7/9/12

14 σχόλια:

  1. Γιατί το γράψατε; Μ' έπιασε μια μελαγχολία τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι αλλά τουλάχιστον ξέρουμε ότι δε θα υπάρξουν πολλά κενά!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. makari na exei to kalytero dunato telos san seira..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. χαχαχα στάβρο μη το λες!!!
    FOX Είναι αυτή!!!! :P
    κρίμα και γω στεναχωρήθηκα τώρα :( :( :( :(

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. an kai perimena na telione prin mpei to 2013 den me xalaei pou telonei telika ton febrouario!!!

    EINAI GEGONOS PAIDIA SE 6 MHNES TELIONEI H FRINGARA!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από τις 28 Σεπτεμβρίου που αρχίζει μέχρι τις 1 Φεβρουαρίου που τελειώνει έχουμε 19 βδομάδες, δηλαδή 19 Παρασκευές! Αν υποθέσουμε ότι τα επεισόδια θα τα βλέπουμε ένα ένα και όχι διπλά τότε θα έχουμε 13 Παρασκευές Fringe και 6 δε θα έχουμε. Το καλύτερο θα ήταν να σταματήσει στις 30 Νοεμβρίου για Χριστούγεννα και να δούμε από 18 Ιανουαρίου και κάθε βδομάδα το 3πλό φινάλε (βέβαια μια χαρά τους έβγαινε να τελειώσουν 21 Δεκεμβρίου) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι 1 Φεβρουαριου ...αντι να εχει 23 επεισοδια να γουσταρουμε.... θα κλαψω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 1 Φεβρουαρίου το τέλος της fringaras μας ρε παιδιά?ακόμα δεν μπορώ να το πιστεύσω,αχχχ ρε φριντζάρα σου άξιζε ολόκληρη σεζόν από  το να σε κόψουν σε 13 επεισόδια..ελπίζω να γίνει μία πιθανή ταινία που συζητιόταν.fringe-d-vision  ενωθείτε απαιτούμε 23 επεισόδια και μια ταινία ώστε να μην υπάρξουν κενά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. έπρεπε να τα βάλουν όλα μαζί, τώρα έχουν αφήσει 6 εβδομάδες κενό... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. με 13 επεισόδια και πάλι θα έχει διακοπές :/ Τουλάχιστον θα είναι μικρές 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @Tolisthenative:disqus  δεν το κόβουν στα 13 επεισόδια, τελειώνει! Κανονικά κενά δεν πρέπει να υπάρξουν, οι παραγωγοί μπορούν να καλύψουν τα πάντα μέσα σε αυτά τα 13 επεισόδια, είναι επιλογή τους τι θα κάνουν! Πάντως λόγω των συνθηκών πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι με τα 13 επεισόδια και μάλιστα οι παραγωγοί έχουν και full ελευθερία να γράψουν ό,τι θέλουν, πράγμα που δε θα γινόταν με την full season!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παιδιά θα υπάρχουν αρκετά κενά!Θα μπορούσαν να το τελειώσουν πιο νωρίς..ενώ τώρα θα μας τρώει η αγωνία αλλά οκ..τι να κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Είχα διαβάσει στο blog του Alcatraz (πλέον δεν υπάρχει), σε μία συνέντευξη των δημιουργών του Alcatraz, όπου τον ρωτούσε αν σκέφτεται να συνεχίσει την σειρά με κάποιον άλλο τρόπο, και για παράδειγμα ανέφερε τους δημιουργούς του fringe λέγοντας ότι θα συνεχίσουν την σειρά με comiks, κάτι τέτοιο ισχύει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. επειδη ειχα μεταγραφει αυτη την συνεντευξη, απλα ειπαν οτι το ιδιο σκεφτονται και οι δημιουργοι του Fringe... εκεινο τον καιρο δεν ειχε ανακοινωθει ακομα η ανανεωση και πολλα σεναρια επαιζαν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή