22/7/12

17 σχόλια:

  1. o walter htan upotimhmenos sxetika an e3airesoume ta prwta epeisodia..
    8ewrw oti eprepe n dwsoun perissotero varos ston walter k kakws dn t kanan.parola auta perimenw sthn 5h season na yparxei perissoterh isorroppia meta3y twn xarakthrwn opws yphrxe k sthn 2h k 3h season :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. περα απο την Νινα που δεν καιγομουν πολυ να την δω , ο Γουολτερ και ο Μπροιλς ηταν πολυ υποτιμιμενη... ειναι δυνατον να μην δειξαν ενα centric με τον Μπροιλς? 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Astrid ή Broyles.
    Τελικά ψήφισα Astrid επειδή δεν μας είχαν εξηγήσει αν έχει τελικά και αυτή θυμηθεί τον Peter!! (συγκεντρώθηκαν περισσότερο σε Olivia & Walter)
    Πάντως αυτά τα polls σας είναι πάντα δύσκολα!!!!!!!


    Άσχετο, αλλά ποιος ψήφισε Olivia & Peter;;  Η Olivia υποτιμημένη;;  Η Olivia μέσα σ' αυτή τη σεζόν μας έγινε Superhero!!!  Aν παιζόταν ακόμη το Heroes θα μας την έκλεβαν!!!
    Όσο για Peter οτιδήποτε παρά υποτιμημένος δεν ήταν!  Ολόκληρη (σχεδόν) η σεζόν για αυτόν ήταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγω ψηφισα Broyles... Ισως επρεπε να μας δειξει λιγο παραπανω, ειδικα απο τη στιγμη που η Ολιβια θυμαται τον Πητερ αλλα εχει ξεχασει τα γεγονοτα που εχει ζησει... Αφου ο Broyles την ειχε πει οτ ιτην κραταει στην ομαδα μονο και μονο επειδη συνεχιζει να ειναι καλη πρακτορας, ακομα και αν δεν εχει ολες τις αναμνησεις της...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. h poio adikimenh auth thn season htan h nina (an thimame kala sta prwta 4-5 epeisodia den thn eidame katholou!, kai meta pou thn eidame basika den epekse kai kanenan simantiko rolo) par olla auta den thn psifise oute enas!!! xaxaxaxa blepow olloi polh supathoume auton ton xaraktira!

    emena pantos mou elipsan oi atakes tou walter auth thn season....sthn arxh ths season eixe mpei dinamika, alla meta epese ligo
    opos mou elipsei kai o waltallos den ton eidame sxedon katholou (toulaxiston mas edosan mia gamath skhnh me tous 2 walter sto finale ths seira)
    http://www.youtube.com/watch?v=cyzGROrw9r4 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ελα παιδια οσο και αν θεωρω οτι το storyline της Ολιβια ητανε για κλαματα εως τα 3 τελευταια επεισοδια δεν την θεωρω υποτιμημενη ο Broyles και δευτερος ο Walter για εμενα. φετος ητανε μισο Peter και μετα μου κοτσαρησαν τον Lincoln λες και ειχα μια σκασιλα με ολο το κλαμα του , ολο το screentime που του ειχανε εφτανε να γεμισει Broyles, Astrid, Nina...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Παιδιά κάτι άσχετο. Κάτι έχετε κάνει στον κώδικα του blog και είναι το πιο αργό σε σχέση με τα άλλα για σειρές. Αργεί να φωρτώσει στο 100%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @Bolivia-Brazil 5-0  Ειναι το νεο στυλ που χρησιμοποιουμε, σε συνδιασμο με το background και εχουν κανει πιο ¨βαρυ" το blog.... Για αυτο αργει να οσυ φορτωσει =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. tha elafrine to blog an bgazame to chat, an bgazame to roloi, an girnousame to blog sthn palia morfh...ti protimate?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μην τολμησεις και βγαλεις το τσατ θα σε σκοτωσω... το ρολοι με πειραζει λιγο στην καρδια γιατι βλεπω οτι οι μερες δεν περνανε με τιποτα.... τωρα για το στυλ , ξερετε οτι δεν μαρεσει πολυ αλλα νταξει ειπαμε fringe-division for ever...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ε όχι ρε παιδιά να αλλάξετε το στυλ,αφού τόσο κόπο κάνατε να το φτιάξετε..Θα μπορούσε τώρα το καλοκαίρι να βγει το ρολόι αφού αργεί ακόμα πολύ ο καιρός,και όλοι ξέρουμε ότι επιστρέφει 28/9!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Βασικά πιστεύω ότι πρέπει να γίνει resize η φωτό του backround για αρχη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δίκιο έχεις!!
    Μόλις μπείς σε κοιτάει η Olivia και ο Walter με το περίεργο βλέμμα τους (Ο.ο), λες και εσύ φτες για τα βάσανά τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εσυ λες την εικονα του τιτλου...Αυτο που φορτωνει το blog ειναι η φωτο που ειναι απο πισω...αυτο το μπλε που βλεπεις δεξια και αριστερα της σελιδας! Οπως και να εχει παιδια ειναι δυσκολο να το αλλαξουμε γιατι εχουμε πειραξει το HTML και αν κανουμε αποπειρα να αλλαξουμε κατι ισως μας χαλασει κατι αλλο και αντε να βγαλουμε ακρη...ειμαστε και ολοι αστερια, βλεπετε :P Απλα υπομονη και θα σας φορτωσει καποια στιγμη...αν και εμενα δεν αργει να το φορτωσει :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπορεί η Olivia και  Walter να σε κοιτάζουν λες και είσαι Fringe Event από μόνος σου αλλά σωστά όπως είπες καλύτερα να μην πειράξουμε τίποτα. (Έτσι και αλλιώς την ίδια ώρα κάνει και το TWD Blog και εκείνο περισσότερα πράγματα από το Fringe Blog).

    Πως λένε ''Don't fix what's not broken''. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Με καθάρισμα της cache του browser, μπορώ να πω ότι φωρτώνει όπως παλιά! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Thank уοu foг the goοd writеuρ.
    It in fаct was a аmusemеnt асcount
    it. Look advаnced to more adԁeԁ agreeable frоm you!
    Howеver, hoω can ωe communiсаte?
    Rizzoli & Isles Season 3 Episode 15 No More Drama in My Life
    Look into my web-site Rizzoli & Isles Season 3 Episode 15 Free Stream

    ΑπάντησηΔιαγραφή