσθέσει στη φιλμογραφία του και το Star Wars Episode VII. Για το 2013 έχει ετοιμάσει το δεύτερο Star Trek με τον τίτλο Into Darkness ενώ έχει κλείσει ως παραγωγός για το τρίτο Star Trek, το πέμπτο Mission Impossible, μια ταινία για τον Lance Armstrong και τους δυο τηλεοπτικούς πιλότους Believe και τον άτιτλο επιστημονικής φαντασίας με τον Wyman που θα έχει τους αστυνομικούς του Los Angeles να έχουν για συνεργάτες τους ανθρωποειδή ρομπότ.

ΠΗΓΗ...http://www.greektvsubs.gr/index.php

1 σχόλια: