30/7/12

3ωρο το φινάλε του Fringe!


Σύμφωνα με τον J.Wyman το φινάλε του Fringe θα είναι 3ωρο... Αυτό που διευκρινίζει ο παραγωγός είναι ότι τα 3 τελευταία επεισόδια θα είναι συνεχόμενα (με συνεχόμενη εξέλιξη) και έτσι θα έχουμε ένα "3ωρο" φινάλε...

Δείτε ακόμα την συνέντευξη που έδωσε μετά τα Saturn Awards!


9 σχόλια:

  1. Μαλακια, νομιζα οτι θα πηγαιναμε στα 14 επεισοδια. . .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ενδιαφερον , οπως στον 3ο κυκλο :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ti wraia pou tha htan na eixame ena 3wro finale pera apo ta 13 epeisodia....alla edw to fox kanei ta panta gia na ksemperdei me to fringe siga mhn tou edine alla duo epeisodia.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ λέω να μαζευτούμε όλοι όσοι βλέπουμε Fringe στην Ελλάδα, να βάλουμε από 50€, να φωνάξουμε και άλλους από Ευρώπη και Αμερική.... και τότε χαλαρά βγάζουμε άλλα 9 επεισόδια ώστε να βγει κανονικός κύκλος xD
    Το είχαν κάνει και με τον Τσακ (δεν δώσανε λεφτά, αλλά βγήκαν χορηγούς)!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σου χω καλύτερη ιδέα..Να πάμε στην Αμερική να τα γυρίσουμε εμείς οι ίδιοι τα επεισόδια.Μην κουράζονται κιόλας οι άνθρωποι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διακρίνω μια ειρωνεία κοπελιά ή μου φαίνεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καθόλου ειρωνεία.  Εγώ βρίσκω την ιδέα της πολύ καλή!  Μην σου πώ πως θα ήθελα και spin-off στην Ελλάδα!  (Σοβαρολογώ!)

    Σχετικά με τα 50€, δεν νομίζω πως υπάρχουν αρκετοί Έλληνες fans για να το κατορθώσουμε, αλλά η ιδέα να βρούν νέους χορηγούς μπορεί να είναι και πιθανό!  (Πάλι σοβαρολογώ!)

    Πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά από την ειρωνεία και το αστείο. 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θυμάμαι όταν ήταν ανοιχτό το Xsubs, ότι σε κάθε επεισόδιο τα downloads ήταν γύρω στα 4500, προσθέστε άλλους 2000 που κατέβαζαν από άλλου, προσθέστε και άλλους 1000 που τα έπαιρναν από trackers ή τους τα έγραφαν άλλοι... Σύνολο 7500 άτομα, αν προσθέσουμε άλλους 1500 οι οποίοι τα έβλεπαν μαζί μ' αυτους που τα κατέβαζαν ή τα έπαιρναν έτοιμα, έχουμε 9000 άτομα, αλλά επειδή όλα παίζονται, ας πούμε 8000. 8000x30€ = 240.000€~200.000€ μόνο απ΄ την Ελλάδα.
    Σκεφτείτε τι μπορεί να γίνει στην Αμερική...
    Βέβαια αυτό είναι ένα τρελό σενάριο και προϋποθέτει το να είναι όλοι αυτοί ΤΡΕΛΑ πορωμένοι με την σειρά, κάτι το οποίο φυσικά δεν ισχύει!
    Οι fans του Chuck φαίνεται πως ήταν πραγματικά πορωμένοι... γιατί ας μη γελιόμαστε... το fringe δε τελειώνει!
    Κόβεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Πάντως υπάρχει μεγάλη διαφορά από την ειρωνεία και το αστείο."
    Ο Agent Bishop με κάλυψε.
    Προφανώς και δεν πήρα στα σοβαρά αυτό που είπες να βάλουν οι τηλεθεατές χρήματα για να συνεχιστεί η παραγωγή της σειράς.Αλλά από κει και πέρα ο καθένας το βλέπει όπως θέλει.Δεν το είπα για να παρεξηγηθείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή