1/6/12

Ένας χρόνος Fringe-D-Vision!!!


Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από την έναρξη του blog μας!!! Η παρέας μας σιγά σιγά μεγάλωνε και περάσαμε υπέροχα αυτό το χρόνο συζητώντας ένα ένα τα επεισόδια του fringe και τις εξελίξεις της σειράς!!! Παρακάτω ακολουθούν μερικά στατιστικά και άλλα...


Ας αρχίσουμε από τα στατιστικά! Μέσα σε ένα χρόνο είχαμε...

  • 634 αναρτήσεις
  • 7982 σχόλια
  • 192.122 προβολές σελίδων
  • 71 χρήστες που εγγεγραμμένους στο blog
  • 445 χρήστες που είναι μέλη της σελίδας μας στο facebook.
Επίσης τα 3 θέματα με τη μεγαλύτερη επισκεψιμότητα ήταν τα παρακάτω: 
Εδώ αξίζει να σημειώσουμε ότι η σελίδα (πέρα του facebook και του google) από την οποία είχαμε τη μεγαλύτερη επισημότητα είναι το blog του Supernatural (πλέον έχουν μεταφερθεί σε site όμως).

Επίσης η λέξη-φράση που έχει χρησιμοποιηθεί τις περισσότερες φορές στις μηχανές αναζήτησης και έχει οδηγήσει στο blog μας είναι το "fringe", ενώ 2ο έρχεται το "fringe gr" και 3ο το "fringe-d-vision".

Αυτά είναι τα σημαντικότερα στατιστικά του blog!

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους ανεξαιρέτως για τη μεγάλη υποστήριξη που μας δώσατε από την αρχή και που συνεχίζετε να μας δίνετε παρακολουθώντας το blog μας! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ακόμα περισσότερο τα παιδιά που συμμετείχαν ενεργά στο blog μας, όπως επίσης και τα παιδιά από τα "παράλληλα σύμπαντα" που μας στήριξαν από την αρχή της λειτουργίας μας που σίγουρα είναι η πιο δύσκολη εποχή για ένα blog το ξεκίνημα από θέμα ανταπόκρισης!
Πιο συγκεκριμένα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Linuslost για την γιγάντια στήριξη που μας έδωσε από την αρχή σε πολλά θέματα και βοήθησε στην προώθηση του blog, τον Φοίβο που είναι από τους πρώτους αναγνώστες μας και μας στήριξε περισσότερο από έναν απλό αναγνώστη-μέλος του blog, τον Ορέστη που μας στήριζε και στηρίζει από πάντα και μας προωθεί με την 1η ευκαιρία, στην Εύη που ήταν από τους πρώτους αναγνώστες μας πέρα από την παρέα του path, τον Dr. George για τον ίδιο λόγο με τους 2 προηγούμενους, όπως και τον Τσακ που ενώ δεν έβλεπε τη σειρά (πλέον τη βλέπει!) μας στήριξε με τον κάθε δυνατό τρόπο. Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τα άτομα που συνέβαλαν στη δημιουργία της fringoπαρέας μας (με τυχαία σειρά): την Cortexiphan, την Πίπη, τον giorgo, την King in the North, τον CineTv-World, την Ρόζα, την Βίλλη, την shumi, τον Pani_kon, τον Κωνσταντίνο Κ., την Ελεάνα, την Ισμήνη, τον Παντελή, την Κέλλυ , την Βανέσα, τον Aftonomo, τον Bolivia-Brazil, την Κάτια, τον Στέλιο, τον Σαλάτα και το νέο μας μέλος john_k που μπήκε δυναμικά στην παρέα!!! Όπως είπαμε ευχαριστούμε και όλους όσους συμμετείχαν έστω και λίγο (συγχωρέστε μας άμα δε σας αναφέραμε!), όπως επίσης και αυτούς που απλώς παρακολουθούσαν!

Θα χαρούμε να έχουμε την παρέα σας και το καλοκαίρι! Μείνετε συντονισμένοι, έρχονται πολλές αλλαγές και θέματα για να μας βοηθήσουν να ξεχάσουμε λίγο την αναμονή μέχρι τον Σεπτέμβρη!

Badgirl, Lusifer, StavrosLost

29 σχόλια:

  1. Ε τωρα μεταξυ μας αλλα το blog Γ Α Μ Α Ε Ι.

    Μια ενσταση μονο: θελω πισω το παλιο ντεκορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας στο καλό σας ... με συγκινήσατε ..... !!!! Ευχαριστώ πολύ για την αποδοχή στην παρέα σας ! Είμαι καινούρια στη blogόσφαιρα και οφείλω να ομολογήσω ότι με βοηθήσατε πολύ στο ξεκίνημα μου ! Η κοινή αγάπη όλων για την σοβαρή τηλεόραση (σε αντίθεση με όλα αυτά που μας σερβίρουν τα ελληνικά κανάλια) μας έχει κάνει ένα πολύ καλό παρεάκι !!! Στον επόμενο χρόνο λοιπόν !!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια παίδες! Μακράν από τα πιο ενημερωμένα Blogs για σειρές και πρότυπο για κάποιον που θέλει να ανοίξει νέο Blog. Θέλω να σας πω και εγώ από την μεριά μου ευχαριστώ, που με βάλατε στον κόσμο του Fringe και πλέον έγινε μια από τις αγαπημένες μου σειρές. Εύχομαι να μην κλείσει το Blog όταν σε λίγους μήνες τελειώσει η σειρά. Είναι ευχάριστη παρέα. 


    Υ.Γ : Κάλλιστα το Blog αυτό το θεωρώ ως τον "απόγονο" του Lost Path!

    ***Ορέστης****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε παιδιά για τα καλά σας λόγια!!!

    ThodwrisShady  it's coming... (κάτι παρόμοιο τουλάχιστον!). Το βαρέθηκα και εγώ λίγο αυτό :) 

    Rosa@abouttvseries  εμείς ευχαριστούμε και χαιρόμαστε που σε βοηθήσαμε :) . Συμφωνώ στα υπόλοιπα!!!!

    SupernaturalGreece  ευχαριστούμε πολύ!!! Σημαίνει πολλά για μας αυτό!!! Σαν "απόγονος" του Lost Path δε θα κλείσουμε στο τέλος της σειράς (φυσικά θα μειωθούν τα θέματα αλλά όσο μπορούμε θα το κρατήσουμε!) 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολυ ομορφο post παιδια, εμεις σας ευχαριστουμε για την προσπαθεια που κανετε, για την διαρκη ενημερωση, τα σχολια και τις θεωριες που συζηταμε και κυριως σας ευχαριστουμε που απο τον προσωπικο σας χρονο διαχειριζεστε το blog τοσο ωραια.
     Χρονια πολλα λοιπον!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε Βίλλυ!!!! Και εσύ ό,τι επιθυμείς :D 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Στα 2 χρόνια θα λέμε για την ταινία fringe!
    Ξεχάσατε το 5-0 :P
     

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εμεις ευχαριστουμε που εχουμε καπου να πουμε τις θεωριες και τις σκεψεις μας γιατι ''εκει εξω'' λιγοι ξερουν για το FRINGE!  Επισης ευχαριστουμε για τον κοπο που κανετε να ψαχνετε εσεις για μας, θεματα που αφορουν τη σειρα και τους αγαπημενους μας ηθοποιους! Να δουμε πως θα περασουμε τοσους μηνες χωρις fringe!! Εγω παντως αρχισα απο τον πρωτο κυκλο ξανα! Μηπως δεν παω καλα? χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια (όχι πως υπάρχει καμία αμφιβολία - άλλωστε δεν έχετε να αποδείξετε τίποτα πλέον - αναμφισβήτητα κάνετε εξαιρετική δουλειά)...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστούμε πολύ παιδιά!!! Είμαστε τέλειοι (το πήραμε πάνω μας τώρα!). 

