12/1/13

Σχολιασμός Επεισοδίου: 5.11 - The Boy Must Live



Όποιος παρακολούθησε το σημερινό επεισόδιο του Fringe μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επικό αυτό επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ...



Η ομάδα ξαναενώνεται με τον Σεπτέμβριο, ο οποίος τους διαφωτίζει με το σχέδιο που ετοίμαζε αυτός και ο Γουόλτερ για να νικήσουν τους Παρατηρητές.

23 σχόλια:

  1. το επεισοδιο μου φανηκε απιστευτα τελειο... ενω δεν ειχε ουτε δραση ουτε τιποτα μονο που ειδαμε τριχωτο Σεμπτεμβριο εφτανε, και το τελος του ηταν πολυ αναπαντεχο .... βλεποντας αυτο το επεισοδιο ενοιωσα για τα καλα οτι φτασαμε στο τελος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίο επεισόδιο (αν και το περίμενα λίγο καλύτερο). Πήραμε απαντήσεις για Παρατηρητές και φαίνεται ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε την επόμενη εβδομάδα. Αυτό που θέλω να ελπίζω για την επόμενη εβδομάδα είναι να μην εστιάσουν μόνο στο κομμάτι της 5ης σεζόν, αλλά να υπάρχει κάτι "μεγαλύτερο" στο μυαλό των παραγωγών. Δηλαδή μην δούμε season finale, αλλά SERIES... κάτι που να ενώνει ωραία όλα τα κομμάτια του παζλ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. polu wraio to epeisodio!!! den perimena o september na einai zwntanos! kai bebea den mporousan na baloun kapoio kalitero gia na mas eksigisei pws ftasame mexri edw! o walterakos pleon einai sugouro oti tha einai autos pou tha pethanei....pisteuw tha mas xarisei meglh dramatikh skhnh! to sxedio ok mporeis na peis oti eitan kapws anamenomeno....alla twra pou piran to pitsirika tha exoume kai alla trexamata!!!

    *eida to trailer tou teleutaiou kai tha doume pramata kai thamata!!!!!!!!!!! to finale pisteuw tha einai epiko!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό το επεισόδιο, το περίμενα καλύτερο βέβαια, για προτελευταίο επεισόδιο. Σε αναμονή μέχρι το επόμενο Σάββατο!!! 
    Πάντως, αν οι παρατηρητές δε υπάρξουν ποτέ, τότε ο Walternate θα ανακαλύψει κανονικότατα τη θεραπεία του άλλου Peter - αφού δεν θα είναι εκεί ο September να του αποσπάσει την προσοχή - και ο Walter δε θα χρειαστεί ποτέ να περάσει απέναντι και να φέρει τον Peter στο δικό μας σύμπαν. Συνεπώς, η Olivia και ο Peter δε θα βρεθούν ποτέ... Βέβαια θα μου πείτε το ίδιο έγινε και στην τέταρτη σεζόν που ο Peter δε θα έπρεπε να υπάρχει και όμως υπήρξε. Μήπως γίνει πάλι κάτι τέτοιο; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. StavrosLost οπως το λες θα ειναι αφου στο τρειλερακι βλεπουμε να εμφανιζεται alternative Olivia ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά προσοχή με τα σπόιλερ!!! Μην λέτε εδώ για trailer κτλ... Ειδικά αυτή τη φορά είναι φινάλε και είναι κρίμα να μάθει κάποιος κάτι άθελα του!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολύ όμορφο επεισόδιο! Απαντήσεις, αγωνία, συναντήσεις. Υπάρχει και κάποιος πάνω απ' τον Γουντμαρκ! Ακόμη, ο Γούντμαρκ άρχισε να εμφανίζει συναισθήματα! Πρώτα ο θυμός/εκδίκηση και ύστερα η τζαζ! Του άρεσε η τζαζ! Και ο άλλος χτυπούσε ρυθμικά το πόδι του! Τέλειες σκηνές! Ποια η λογική του Michael? Τι ξέρει παραπάνω ώστε να διακινδυνεύσει το όλο σχέδιο; Θα μάθουμε σε μια βδομάδα!
    Πάντως, αν κάνουν επαναφορά του χρόνου, η Έττα δεν θα επιστρέψει, καθώς η Ολίβια δεν θα γνωρίσει τον Πήτερ, ο Γουώλτερ θα μείνει στο ψυχιατρείο (αν μπει), και μάλλον γυρνάμε στην προσγείωση της πτήσης 627, όπου μία νέα ομάδα Fringe, χωρίς τον Πήτερ θα προσπαθήσει να βρει την λύση, χωρίς να θυμάται τίποτα από τα προηγούμενα... ή καλύτερα, επόμενα :P
    Πορτοκαλί σύμπαν δηλαδή... Θα δούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δύο επεισόδια ακόμη ή θα υπάρξει και συνέχεια;
    Δείτε το λίγο αισιόδοξα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. άξιζε το επεισόδιο!!!
    το ονειρικό φινάλε για μένα θα ήταν στο πάρκο με Πητερ κ Ολίβια και την μικρή Εττα να παίζει ανέμελη! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πολυ ωραιο επεισοδιο.
    πιστευω οτι το σχεδιο αρχησε ηδη να εχει την επιδραση του στους παρατηρηρτες γιαυτο και εχουν αρχησει να νιωθουν(βλεπε μουσικη και μισος απο γουιντμαρκ και χτυπημα ποδιου απο τον αλλον παρατηρητη).
    το σχεδιο δεν αφορα την αξαφανηση των παρατηρητων αλλα την βελτιωση τους ως προς το συναισθημα οποτε αν υπαρξει reset της ιστοριας θα εξεληχθουν ολα κανονικα αλλα με τους παρατηρητες να μην παιρνουν κυριαρχο ρολο!!!οποτε θα συνηπαρξουν πητερ οληβια και κατασυνεπεια  και η ετα!!!

    ΥΓ.ισως ο πιτσηρικος να αγγιξει τον γουιντμαρκ και να τον κανει να αλαξει και στρατοπεδο!!!!υπερβολη???!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. το επεισοδιο ηταν ΤΕΛΕΙΟ και ΕΠΙΚΟΟΟΟ!!! ....δεν εχω λογια....αν και περιμενω για το φιναλε δεν θελω με τιποτα να τελειωσει........και κατι αλλο....ακουσα πως παιζει να βγει και ταινια fringe....ακουσατε μηπως εσεις τιποτα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ακριβως... δεν σκεφτηκε η Ολιβια οτι θα γυρισουν στο πορτοκαλι? μαλλον οχι γιατι εαν το σκεφτει δεν νομιζω να τις αρεσει η ιδια γιατι οχι μονο θα ξεχασει την κορη της αλλα και τον Πητερ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Σουπερ επεισοδιο! Τοση αγωνια απο εποχη Prison break ειχα να νιωσω! Λογικο ο walter να πρεπει να θυσιαστει καθως αυτος προκαλεσε αυτο που λεμε "γα.....κε το συμπαν!" χαχαχα αντε, περιμενω με ανυπομονησια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14.  Αν γίνει αυτό, ποια η λογική του 5ου κύκλου; Απολύτως καμία! Οπότε είμαι σίγουρος ότι δεν θα γίνει έτσι! Άλλωστε, και στο fringe (και στο lost) αλλά και παντού, πότε κάτι πάει σύμφωνα με το σχέδιο; Ποτέ. Πάντα όλα τελειώνουν με το Plan B!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. σωστο κι αυτο αλλα δεν ξερω τι να σκεφτω.... 6 μερες υπομονη και θα τα μαθουμε ολα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eκπληκτικο το νεο επεισοδιο αλλα δεν θα σταθω σε αναλυση..


    Τελος το fringe λοιπον τελος μια τεραστιας εποχης. ΑΛΛΑ! Μην κανετε το λαθος με το reset. Θελουμε Πετρο - Ολιβια μαζι, θελουμε να υπαρχει ο Σεπτεμβριος, θελουμε να δουμε στο τελος το κοκκινο συμπαν, θελουμε τον γιο του Σεπτεμβριου, θελουμε εναν μεγαλο θανατο (Walter ισως; ) κ γιατι οχι και 2ο(Αστριντ, Μπροιλς). Θελουμε να μας κανετε να κλαψουμε γι'αυτο που θα δουμε το ΣΚ, οχι για το οτι το fringe τελειωνει. Και τελος, θελουμε αυτες οι 5 σεζον, να τις θυμουνται οι χαρακτηρες και να μην βλεπω επαναληψεις κ να λεω τιποτα απο αυτα δεν εχουν σημασια.

    Αυτα και ελπιζω να μην μας απογοητευσουν... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΦΙΛΟΙ ΣΕ ΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ!ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ, ΕΥΣΤΑΘΟΥΝ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ!!!ΑΝ ΤΟ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΑ ΑΝΑΙΡΕΙ ΤΟ ΑΛΛΟ!!ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΩ ΣΕ ΙΚΑΣΙΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΣΑΝ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΗΝ.......KINDER ΕΚΠΛΗΞΗ!ΤΗΝ ΘΕΩΡΩ ΜΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ,ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΩ ΜΕ  ΠΕΡΙΣΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΤΗΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ 2ΩΡΟΥ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ,...ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΛΟΓΩ ΤΕΛΟΥΣ........ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΥΧΟΝ ΛΑΘΗ(ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΥΣΙΚΑ).ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟ ΧΑΡΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΔΩΘΕΙ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ Η ΟΠΟΙΑ ΜΑΓΕΙΑ ΕΝΟΙΩΣΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18.  Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
    Είναι η καλύτερη ανάρτηση αυτής της ιστοσελίδας - κατά την προσωπική μου άποψη-.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ sea2773,ΜΕ ΤΙΜΑΣ ΜΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. kserei kaneis to jazz tragoudi p paizei  sto 28 lepto?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Πάντως αυτό που έκανε ο Donald να βάλει τον Michael να τους παίζει μουσική ενω αυτοί μιλάνε είναι απαράδεκτο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. EPEISODIAAARAAA

    fringe poso 8a mas leipseis...ola teleia htan k auth th season..mia aptis kaluteres seires ever k pisteuw to telos 8a to epivevaiwsei pali..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Σιγουρα απο τα καλυτερα επεισοδια της σεζον... Αλλα ηθελα να φτασουμε σε αυτο το σημειο λιγο πιο νωρις, ας πουμε στο 6-7 επεισοδιο και οχι στο 11.
     Τωρα στο επεισοδιο, σιγουρα καποιοι θα βρουνε κενα, το οποιο παντα συμβαινει σε ταινιες και σειρες sci-fi αλλα εμενα μου αρεσει η τροπη της ιστοριας. Αλλα αντι να στειλουν το παιδι στο μελλον, γιατι δεν βαζουν ενα τσιπ στον σεπτεμβριο να γινει Παρατηρητης και να παει ο ιδιος μαζι με το παιδι???

    ΥΓ: Επισης καθε σειρα εχει δικους της κανονες οποτε δεν μπορουμε να ξερουμε τι επιρροη θα εχει το να μην υπαρξουν οι ''κακοι'' Παρατηρητες στις ζωες των πρωταγωνιστων!!! Εγω νμιζω οτι ολα θα γινουν κανονικα αλλα δεν θα γινει η εισβολη των παρατηρητων γιατι πλεον θα εχουν συναισθηματα και μονο θα παρακολουθουν χωρις επεμβαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή