6/10/12

Σχολιασμός επεισοδίου: 5.02 - In Absentia



Όποιος παρακολούθησε το σημερινό επεισόδιο του Fringe μπορεί να προχωρήσει στο θέμα σχολιάζοντας ότι του τράβηξε την προσοχή και θέλει να το μοιραστεί. Μείνετε μαζί μας για θεωρίες και να ανταλλάξουμε απόψεις για το επικό αυτό επεισόδιο. Όποιος δεν το είδε ακόμα μην προχωρήσει γιατί το θέμα είναι γεμάτο σπόιλερ!

28 σχόλια:

  1. Γεια σας παιδια,πολυ ωραιο και το σημερινο επεισοδιο,βεβαια η πρεμιερα μου ειχε αρεσει λιγο πιο πολυ..δν δωθηκαν απαντησεις,αλλα το σημαντικοτερο ειναι οτι η ελπιδα δν εχει χαθει,χαρη στις κασετες που αφησε ο Γουολτερ απο το 2014....η Εττα σκληρη και απολυτη σε μερικα σημεια,ετοιμη για τον πολεμο εναντια στους Observers..κριμα για τον συνεργατη της,την βλεπω να "τσακιζει"οποιον Observer δει μπροστα της απο εδω και περα..Η τελευταια σκηνη ηταν ολα τα λεφτα,τπτ δν εχει χαθει,το ταξιδι για την σωτηρια της ανθρωποτητας μολις ξεκινησε..Τα επομενα 11 επεισοδια,προβλεπονται επικα:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανταστικο και αυτο το επεισόδιο ! Ναι όντως η πρεμιέρα ηταν πιο ωραία αλλα και αυτό ήταν πολύ ωραίο ! Η Έττα θερίζει xD έχει πολύ μίσος μέσα της και πολύ σωστά η Olivia της έδειξε κάποια πράγματα. Στεναχωρήθηκα για αυτην όταν είδα τον συνεργάτη της, ωχ ωχ θα έχουμε μια εκδίκηση :ΡΡ Ανυπομονώ για τα 11 επόμενα επεισόδια ! αα και θα ήθελα να δω περισσότερες Peter/Olivia scenes .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φανταστικο και αυτο το επεισόδιο ! Ναι όντως η πρεμιέρα ηταν πιο ωραία αλλα και αυτό ήταν πολύ ωραίο ! Η Έττα θερίζει xD έχει πολύ μίσος μέσα της και πολύ σωστά η Olivia της έδειξε κάποια πράγματα. Στεναχωρήθηκα για αυτην όταν είδα τον συνεργάτη της, ωχ ωχ θα έχουμε μια εκδίκηση :ΡΡ Ανυπομονώ για τα 11 επόμενα επεισόδια ! αα και θα ήθελα να δω περισσότερες Peter/Olivia scenes .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπότιτλοι: http://www.addic7ed.com/updated/10/67303/1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. http://www.addic7ed.com/updated/27/67303/1 ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. pedia ego pistevo oti to episodio itan para poli kalo k isos kalitero k apo tin premiera...ixe edasi k m kratise s agonia para polles fores...pragmatika i sira m fenete exi 3ekinisi para poli kala kai tora tha mpoume s peripeties psaxnodas tis kasetes..ime para poli periergos n do pou vriskete i proti giati m vasi osa idame simera dn edose ousiastika kamia pliroforia...trelathika molis ida to kefali tou agent foster..Episis pote tha mpoun sto pexnidi nina broyles k BELL????8.7/10 APO EMENA!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ βρήκα το επεισόδιο "αρκετά καλό".Είναι ωραίο πως αναπτύσουν σιγά σιγά την σχέση Ολίβιας-Έττας,και μάθαμε λίγο παραπάνω για αυτόν τον νέο κόσμο(για τους loyalists κλπ). 
    ΟΜΩΣ μου φάνηκε υποτονικό σε πολλά σημεία.Και στη τελική δεν προχώρησε η πλοκή ρε παιδιά..Η κασέτα που βρήκαν μόνο ελπίδα τους έδινε πάλι να συνεχίσουν..Άντε να πάρει μπρος το σχέδιο και να αρχίσουν να αντιστέκονται στους observers!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αααα πως μπόρεσα να το ξεχάσω??Μα να αποκεφάλισαν τον agent Foster????Κρίμα...και θα ήθελα πάρα πολύ να τον δω να ενώνεται με τους δικούς μας..Τα είπα και στο αντίστοιχο θέμα τις προάλλες..ΠΦΦΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. polu omorfo kai auto to epeisodio! to fringe exei alaksei polu! einai san na blepoume tainia oxi seira! pane ta palia autotelei epeisodia ...twra exoume mono ena basiko story...pou to pane polu kala! 
    se auth thn season blepoume polu tous desmous ths oikogenias (kai mou fenete tha exoume na doume kai alla pola se auton ton tomea)...4 season eixame mono ths sxesh patera-giou (walter-peter)...alla fetos tha doume poala perisotera!
    o palios walterakos girnaei siga-siga...hdh se auto to epeisodio petakse 2-3 foberes atakes!
    to didimo olivia-etta htan olla ta lefta se auto to epeisodio!!!
    o peter liga pragmata!
    kai eidame epitelous kai to ergastirio!
    ante na doume ti exei na ginei sthn sinexia me autes ths kasetes! (h skhnh pou milouse o walter sto video mou thimise lost!!!)
    http://www.youtube.com/watch?v=EYJf5rZQgb0&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. νταξει το θελετε να πω οτι ηταν γαματο , ηταν... αυτα τα ματια της Λιβ μαγικα κανουν τελικα... ολη η φαση γενικα ηταν καλη , απλα νταξει ντροπη να μην βλεπουμε Ολιβια εν δραση... Την Εττα την δικαιολογω παντως (ναι εγινε και αυτο) λογικο ειναι να εχει γινει σκληρη , αλλα το σκεφτειτε και η Ολιβια , εξαιτιας αυτον που περασε εγινε πιο σκληρη και δυνατη... ΑΝΤΕ ΑΛΛΑ 11 εμειναν... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αρκετα καλο το επεισοδιο και οπως ειπε και o Lusifer η σειρα εχει γινει...ταινια,μου θυμιζει κατα καποιο τροπο τον Χαρι Ποττερ και τους πεμπτουσιαστες :P
    Θελω να δω μπροιλς και νινα δεν τους εχουμε δει ακομα...
    Απλα θελω λιγο περισσοτερο ολιβια και πιτερ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Το επεισόδιο τα έσπασε! Προσωπικά μου άρεσε περισσότερο από την πρεμιέρα! Πέρα της βασικής ιστορίας βλέπουμε μέσα στα επεισόδια και μικρές ενδιαφέρουσες ιστορίες που είναι κομματάκια του μεγαλύτερου παζλ. Σε αυτό το επεισόδιο είδαμε τον κόσμο και από τα μάτια ενός Loyalist, η οποία ιστορία ήταν αρκετά όμορφη και ολίγον συγκινητική έχοντας υπόψιν πως είναι ο κόσμος εκεί. (αναρωτιέμαι μόνο που οδηγεί η διεύθυνση που έδωσε ο Loyalist στην Ολίβια)

    Σε αυτό τον κόσμο πραγματικά δεν ξέρεις ποιος έχει δίκιο, η Ολίβια ή η Έττα, σίγουρα καμία δεν είναι 100% σωστή ή λάθος, κάτι ενδιάμεσο! Πάντως η Ολίβια φέρνει την ελπίδα και το απέδειξε που κατάφερε να "αλλάξει" τον πιστό νομοταγή των Observer. 

    Υ.Γ. Η τελευταία σκηνή απλά φανταστική!!! Μου αρέσουν πολύ και κάποια συγκεκριμένα soundtrack που παίζουν συχνά! 

    Υ.Γ.2. Ανατριχιαστική η σκηνή με το κεφάλι του Desmond... Κρίμα... αυτό εννοούσαν τελικά οι παραγωγοί που έλεγαν "Simon will appear in some way, shape or form" http://fringe-d-vision.blogspot.gr/2012/09/simon.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. pl kala k ta 2 epeisodia,ta eida prin ligo mazi 

    h 5h season exei ena kalo epipedo k auto apodeiknuetai,to kako gia mena einai h mh synoxh kata ena va8mo me tis prohgoumenes season(an e3airesoume to olo 8ema me tous observers)

    alla genika pisteuw 8a paei kala :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σε αυτό το επεισόδιο, νομίζω ΜΠΗΚΑ ΣΤΟ 36!
    Πόσο Lost όμως φίλε @lusifer23:disqus!
    1. Η σκηνή με την συσκευή των αγγέλων.2. Το κεφάλι του Ντέσμοντ! (Χάθηκα για 1 δευτερόλεπτο τελείως! Η Dharma λέω!)3. Η βιντεοκασσέτες, που μετά το τελευταίο βίντεο - trailer για την Olivia όπου εμφανίστηκε το #TrustTheTapes περίμενα να είναι κάτι τέτοιο.
    Πολύ όμορφο επεισόδιο, αν και μου κάνει λίγο φτηνό το ότι ο Walter έφτιαξε τα VHS και τα σκόρπισε. Τύπου το παιχνίδι του χαμένου θησαυρού για ενήλικες στη σωτηρία από observers.
    Ενώ στο πρώτο επεισόδιο δεν μου άρεσε η εισαγωγή καθόλου, τώρα ψήθηκα άσχημα!  Με τέτοιο στόρυ άνετα πήγαινε 22άρης κύκλος. Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Πολύ όμορφο το επεισόδιο. Το τέλος ήταν και πάλι καταπληκτικό. Μακάρι όλα να είναι έτσι και με τον Noble να κλείνει το επεισόδιο, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο.
    Είχε δράση, ήταν ενδιαφέρον, μάθαμε και άλλα πράγματα για τον κόσμο του 2036. Πολύ hardcore η Etta. Μου άρεσε και προσωπικά δεν ήθελα να τον αφήσει ελεύθερο τον Loyalist. Δεν τον πίστεψα ότι θα μπει στην αντίσταση. Μακάρι να έλεγε αλήθεια. Κρίμα ο Simon. Τον ήθελα στο κάστ... Αλλά με τα πειράματα που κάνουν δεν είναι και απίθανο να τον δούμε ζωντανό πάλι. 
    Θέλω όμως περισσότερες σκηνές Ολίβια-Πίτερ. Ουόλτερ και πάλι θεός κλασικά!
    Ένα αρνητικό βρήκα μόνο. Ότι έχουν μείνει μόνο 11 επεισόδιο! :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. para poly kalo epeisodio(kamia sxesh me to prohgoumeno pou htan mapa)o ouolter einai apla theos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. εγω πιστευω οτι το προηγουμενο ηταν πολυ πιο ωραιο. Ισως επειδη ειχε πιο πολυ δραση. Αλλα σε αυτο το επεισοδιο μου αρεσε πολυ το πως ασχοληθηκαν οι σεναριογραφοι με τους χαρακτηρες. Ηταν πολυ ενδιαφερον που μας παρουσιασαν ετσι την Εττα και μου αρεσε που ενω την ειδαμε πολυ ακαρδη με τους loyalists τον συγκεκριμενο τον αφησε που σημαινει οτι δεν ειναι "κακια" απλα πικραμενη που πηρε εξαιτιας τους τετοια τροπη η ζωη της. Και μου εκανε πολυ εντυπωση που στο τελος πηρε την Ολιβια τηλεφωνο(οτι ηταν αυτο τελος παντων:P) μονο και μονο για να την δειξει οτι αλλαξε και οτι θελει να ειναι περηφανη η μαμα της γιαυτο(τι γλυκο , εχει αποθημενα η καημενη). Εντωμεταξυ μεχρι τωρα εχουμε διακρινει οτι ο Πητερ εχει αδυναμια στην Εττα και η Εττα στην Ολιβια!
    Επισης  το σχεδιο του Walter δεν θα το σχολιασω οχι οτι περιμενα κανα ποιο συντομο σχεδιο για να νικηθουν οι observers(οπως ασπουμε να τους λεει στο βιντεο τι να κανουν απο το να τους εμψυχωνει , λεμε τωρα)
    Τελος να πω οτι ο guest ηταν πολυ καλος ηθοποιος γιατι σε ενα επεισοδιο καταφερε και τραβηξε την προσοχη μου. Οσο  για τον Simon ....anyway, καλο παραδεισο.
    Α και ποτε θα δουμε Broyles και Nina? λεω και εγω τοσα επεισοδια ποιος λειπει.

    p.s Ευτυχως δεν ειδαμε την σκατοφατσα του Windmark, δεν παιζεται ο φαλακρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. λοιπον δειτε στον παρακατω συνδεσμο στο metacritic πατωντας TV τον μεσο ορο ολων των κριτικων για το FRINGE ως τωρα.ειναι πολυ ψηλα (το Homeland αγγιζει το τελειο)
    http://www.metacritic.com/

    και εχω κ αλλον ενα ενδιαφεροντα συνδεσμο απτο AV club που κανει κριτικες σε οτι σειρα υπαρχει
    http://www.avclub.com/tvclub/tvshow/fringe,56/
    σχεδον τελεια κ τα 2 επεισοδια με βαση τη κριτικη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Super το επεισόδιο !!!! έχω γράψει review για τα 2 επεισόδια http://www.abouttvseries.gr/fringe-5-01-5-02-review/.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΚΡΙΝΩ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ,ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΜΑΣ ΕΜΒΑΘΥΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΟΚΗ,ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΝΑ ΤΗΝ ΦΟΡΑ.Η ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ...ΑΤΕΛΕΙΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ,....ΑΛΛΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ,ΤΕΤΟΙΑ ΣΕΙΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΥΠΑΡΞΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Mετριότατο το επεισόδιο δυστυχώς και βαρετό κατά την άποψή μου. Το Fringe δεν είναι το Fringe της 3ης σεζόν. Το επεισόδιο δεν είχε ανατροπές τις προκοπής, δεν είχε δράση, και κάτι αξιόλογο για να σηκωθείς από την καρέκλα. Μοναδικό σημείο, το κεφάλι του Ντέσμοντ που πραγματικά εκεί ξεσηκώθηκα. Επίσης δεν μου άρεσε καθόλου αυτό με τις κασέτες. να τις βρουν όλες και μετά να κάνουν αυτό που πρέπει δεν ξέρω και εγώ τι. Κλασσικούρα φουλ δηλαδή. Το Fringe έχει πάψει να βρίσκεται (για μένα) στις top σειρές. Εύχομαι όλα αυτά να αλλάξουν στα τελευταία επεισόδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. με εκφράζεις απόλυτα,έχω ξενερώσει και απο τα 2 επεισόδια μέχρι στιγμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. πρωτη σεζον μετρια προς καλη,δευτερη σεζον πολυ καλυτερη της πρωτης,
    τριτη σεζον πολυ καλητερη της δευτερης,τεταρτη σεζον εκνευριστικη με απιστευτα αστοχες αξηγησεις για ολα,κ πεμπτη σεζον ισως η χειροτερη απο ολες.. ΑΠΟΡΩ  με καποιους που λενε οτι ηταν καταπληκτικο το επ κ τετοια.....αλλο fringe βλεπατε εσεις τοσα χρονια?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. AΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ,ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ.ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΩ ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑΣ.ΕΞΑΛΟΥ ΣΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΣΑΙΖΟΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ,ΓΙΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΙ ΣΥΝΕΧΕΙΕΣ ΚΑΘΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΣΥΜΠΑΝΤΑ.(ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΑΝ?)ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΘΕ ΣΕΙΡΑ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΟ ΤΟΡ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΒΑΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΑΙΖΟΝ.ΣΤΟ SUPERNATURAL TI EΧΑΜΕ ΔΕΙ?....ΠΑΠΑΔΕΣ!!ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!ΟΠΟΤΕ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΙΚΑ,ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.ΥΠΟΜΟΝΗ....ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ!

     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. εχεις απολυτω δικιο γιατι κατα την γνωμη μου το Fringe ειναι και μια σειρα που διχαζει παρα πολλους αφου ειχε μεχρι τωρα τοσα διαφορετικα θεματα με τα οποια ασχοληθηκε και μερικοι τα ευχαριστηθηκαν ενω αλλοι οχι. Φετος εγω πιστευω οτι ξεκινησε πολυ ωραια , ειναι η αρχη του τελους και η ευκαιρεια να κλεισει. Δεν γινεται να περιμενουμε ολοκληρωμενες ιστοριες οπως παλια τωρα υπαρχει συνεχης εξελιξη και αυτο ισως καποιους να μην τους αρεσει. Εγω παντως μεχρι τωρα την θεωρω πολυ καλυτερη απο την τεταρτη σεζον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λοιπόν να κανω κι εγω μερικα γρηγορα σχολια.. Μιας και αργησα να δω το επεισοδιο (παλι) ειμαι σιγουρη οτι εχετε αναφερει τα περισσοτερα! 

    Ξεκιναμε:

    1. Αρχιζω να δινω πολλα +1 στην Εττα!! Την παω ολο και περισσοτερο... Εχει γινει πολυ bad ass, εν αντιθεση με τη νΟλιβια που εχει παρει πολυ το υφος της "τρυφερης μανουλας". 

    2. Η Ολιβια οπως γινεται φανερο απο το 1., αρχιζει να μου τη σπαει... Την ειχαμε συνηθισει πολυ ζορικη και παντα ετοιμη για ολα. Τωρα ειναι αυτη συμπονετικη, τρυφερη και γενικα εχει μαλακωσει!! Αντε ΟΛΙΒΙΑΡΑ συνελθε και ριξε λιγο ξυλο!

    3. Δεν γινεται να μη σχολιασω το βασανηστηριο της Εττα τον Νομιμοφρωνα, που χρησιμοποιησε τη μηχανη γυρανσης. Μας παει λιγο σε επεισοδιο πρωτης σεζον. Επισης παρατηρησα οτι μετα το πρωτο βασανηστηριο τα ματια του αρχισαν να γινονται γαλαζια με ασπρο. Και το ματακι του Broyles ετσι δεν ήτα στο 3χ22 και παορουσαμε τι ειχε παθει;;; Αραγε τι βασανηστηρια επαθε και αυτος ο δισμοπιρος??

    4. Η σχεση Εττας-Ολιβιας μου φαινεται πολυ περιεργη ακομα. Αφηστε που νομιζω οτι μεχρι στιγμης η Ολιβιαρα δεν το εχει το "μαμαδιστικο". Δεν της βγαινει ρε παιδι μου, πως το λενε :P Ελπιζω να εχουμε κατι καλο συντομα.

    5. Ο Γουωλτερ ΘΕΟΣ, τι να λεμε τωρα!

    6 Ο Πητερ επισης πολυ καλος και φαινεται να εχει περισσοτερο το "μπαμπαδιστικο" απο την Ολιβια.

    7. Γουσταρω επανεμφανιση Σαιμον! Σιγουρα η Εττα θα προσπαθησει να τον σωσει. Αλλα αφου βρηκαν τον Σαιμον αυτο παει να πει οτι βρηκαν και τον πελι; Γιατι ο Σαιμον ειχε μπει στο κεχριμπαρι εκειπου ηταν καιο Μπελι. Αρα θα εχουμε και επανεμφανιση Μπελι συντομα!!!!

    8. Γεινικα το ολο κλιμα στα 2πρωτα επς ειναι πολυ καλο αλλα και χαλαρο. Μας βαζει στο κλιμα του 2036. μεκαποιες σκηνες της οικογενειας Μπισοπ και πως χειρζονται τη νεα κατασταση. Επισης δειχνει το νεο σχεδιο που θα ειναι πλεον η ανακτηση των κασετων για την ολοκληρωση του σχεδιου!

    Αυτα  τα ολιγα ποα μενα... Αναμενουμε να ξεκινησει το ταξιδι για την ανακαλυψη των κασετων! κει πιστευω θα εχουμε και δραση και απολα!!! ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. kalo alla re paidia ntaksi den poronome me tpt pleon 
    oles oi alles seires pou vlepw to patane aneta to fringe
    -timoboll-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. What's up to every single one, it'ѕ gеnuinely a ρleasаnt for mе to paу a νіsit thiѕ web ρage, it сontаins helpful
    Infoгmаtion.The Clone Wars Season 5 Episode 12 Missing in Action
    Also see my page - The Clone Wars Season 5 Episode 12 Missing in Action

    ΑπάντησηΔιαγραφή