14/5/12

To Fringe συνεχίζει τις Παρασκευές


To Fringe θα συνεχίσει να προβάλλεται Παρασκευές και στην 5η σεζόν. Δε νομίζω να περίμενε κανείς τίποτα διαφορετικό. Το μόνο διαφορετικό είναι ότι θα έχει lead-in τη σειρά Touch, που μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερα νούμερα. Όμως μιας και βαδίζουμε την τελευταία σεζόν (13ων επεισοδίων) και τίποτα δεν αλλάζει, τα νούμερα έχουν ελάχιστη σημασία... αυτό που κρατάμε είναι ότι θα βλέπουμε τα νέα επεισόδια του Fringe πάλι Σάββατο!!!

4 σχόλια:

  1. μαλάκες Αμερικάνοι... αυτό έχω να πω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οκ...και χωρις αγχος πια για τα νουμερα.Θα απολαυσουμε αυτα τα 13 επεισοδια οσο το δυνατον περισσοτερο!
    Το touch το εχει δει κανεις?Μονο σε μενα φαινεται πολυ βαρετο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι, και σε μένα βαρετό φαίνεται :) ... το τέλος κάθε επεισοδίου είναι πολύ καλό αλλά πρέπει να φας ένα 35λεπτο ύπνου πρώτα :P 

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν περιμενα κατι αλλο αν βλεπατε τα upfronts ο Kevin εριξε μεγαλυτερο βαρος στο Fringe (βεβαια για κλαματα αλλα τι να πεις για φουντο πηγαινε η σειρα) στην Παρασκευη . Το κακο ειναι οτι το touch εφαγε μεγαλο promotion  και κατεληξε στην Παρασκευη . Δεν νομιζω οτι σκοτωνονται για τα νουμερα για αυτο εβαλαν το TOUCH για να σωσουν κανενα δολαριο σε σχεση με το Fringe. Το Fox μετα το fringe θα βαλει μπορει κωμωδια (τι εχουν παθει στο καναλι με τις κωμωδιες ιδεα δεν εχω )

    ΑπάντησηΔιαγραφή