11/9/12

11 σχόλια:

  1. Δε μπορώ τον εναρκτήριο ήχο... μου τρυπάει τα τύμπανα :PPP 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Take back America!

    Θα εχουμε πολυ δραση σε αυτο τον κυκλο...Ετοιμαστειτε για μαχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. makari!!! kai egw pisteuw tha doume polu drasi se auth ti season! kai genika pisteuw h 5h season tha einai me diafora h kaliterh!!! (den tha exei parapanisia pragmata....tha doume liga kai kala peeisodia!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. εμένα παρολαυτα μου λείπει ο πρώτος κυκλος... <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμένα μου λείπει γενικά το Fringe των 3 πρώτων κύκλων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μην εισαι τοσο σιγουρη γι αυτο! Εξαλλου ειναι θετικο οτι μια σειρα εξελισεται,να στενοχωριοσουν αν εμενε στα ιδια και ανακυκλωνε ιδιες ιδεες ξανα κ ξανα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τώρα έθιξες ενδιαφέρον θέμα. Καταλαβαίνω πως το λες και συμφωνώ εν μέρη, αλλά υποστηρίζω (για όλες τις σειρές!) αυτό που λέει ο Linuslost... η κάθε σειρά πρέπει να ανανεώνεται ανά σεζόν, ειδικά αυτές που έχουν πολλά αυτοτελή επεισόδια! Πολλές φορές ωστόσο αυτή η ανανέωση είναι μεγάλο ρίσκο, όπως έγινε με την 4η σεζόν που δίχασε τους φανς... και εγώ δε μπορώ να πω ότι χάρηκα με την τροπή που πήρε η 4η σεζόν (ένας εντελώς νέος κόσμος... μόνο η Ολίβια και ο Πήτερ ίδιοι), είχαμε ωστόσο την ελπίδα ότι θα γυρίσουμε στο "μπλε" αλλά τίποτα... Οπότε το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να αποδεχτούμε το γεγονός αυτό για να μπορέσουμε να απολαύσουμε την 5η σεζόν... (πάντως είναι κρίμα που οι παλιοί χαρακτήρες και οι σχέσεις τους χαραμίστηκαν για το τίποτα). Μέχρι το τέλος πάντως θα έχουμε ελπίδα ότι δε θα μείνει έτσι αυτό το θέμα... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε παιδιά προφανώς και όλοι θέλουμε να ανανεώνεται μια σειρά για να κρατάει και το ενδιαφέρον μας..απλά η ένσταση μου είναι ότι η φετινή "ανανέωση" μας πάει σε ένα εντελώς διαφορετικό κόσμο.Δεν ανανεώνεται ο παλιός,δημιουργείται ένας καινούργιος.
    Βέβαια ίσως είμαι τόσο επιφυλακτική γιατί φάγαμε τη νίλα της 4ης σεζόν,όπως λέει και ο Σταύρος.Δεν είμαι οκ που μόνο ο Πίτερ και η Ολίβια είναι οι ίδιοι.Βέβαια μας δείξαν τις σχέσεις Γουόλτερ/Πίτερ και Γουόλτερ/Αστριντ να επανέρχονται αλλά και πάλι έπρεπε να λυθεί το θέμα.Δεν με κάλυψε ο τρόπος που χειρίστηκαν το νέο timeline.Αλλά επειδή ξέφυγα πολύ,να ευχηθώ να έχουμε μια υπέροχη 5η σεζόν και εδώ είμαστε να τα σχολιάζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όσο και να επανήλθαν οι σχέσεις που λες και πάλι ο Γουόλτερ είναι ένας νέος Γουόλτερ! Δεν είναι αυτός που μεγάλωσε τον Πήτερ... Νομίζω αυτό ήταν το κύριο ελάττωμα της 4ης σεζόν που παίρνει σβάρνα και λίγο την 5η...  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά sorry που μπορεί να είμαι εκτός θέματος, αλλά εγώ ποτέ δεν κατάλαβα τι απέγινε η εγκυμοσύνη της Ολίβιας του άλλου σύμπαντος...θεωρητικά εφόσον άρχισαν να αποδέχονται όλοι την ύπαρξη του Πήτερ, δεν θα πρεπε ο τηλεθεατής να χε και μια απάντηση για τον απόγονο του Πήτερ που υποτίθεται θα γεννιόταν στο άλλο σύμπαν??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο γιος του Πήτερ, απλά σβήστηκε... Εφόσον δεν υπήρξε ποτέ ο Πήτερ, δεν υπήρξε και η σχέση του με την κοκκινομάλλα Ολίβια...
    Συμφωνώ πάντως κι εγώ, ότι σ' αυτη τη season, θα δούμε έναν νέο κόσμο (ενδιαφέρον θα ΄χουν οι τίτλοι αρχής), χωρίς συνοχή με τις προηγούμενες 4 season, και ειδικά με τις πρώτες 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή