18/8/12

Όλα τα trailer του Fringe με ελληνικούς υπότιτλους


Δείτε τα 3 promos/trailers που έχουν κυκλοφορήσει έως τώρα για την 5η σεζόν με ελληνικούς υπότιτλους (για έξτρα κατανόηση!)...




Άμα δεν παίζουν οι υπότιτλοι πατήστε το "cc" στην μπάρα του βίντεο. 

Η μετάφραση έγινε από τον Dark Messenger για το blog.subz.tv.

24 σχόλια:

  1. Η απόλυτη πωρωσει...μπορεί να ειναι η τελευταία σεζόν αλλά θα ειναι επικοτατη και θα μας αφήσει με την καλύτερη εντύπωση... Α ρε φριντζαρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ελπίζω, το εύχομαι και το πιστεύω!!! Ειδικά αυτό το serialized freedom που ακούγεται για τα τελευταία 13 επεισόδια με έχει πωρώσει απίστευτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εντάξει τελευταία σεζόν είναι αυτή, γι' αυτό θα παιχτούν τα μεγάλα χαρτιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. serialized freedom??? δλδ;;;;;
    Πάντως το σίγουρο είναι ότι θα δουν πολλά τα μάτια μας!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή τέρμα πια τα αυτοτελή επεισόδια... η τελευταία σεζόν θα έχει μία και μόνο υπόθεση! Την επανάσταση και ελευθερία κατά των Observers! (λογικά θα βλέπουμε περίεργα φαινόμενα κατά τη διάρκεια της σεζόν αλλά αλλού θα είναι το επίκεντρο!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. kserete kanena site/link pou na ehei FREE ta epeisodia tou fringe? den vrisko kati :(((

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντάξει.... Το πρώτο βίντεο δεν το είχα δει... είναι απλά.... ΓΑΜΑΤΟ!!!! Θα λιώσουμε φέτος με τo Fringe!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ξέρω ένα γράφω το αντίστοιχο link παρακάτω 
    http://www.watchseries.eu/serie/fringe  έχει όλα τα επεισόδια έως το τέλος της 4 σεζόν 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άραγε θα ξαναδούμε το παράλληλο σύμπαν; Εγώ πιστεύω ότι εκεί κρύβεται ο Μπέλι. Επίσης έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχουν κάνει οι Παρατηρητές σε σχέση με το άλλο σύμπαν, καθώς αυτοί μπορούν να υπάρξουν έξω από τον χώρο και τον χρόνο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ωραίο θέμα έπιασες τώρα... σίγουρο η κεντρική ιστορία στην 5η σεζόν έχει φύγει πολύ μακριά από το "παράλληλο σύμπαν", ωστόσο μιας και αναφέρονται σε μέλλον νομίζω ότι είναι ευκαιρία να μας δείξουν το μέλλον του παράλληλου κόσμου! Μέσα στα 2-3 τελευταία χρόνια έγιναν αρκετά αγαπητοί και οι "εκεί-χαρακτήρες" και νομίζω ότι ένα αντίο μαζί με την σειρά θα τους το πούμε! Το φινάλε πάντως μιας και είναι το 100ο επεισόδιο της σειράς το περιμένουμε πολύ πολύ SPECIAL!!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ισως μας δειξουν οτι μετα το κλεισιμο της γεφυρας ο παραλληλος αρχισε παλι να χειροτερευει μεχρι που κατερρευσε... οπως και δηποτε πρεπει να δουμε παραλληλο παντως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. εγώ πάντως πιστεύω ότι στο τέλος θα μας αποζημιώσουν με ένα ικανοποιητικό συμπέρασμα και για τα δύο σύμπαντα...μπορεί και με μια πιθανή συμμαχία ενάντια στους παρατηρητές,τέλειο θα ήταν αυτό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αν δεν κάνω λάθος, είχαν πεί σε συνέντευξη (ακόμη και στο Comic Con) πως δεν θα ξαναδούμε το παράλληλο σύμπαν (και πως οι ηθοποιοί είχαν κουραστεί να υποκρίνονται του παράλληλους) 

    Aν δεν κάνω λάθος η Anna Torv είπε πως τώρα πια θα αφοσιωνόταν στη ξανθιά Olivia. 

    ΑΛΛΑ ποτέ δεν ξέρεις!  Μπορεί να έχουμε επιστροφή στο παράλληλο σύμπαν ακόμη και μικρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τι θα πει κουράστηκαν; Δεν γίνεται να μας αφήσουν έτσι!!! Πάντως αυτό που λέει η Εύη δεν στέκει (συγνώμη κιόλας :P ), αν το παράλληλο σύμπαν κατέρρευσε, θα καταρρεύσει και το "κανονικό", διότι κανένα δεν μπορεί να σταθεί μόνο του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αν θυμαμαι καλα στον προηγουμενο κυκλο που εκλεισε η γεφυρα μεταξυ των δυο συμπαντων ο Walter ειχε πει οτι το κοκκινο συμπαν θα επαυε να θεραπευεται αλλα δεν θα χειροτερευε αρα απλως οι οποιες ζημιες ειχαν γινει δν θα διορθωνονταν το συμπαν απο μονο του θα συνεχιζε να υπαρχει. Τωρα οι observers μπορει να κατελαβαν και εκεινο το συμπαν αλλα δν νομιζω να κανουν κατι τετοιο ποιο το νοημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16.  O μόνος τυχερός είναι ο Πήτερ... αφού υπάρχει μόνο ένας xD

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @AgentBishop:disqus  εδώ μας έλεγαν ότι δε θα επιστρέψει ο Μπέλι και για το λόγο ότι είχε βγει σύνταξη στην πραγματικότητα ο ηθοποιός αλλά "τσουπ" να 'τος! Τώρα οι παράλληλοι εαυτοί είναι κάτι πολύ εφικτό να συμβεί, οπότε ελπίζουμε! Εξάλλου είχαν πει οι παραγωγοί πόσο τους αγαπήσαμε και εμείς αλλά και οι ίδιοι! Όπως και να 'χει δε θα με χαλάσει και να μην έρθουν βέβαια γιατί τους δόθηκε ένα ωραίο κλείσιμο... αλλά θα χαιρόμουν να τους ξανάβλεπα! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Στο θέμα των παράλληλων κόσμων έχουν κάνει πατατιά οι παραγωγοί νομίζω... μία έτσι μας τα είπαν μία αλλιώς... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δεν είπαν ακριβώς πως κουράστηκαν, περισσότερο ότι, ότι είχαν να δείξουν οι ''παράλληλοι'' χαρακτήρες το έδειξαν και γι' αυτό δεν χρειάζεται να επιστρέψουμε σ' αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα ήταν άκυρο κόψιμο όμως το να μην μας πουν τι απέγιναν εκείνοι ύστερα από 20 χρόνια... Όπως με τον Τσακ, που τελείωσε λίγο πριν την φιλήσει και μας τρέλανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. euharisto paaara poli alla eprepe na dieukriniso oti zito me ellinikous ipotitlous nomizo :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δείτε ποιοι είναι οι παρατηρητές στην πραγματικότητα:
    http://thecreepiestsecrets.myrealboard.com/t255-topic#273

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. LOL ότι να ΄ναι γράφει εκεί... είναι και φαν της σειράς και σε κάποια σημεία γράφει ό,τι να ΄ναι... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ok, όπως νομίζεις...πάντως δεν τα έχω κατεβάσει από το μυαλό μου...υπάρχουν σε πολλά ξένα sites topics που τα συζητάνε...και δεν τα λέω για να πιστείς, αλλά για να είσαι πιο ανοιχτόμυαλος... 

    ΑπάντησηΔιαγραφή