28/10/12

Ποιος πιστεύετε ότι είναι ο Dove (Ειρηνιστής) ???


Στο προηγούμενο επεισόδιο, ακούσαμε να αναφέρεται ο όρος "The Dove" (ή Ειρηνιστής όπως μεταφράστηκε!). Ποιος πιστεύεται ότι είναι;;;



Υ.Γ. Στο poll δεν έχουμε βάλει Olivia/Peter/Walter διότι μόλις ήρθαν, αλλά αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι αποκλείεται να αναφέρεται σε αυτούς ο όρος μέσω προφητείας κτλ. Ωστόσο περιλαμβάνονται στην 4η επιλογή!

 Υ.Γ.2. Θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις θεωρίες σας πάνω στο θέμα!!!

15 σχόλια:

  1. Arxika otan evlepa to episodeio, eixa tin aisthisi oti itan o Broyles. Epeidi tarakounithike molis akouse na anaferontai se ayto.
    Alla meta apo skepsi, pistevo oti einai o September. Dioti autos einai kata vasi p thelei na epistrepsoun ta pragmata opos itan, kai na sothei o kosmos, apo tous "varvarous" observer.
    A, na kano kai mia alli paratirisi.
    Otan protognoriseis tous parathrites, olonon ta onomata antistixousan kai se ena mina.
    Profanos, me tosous parathrites ekei ekso, dn ginetai oloi na exoun to idio onoma. Alla autoi oi arxikoi pou gnorisame, mipos paizoun kanenan megalitero rolo stin ipothesi telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kai emena mou fanike na taraxike arketa o broyles otan anaferthikan sto eirhnhsth! autos einai to poio pithano na einai!!!
    alla h idea o septembrios na einai o eirhnhsths!!! EINAI EPIKH!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω παλι νομιζω οτι ειναι καποιος καινουριος χαρακτηρας. Μακαρι να ηταν ο September ομως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όταν έβλεπα το επεισόδιο νόμιζα ότι είναι ο Broyles.Πλέον πιστεύω ότι είναι η Νίνα,μιας που δεν την έχουμε δει ακόμα..αλλά ξέρουμε ότι θα εμφανιστεί σε λίγα επεισόδια και ξέρουμε από το 4.19 ότι βοηθάει την αντίσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πιστευω ειναι ο Septemberουκος!!!! Δεν τον εχουμε δει καθολου σε αυτη τη σεζον και πιστευω πρεπει να κανει δυνατο come back... Και τι πιο καλο απο το να ειναι ο Παρατηρητης που μαζεται τους Παρατηρητες 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμφωνώ με την Mary@ .Νομίζω ότι είναι ένας άγνωστος ή ο September.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θέλω να είναι ο September αλλά έχω την αίσθηση ότι είναι ο Μπέλ. Δεν ξέρω γτ. Απλά έτσι μου κάθετε καλύτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εγω θελω να ειναι ο September αλλα μου χει καρφωθει πως ηταν η Εττα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νομιζω ο Μπροιλς αλλα παιζει να ειναι και η Νινα... δεν την εχουμε δει ακομα κι ολας, και μπορω καπως ετσι να κανει την επανεμφανιση της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και λέω εγώ τώρα μήπως είναι ο September, και μήπως ο September έχει ήδη εμφανιστεί στο 2 επεισόδιο την στιγμή που ο Peter μπαίνει στο ανσασερ; Εκεί ένας observer που μοιάζει με τον September τον βλέπει και ξαφνιάζεται. Αλλά εαν διάβασε το μυαλό του και δεν ήταν ο Sept. δεν θα έπρεπε να τον σταματήσει; Η ομοιότητα με το Sept μεγάλη αλλά δεν είμαι 100 % σίγουρος οτι είναι αυτός. Επίσης οι observers δεν εμφανίζουν συναισθήματα, ενώ εκείνος ναι. Τεσπα, θα δούμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Στο 2ο επεισόδιο πιστεύω ότι δεν είναι ο Σεπτέμβριος αυτός που κοιτάει τον Πήτερ. Επίσης δε νομίζω να ξαναδούμε τον Σεπτέμβριο (ίσως σε κάποιο flashback), καθώς ο Γουώλτερ όταν τον βγάλανε από το κεχριμπάρι είπε "ένας από αυτούς προσπάθησε να μας βοηθήσει, αυτό που του συνέβη ήταν απρόσμενο" άρα είναι νεκρός οριστικά! Η Νίνα δεν πιστεύω ότι είναι, γιατί, 1ον είναι σε αναπηρικό καροτσάκι και πιστεύω ότι ο Ειρηνιστής θα είναι κάποιος δυναμικός χαρακτήρας και 2ον είχε πει στην Εριέττα, "εγώ δεν μπορώ να κρύβω τις σκέψεις μου απ' αυτούς σαν εσένα". Άρα πάει και η Νίνα. Ο Μπρόυλς δεν είναι, οπότε κάποιος νέος χαρακτήρας θα μπει στη σειρά στα επόμενα επεισόδια.
    Μια τρελή θεωρία είναι, πως ο Ειρηνιστής θα είναι κάποιος από το παράλληλο σύμπαν (θα ΄θελα να δω Κοκκινομάλλα Ολίβια να κάνει τον Ειρηνιστή), καθώς οι Κατακτητές (πρώην Παρατηρητές) κινούνται στο χώρο και στο χρόνο άνετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πραγματικα δεν μπορω να σκεφτω ποιος μπορει να ειναι το περιστερι. Οπως δεν μπορω να ειμαι σιγουρος αν η μεταφραση του ως ειρηνιστης ειναι και η σωστη.
    *** http://en.wikipedia.org/wiki/Doves_as_symbols
    Προσωπικα μου κολαει περισοτερο το αγγελιοφορος παρα το ειρηνιστης.Αλλωστε δεν μπορω να πιστεψω οτι ειναι δυνατο να υπαρξει ποτε ειρηνη με τους observers ωστε να δικαιολογησω την αναγκη υπαρξης ενος τετοιου χαρακτηρα.
    *** Μια σκεψη παντως που περασε απο το μυαλο ειναι η αντιθεση που κανει το ασπρο περιστερι με τον μαυρο Μπροιλς. Ισως θα ηταν μια καλη κωδικη ονομασια γι'αυτον αφου μου φαινεται απιθανο να "συληφθει" ενας τετοιος συσχετισμος απο τους μονοδιαστατους παρατηρητες.

    *** Τωρα που το σκεφτομαι καλυτερα ομως (και πραγματικα η σκεψη μου ηρθε αυτη την στιγμη) ο Νομιμοφρων που η Ετα αφησε να ζησει στο τελος του 2ου επεισοδιο της σεζον ειπε οτι θα μπει στην αντισταση. Τωρα θα μου πειτε τι σχεση μπορει να εχει αυτο με το θεμα μας ετσι; Μηπως θυμαται κανεις για πιο λογο βρεθηκε στο εργαστηριο του Γουολτερ;;;;;

    Ειδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή