15/7/12

17 σχόλια:

  1. ΧΑΜΟΣ ΔΕΝ ΛΕΣ ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!!!!!.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΠΙΚΟ!!!!!! Πραγματικα δεν εχω λογια!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. mporei na mhn exei kapoia nea skhnh, alla einai polu porotiko trailer!!! kai ok to piasame ton mhnima...se auth thn season den tha psaxnoume se kathe epeisodio ton paratirith me ta kialia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπήρχαν νέες σκηνές (βασικά μόνο 4εις είχε) επειδή η παραγωγή αρχίζει την επόμενη βδομάδα. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάνεις λάθος.Η ίδια η Torv είπε σε συνέντευξη της τώρα στη ComicCon ότι τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Πέμπτη.
    Οι 2-3 νέες σκηνές που είδαμε τώρα με Πίτερ και Ολίβια είχαν γυριστεί από πέρυσι όταν τελείωσε η 4η σεζόν.(Σαν bonus,να δείξουν στους φανς σε τέτοια προμο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα γυρισματα δεν αρχισαν θα αρχισουν αυτην την πεμπτη . Οι νεες σκηνες γυριστηκαν για το τρειλερ ειδικα αφου θα το εδειχναν σε fox για να παρουν ανανεωση για 5η σαιζον .....φωτος απο την σκηνη για πητερ/ολιβια παντως ειχαν βγει σε editorials για το 21 επεισοδιο τουλαχιστον μια φωτο που ειδα . και παιζοταν να ειναι delete scene αλλα τελικα ηταν το special shooting .με μπερδεψαν τοτε. αλλα σουπερ η νεα σαιζον μοιαζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. poies einai wre oi nees skhnes?(se poio lepto mas ths dixnei?) xampari den ths phra!  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εεεεμμ στο 1.26.... αυτή στο κεχριμπάρι... η Ολιβιάρα δεν είναι; 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν το γνώριζα αυτό οπότε ευχαριστώ για το info!!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Στο 1:52, 2:10 , 2:29 και 2:38 !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. η Λιβ ειναι , και ειναι ξαπλωμένη.... υποπτο αυτο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σωστος , καινουριες πρεπει να ειναι αυτες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Ολιβια είναι ναι,αλλά αν προσέξεις είναι έτσι ακριβώς όπως ήταν ξαπλωμένη στη σκηνή της όπερας στο τέλος του 4.08.Απλά αυτός που έφτιαξε το τραιλερ (Ari Margolis)έβαλε από πάνω το πορτοκαλί για το κεχριμπάρι.

    Και για να μην νομίζετε ότι τα βγάζω από το κεφάλι μου,ο ίδιος ο Wyman είπε ότι το υλικό στο τραιλερ δεν είναι από τη 5η σεζόν.Εκείνος τους έδωσε κάποια λόγια να γυρίσουν πέρυσι για να έχουν να δείξουν στο τραιλερ. http://www.youtube.com/watch?v=u_kTzykIgto&feature=player_embedded (στο 4.56 τον ρωτάνε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ενταξει το χασαμε οπως ειπε η cortexiphan . Ακουσα και ενα αλλο podcast που λεει τα ιδια πανω κατω.Ο Wyman απλα με το 19 ηθελε οπως ειπα να χτυπησει την 5η σαιζον εξου και το τελος του επεισοδιου αν δεν ητανε αυτο το επεισοδιο δεν θα ειχαμε 5η σαιζον ειλικρινα οσο και αν ματωσαμε στο twitter καθε παρασκευη.

    Εκατσε εγραψε καποια lines εβαλε και τους 3 main να γυρισουνε το υλικο εβαλε και τον Αri να κατσει να φτιαξει ενα τυπου fan made trailer να το δειξουν στο μεγαλο αφεντικο βαλε και την κραυγη των φανς μπας και κλειδωσει 13 επεισοδια αφου και η WB πιεζε για τα 100 επεισοδια τελικα. Το σκεφτηκε το μεγαλο αφεντικο εκοψε και αλλο το budget (με πρασινη οθονη μας βλεπω να γυριζουν τα 13 επεισοδια .) εκοψε και αλλο budget τυπου κρατα οσο λιγοτερους ηθοποιους κτλπ και του ειπε το οκ. 

    Οι "νεες σκηνες" δεν ειναι τρομερες. Ηδη ξεραμε οτι ειχαν βρει τροπο να τους ξαποστειλουν, ηδη ξεραμε οτι αντισταθηκαν στους παρατηρητες δεν μαθαμε κατι καινουργιο. Το μονο + βαλανε την Ολιβια να πει για την κορης της - Αφου η Αννα θα ειναι στην 5η σαιζον ( βγηκανε φωτος απο την αφιξη της στο βανκουβερ ) αργα η γρηγορα θα βρεθει με την κορη της Η Ολιβια οχι η Αννα . Απλα ειναι ωραιο να βλεπεις καινουργιο-παλιο υλικο.

    Οσο για την Ολιβια σε amber , ενταξει δεν ητανε στο 19 επ και αφου θα ειναι στην νεα σαιζον θα επρεπε να την εχουνε μεσα. Αφου δεν εχουν γυρισει καινουργιες σκηνες καπως επρεπε να το δειξουνε. Καλη ιδεα . Αυτο δεν σημαινει οτι ειναι σε amber ή και αν ειναι δεν ειναι αυτη καθε αυτη η σκηνη. Τη πηρε απο το 8 επ της κοτσαρισε amber εφε και εδεσε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. h 5h season 8a mas apodei3ei pisteuw oti kakws eixame tis amfivolies mas twra sthn 4h

    ΑπάντησηΔιαγραφή