    @Bolivia-Brazil 5-0  σου βάλαμε το χαϊδευτικό σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Εκλεισε ενα χρονο 1???Αυτα ειναι!Λογικο να αυξανεται συνεχως η παρεα αφου ειναι οτι πιο οργανωμενο υπαρχει για το Fringe στην Ελλαδα!
    *Λιγο προσοχη μονο τωρα το καλοκαιρι μην γινει JJackson.blogspot :P:PP Πλακα κανω ε,μην μου παρεξηγηθει η BadGirl :)
    Καλη συνεχεια παιδια και να χουμε μια φοβερη 5η σεζον να σχολιαζουμε!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδάκια, συγχαρητήρια και "Αναρτήσεις Πολλές" και από μένα!
    Η αλήθεια είναι πως έμαθα για το blog καιρό τώρα, αλλά δεν ήθελα να συμμετέχω μέχρι να ολοκληρώσω τη σειρά, ώστε να μην χαλάσω κατά λάθος την αγωνία! 
    Το blog σας ήταν να μεγάλο κίνητρο στο να ξεκινήσω τη σειρά (πέρα από τον φίλο Τζίμη που την παίνευε καιρό ^_^) μιας και έτσι θα μπορούσα να τη σχολιάζω μαζί σας!
    Ευχαριστούμε αλήθεια για όλα! Αναμένουμε πέμπτο κύκλο, για να γίνει κακός χαμός! (που λένε)
    (Ξαναβλέπω τρίτο κύκλο, με λατρεμένα: 3x07, 3x08, 3x09! )
    Και πάλι εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. panta tetoies seires k tetoia blog na exoume! 

    sunexiste th kalh douleia edw eimaste k edw 8a eimaste eite einai fringe eite allh seira,arkei na sunexizontai tetoies poiotikes seires :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ευχαριστουμε πολυ παιδια!!! Να'στε καλα για να παρακολουθειτε το blog!!! :P
    Cortexiphan  το εχω σκεφθει απειρες φορες να αλλαξω το τονομα αλλα περιμενω να φυγουν για διακοπες οι αλλοι 2 για να το κανω με την ησυχια μου!! Θα γινω χαλιφης στη θεση του χαλιφη :P
    Εκανα μια πρωτη κινηση ε την νεα ταινια του Josh! Το παω λαου λαου να μην με παρουν χαμπαρι!!! [Υ.Γ: δεν παρεξηγουμαι ποτε με πλακες και καλο χιουμορ ;) ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15.  Δεν ειναι καθολου κακη ιδεα για το JJackson.blogspot!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16.  Εγω μαζι σου, και αν χρειαστεις βοηθεια... :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά παιδιά!!!Φοβερό το Blog,φοβερή δουλειά,απίστευτη παρέα....Τα καλύτερα εύχομαι σε όλους σας...Του χρόνου ακόμη πιο δυναμικά!!!! (83 κ.σ.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Bravo παιδιά ! Συγχαρητήρια! To blog και η δουλειά που γίνεται είναι πάρα πολύ καλή! Επίσης το design του blog είναι γαμάτο Χαίρομαι που δεν θα κλείσει το blog μετά το τέλος της σειράς. Αν και ποτέ δεν ήμουν ο μεγαλύτερος φαν της σειράς, χαίρομαι που υπάρχουν τόσο καλά ελληνικά blog για αμερικάνικες σειρές! Εντυπωσιακά στατιστικά, στην 5η season εύχομαι να είναι ακόμα μεγαλύτερα! Κeep up the good work!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Συγχαρητήρια για την επιτυχία του μπλογκ πόσο μάλλον για το μπλογκ της θρυλικής σειράς σαν το fringe και ευτυχώς που συνεχίζει δυναμικά απ'ότι τα άλλα μπλογκ που κλείνουν πριν την ώρα τους και αυτό οφείλεται σε μας στους φαν και στη καλή διαχείρησή του με ενδιαφέροντα θέματα και ενημερώσεις για την σειρά που καθημερινά τα διαβάζω μαζί και όλα τα σχόλια!!! Δεν χρειάζεται να σας ευχηθώ καλή επιτυχία και για άλλη μια σαιζόν διότι την έχετε και θα την έχετε μέχρι τέλους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σας ευχαριστούμε όλους!!!!!

    sshumi μην την παροτρύνεις :P  

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21.  Τι να κανω βρε παιδι μου, μεγαλη αδυναμια ο Josh!!! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Νταξει τι να πει κανεις για το fringe-d-vision?.... Μπραβο... Δεν ξερω πως ηταν το κλιμα στο lost-path αλλα αν θυμιζε εστω το 1/2 του fringe-d-vision  , απλα γαμουσε (σορρυ αλλα δεν υπερχει αλλη λεξη να το περιγραψω)... Αντε παμε γερα και στο 2ο χρονο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ετσι ρε bloggara εχουμε!!!ειναι το πρωτο ελληνικο blog ξενης σειρας που ειμαι μελος και οφειλω να πω πως δεν με απογοητευσε ποτε!!!και η παρεα που εχουμε δημιουργησει και εμεις οι απλοι φανς και εσεις οι διαχειριστες ειναι πολυ καλη και ωρες ωρες με εκπλησσουν τα δυνατα μυαλα που κυκλοφορουνε και η απιστευτη φαντασια που εχει ο καθενας ξεχωριστα...βοηθαει πολυ να μπορεις να δεις τι σκεφτεται ο καθενας και να διασταυρωνεις τις δικες σου αποψεις με των υπολοιπων fringe fans!!!

    Για να πω την αληθεια αν ο ''Στελιος'' που αναφερεται ειμαι εγω δεν περιμενα credit και με χαροποιει ιδιαιτερα που το βλεπω :)Συνεχιζουμε την υποστηριξη και συνεχιστε και σεις την καλη δουλεια που τοσο καλα ξερετε να κανετε!!!Τωρα σχετικα με το καλοκαιρι που ειπατε θα αναρτατε διαφορετικα θεματα για να περασει πιο ευκολα η αναμονη δεν ερχεται κατι στο μυαλο μου για το τι μας ετοιμαζετε...ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ!!!θα σας το πω σε απλα ελληνικα...Surprise me ! :P
    Keep up the good work παιδες...εμεις σας στηριζουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ευχαριστούμε πολύ Στέλιο! Ναι σε σένα αναφερόμασταν!!!  Σιγά σιγά θα τα κάνουμε τα θεματάκια, πιο πολύ για συζήτηση και να κρατήσουμε επαφή με το Fringe!!! 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. eutixws tou xronou telionei h seira kai den tha ksanafame sthn mapa autous tous treis anekdigihtous diaxiristes kai auto to blogaki!!! xronia polla!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. eutixws pou telionei h seira tou xronou kai tha glitosoume apo autous tous treis anekdigitous diaxiristes kai apo auto to blogaki!!!!!!!! xronia polla!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Συγχαριτηρια στο μοναδικο ελληνικο μπλογκ για το fringe.. Ανακαλυψα τ μπλογκ λγ μετα τ χριστουγεννα αλλα λογω διαβασματος δεν μπορουσα να συμμετεχω στ συζητισεις.. Παρολα αυτα ειναι πολυ ευχαριστη η παρεα σας εδω και τ κυριοτερο ειναι οτι μας ενημερωνετε με νεα για τν αγαπημενη μας σειρα παντα τετοια και παμε γερα για τν 5 και τελευταια δυστιχως σαιζον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπραβο σε ολους σας!!! Το μπλογκ ειναι εκπληκτικο και βρισκουμε τα παντα για το Φριτζ εδω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε τι λέτε;;;; εμείς σας ευχαριστούμε που υπάρχετε!!!! Το Fringe είναι η αγαπημένη μου σειρά και πως γίνετε να μην λατρέψω αυτό το blog.... Είχα δει την σειρά... ήμουν μες την απελπισία... Ρώταγα κόσμο αν βλέπει το Fringe και μου έλεγαν "Ποιο ψυγείο;" Σας ευχαριστώ για ακόμα μια φορά...... Εσείς δεν είστε blog... αλλά όαση για κάθε φριντζοφάν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή