24/7/12

8 Πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την 5η σεζόν! [SPOILER]


H 5η σεζόν πλησιάζει και το cast του Fringe, μαζί με τον Wyman μας είπαν μερικά πράγματα που πρέπει να έχουμε κατά νου σε αυτή την 5η και τελευταία σεζόν που ε-ε-έρχεται...!
Δείτε παρακάτω 8 νέα σχετικά με την νέα σεζόν...προσοχή. όσοι δε θέλετε να δείτε κάποιο spoiler, καλύτερα να μην συνεχίσετε :)

1. Μέλλον σου ερχόμαστε!
Ναι, όπως όλοι ξέρουμε η τελευταία σεζόν του Fringe θα εξελιχθεί στο μέλλον. Συγκεκριμένα θα ξεκινήσουμε να παρακολουθούμε ακριβώς από το σημείο που μας άφησε το επεισόδιο 4x19., δηλαδή στο 2036!

2. Επανένωση (και ποιος δεν τη θέλει;)
Το video που είδαμε στα φετινά Comic Con, μας έδειξε πολλές εικόνες από την 5η σεζόν, και κυρίως έδειξε τους Παρατηρητές να καταλαμβάνουν τη Γη. Αυτό που δε ξέρουμε όμως είναι πως η Ομάδα Ακραίων Γεγονότων θα τους ξεφορτωθεί! Ρίξαμε μια ματιά σε σκηνές όπως αυτή μεταξύ Πήτερ-Ολίβια, με την τελευταία να του λέει πως η κόρη τους η Henrietta έγινε αυτό που πάντα ήλπιζε ότι θα γίνει, όπως την επιστροφή του William Bell, που είναι απαραίτητος για να εμποδίσουν τους Παρατηρητές, καθώς και τον Πήτερ όπου μαζί με την Ομάδα Ακραίων Γεγονότων θα προκαλέσουν κάποια «Ακραία Γεγονότα» με σκοπό να αποπροσανατολίσουν τους Παρατηρητές. Και να μην ξεχνάμε τα flash back που θα έχουμε και θα δούμε τι απέγινε η δικιά μας Ομάδα Ακραίων Γεγονότων.

3. Peter and Olivia:
Θα έχουμε ευτυχισμένο τέλος; Ο Wyman δεν άφησε την Torv και τον Jackson να δώσουν απάντηση σε αυτό το ερώτημα, αλλά ο Jackson είπε: «Αυτοί οι 2 θα έχουν το τελευταίο κεφάλαιο της ιστορίας τους…» Με την Anna να προσθέτει:  «Συμφωνώ»

4. Μιλώντας για αγάπη:
Όπως είπε και ο John Noble «Αυτό που κρατάει το Fringe είναι η δύναμη της αγάπης. Όλοι οι χαρακτήρες έχουν αναπτύξει πραγματική αγάπη μεταξύ του. Η αγάπη μεταξύ πατέρα-γιου, μεταξύ Πητερ-Ολίβιας… Πέρα από τη σειρά, αυτή η «αγάπη» μας έδωσε την ευκαιρία να συνεχίσουμε και να σας προσφέρουμε μια εκπληκτική τελευταία σεζόν.»

5.Οι Παρατηρητές:
Έχετε απορίες σχετικά με τους Παρατηρητές; Σύμφωνα με τον Wyman, κατά τη διάρκεια της 5ης σεζόν θα δημοσιευτεί ένα βιβλίο που θα επεξηγεί ακριβώς τι είναι οι Παρατηρητές, μιας και θα παρουσιάζεται από την πλευρά του Σεπτέμβρη. Επίσης το ερώτημα, γιατί και αν υπάρχουν γυναίκες Παρατηρητές, θα απαντηθεί στην 5η σεζόν.

6. Η επιστροφή του Simon:
Ο Wyman δεν παραδέχτηκε την επιστροφή του Cusick στον ρόλο του Simon… Το μόνο που είπε ήταν: « Η εμφάνιση του Henry ήταν αξιοθαύμαστη στην 4η σεζόν. Ας ελπίσουμε ότι θα καταφέρει να βρει το δρόμο του να χωθεί και στην 5η»

7.Το φινάλε:
Ο Wyman έχει αναφέρει ότι στο τέλος της 1ης σεζόν ήξερε πως θα τελει’ωσει η σειρά αλλά… «Τα πράγματα έχουν αλλάξει. Για να είμαι ειλικρινής αυτό συνέβη μιας και οι τηλεθεατές έχουν προτείνει πολλά νέα πράγματα, τα οποία δεν περίμενα και αυτό με κάνει να σκέφτομαι έναν εντελώς διαφορετικό τρόπο που θέλω να τελειώσω αυτή τη σειρά.»
Μέχρι πριν 3 μήνες, είχε δυόμιση εκδοχές του πως θα ήταν το φινάλε, αλλά πλέον έχει καταλήξει στην εκδοχή που θα μας παρουσιάσει.

8. Φινάλε; :
Ο Nοble δεν απέριψε την εκδοχή μιας ταινίας για το Fringe, αν η τελευταία σεζόν αποδειχθεί επιτυχής!


2 σχόλια:

  1. ............................................................................................................................................................................................................ ας ξεκινησω απο το 8ο... πολυ γουσταρω μια ταινια Fringe , μακαρι κατι τετοιο να γινει αν και δεν το βλεπω...γενικα τα flash backs μαρεσουν πολυ , περιμενω γαματα πραγματα στην 5η σεζον , και πιστευω οτι τωρα που δεν εχουν και το αγχος της τηλεθεασης η 5η σεζον θα ειναι υπερτελεια ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα υπολοιπα εγ δεν ηθελα καν να τα διαβασω... οσο να'ναι ενα σποιλερ το εφαγα :P

    Evhh  ελπιζω να εχεις δικιο και να ειναι γαματη η τελευταια σεζον και να εχουμε σουπερ ταινιαρα μετα! Φανταζεσε να βλεπετε το title sequence του Fringe στη μεγαλη οθονη;;;;;;;; Ποση πορωση πλεον;;;;; :DDDDD

    ΑπάντησηΔιαγραφή