5/1/13

Poll: Πως θα θέλατε να τελειώσει η σειρά!


Ψηφίστε στο παρακάτω poll πως εσεις θα θελατε να τελειώσει η αγαπημενη μας σειρά:
                                                             

11 σχόλια:

  1. Δεν θα θέλαμε να τελειώσει καθόλου η σειρά! :p

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να γίνει reset, να γυρίσουμε 5 χρόνια πίσω και να ξαναζήσουμε όλο το fringe από την αρχή του το 2007. Ειδικά εκείνο το φιναλε της 3ης σεζόν στο οποίο ο Peter στο Καστελόριζο μας έσωσε από τον GAP που θα μας έβαζε στο Μνημόνιο 1 (!!!!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αδιαφορω για το τι θα γινει... απλα να με αφησει αφωνη γινεται???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βασικα εγω  θ αηθελα να γινει Reset, αλλα να γυρισουν στην σκηνη απο τα γενεθλιια της Εtta, που βλέπουμε σε ενα βιντεο που παρακολουθει η Ολιβια...Πιστευω αυτο θα γινει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα με την Εύη!!! Γίνεται να μείνουμε με το στόμα ανοιχτό και να πούμε WOW τι εγινε τώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν με ενδιαφέρει πως θα τελειώσει ,  απλά θέλω να τελειώσει με ένα φανταστικό τρόπο που θα μας αφήσει άφωνους και θα μας θυμίζει πάντα την μεγαλειότητα του Fringe ;) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμένα μου αρέσει πολύ η ιδέα 5 ... όλο το πορτοκαλί σύμπαν να είναι μία δοκιμασία για να καταλάβει ο Πήτερ ότι το σύμπαν που ανήκει είναι αυτό με την Ολίβια! Δεν έχει σημασία που γεννήθηκες ή που μεγάλωσες, αλλά που βρίσκονται τα πρόσωπα που αγαπάς! Στη 2η και 3η σεζόν έπαιζε η σειρά με αυτό το θέμα - το δίλημμα και θα ταίριαζε να επιστρέψουμε σε αυτό! 


    Ωστόσο θέλω να είναι κάτι διαφορετικό από αυτό. Κάτι τελείως τρελό και WTF που δε θα έχει περάσει καθόλου από το μυαλό μας!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πλάκα πλάκα θα γούσταρα τρελά να μας αφήσουν σε ένα σημείο που να μην έχουν εξηγήσει απολύτως τίποτα και να είναι η μεγαλύτερη ανατροπή/σοκ/wtf moment που έχουμε δει στην σειρά. Θα σπαστώ μετά αλλά εκείνη την στιγμή θα είναι γαμάτο. Αλλά γενικά κρατάω μικρό καλάθι γτ αν περιμένω πολλά και δν τα δω θα απογοητευτώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πραγματικα θα ηθελα τουλαχιστον αλλη μια σεζον . Μεγαλωσα κατα 5 χρονια μαζι με την σειρα. Οσο συνεχιζει μια σειρα απλα μεγαλωνουμε. Οταν τελειωνει καταλαβαινουμε ποσο!!. Οταν μιλαμε για το FRINGE τα λογια ειναι λιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή